Imenjak Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 ajd sad da ne pominjemo vise tu "navodnu" smrt. AMIN2! Jel on i dalje peva sa Down-om i da li Pantera jos uvek postoji? mislim znam ja.. tu je ona formalno, ali nema sviranja... i neka se ne javlja neko ko ce da kaze da je Damageplan nova Pantera!!! Quote
C.A_R.I.A. Posted September 29, 2004 Author Report Posted September 29, 2004 pantera odavno ne postoji,tj pricamo o bivsem bendu... Quote
shock! Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 pantera odavno ne postoji,tj pricamo o bivsem bendu... e a kad su se tacno raspali? Quote
C.A_R.I.A. Posted September 30, 2004 Author Report Posted September 30, 2004 ne postoji tacan datum,jednostavno posle "reinventing-a"... usledili su projekti anselma i zasicenje cele ekipe benda.. Quote
Suicyco Posted October 2, 2004 Report Posted October 2, 2004 Sta kazete o Damageplan-u?Meni je do jaja. Quote
C.A_R.I.A. Posted October 5, 2004 Author Report Posted October 5, 2004 imas temu o projektima,ovo je tema o panteri. Quote
fap_mashina Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Meni je mnogo zao Anselma,ne zato sto je umro,nego sto je propao,otiso u black,death,ukenjao se totalno.Stvarno je bio lik... Vokal-ZLO! Quote
vudun Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Ma nije trebao da se druzi sa onim dilejama iz Necrophagie...oni su ga sjebali totalno! Quote
RNA Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Сјебало је њега још много штошта осим дружења са Килџојем. Quote
vudun Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Interesantno da je Killjoy svojevremeno imao svoj solo thrash projekat! Ne znam da li je neko slusao famozni ' Compelled By Fear ' - mogu da zamislim na sta to lichi Quote
RNA Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Стварно? Добро, не чуди ме то много, само нисам знао. Како се звао бенд? Quote
blondie Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 vidjela sam pantera gegice!!!! za malu bebu benkice i na njima logo pantere.. a ima i megadeth (pink slovima pise `megadeth`) - preslatko.. i imaju pelene iron maiden ocu i ja Quote
C.A_R.I.A. Posted November 2, 2004 Author Report Posted November 2, 2004 svasta.Mislio sam da su tange FF vrhunac komercijalizacije... Quote
jebo_vas_yu_metal Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 (edited) Idite na www.dimmu-borgir.com pa vidite shta su perverzije.Na sve strane reklame za DB kupace gace. Edited November 2, 2004 by jebo_vas_yu_metal Quote
AGGRESSOR55 Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 PO MENI, PHIL ANSELMO JE JEDAN OD NAJBOLJIH PEVACA U THRASHU. KAO KLINAC SAM SE STRASNO PALIO NA NJEGOV SCENSKI NASTUP I UVEK POKUSAVAO DA GA KOPIRAM. A CUDNO MI JE TO DA NIKO NE POMINJE VINIJEVE SPOSOBNOSTI, NAROCITO SA BASS PEDALAMA. Quote
krchulj Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Vinijeve sposobnosti su ocigledne... ali Rex... On je uvek u pozadini, ovi ostali dolaze do izrazaja mnogo vise od njega, a on ima tako dobre deonice, pogotovo na solazama... ma svi su do jaja muzicari i kao celina su do jaja... Quote
blondie Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 svasta.Mislio sam da su tange FF vrhunac komercijalizacije... vidjela sam i odlicne korn gace a nisu bili losi ni mudvayne grudnjaci.. zamalo da se zajebem pa kupim Quote
AGGRESSOR55 Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 E, NISAM VAM REKO KOJU PESMU NAJVISE VOLIM. REGULAR PEOPLE, ZADNJA SA VULGAR DISPLAY. JEBOKEVNA STVAR! Quote
Perfector Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Cemetery Gates,Cowboys From Hell,Walk... Quote
jebo_vas_yu_metal Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 A jel neko gledao Momsters of Rock?Cowboys from Hell,Primal Concrete Sledge,Psycho Holiday Quote
Iron-Maiden Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Phil ima jedinstven glas,ma oni su kao cjelina jedinstveni,ne kopiraju nikoga,svoji su. Strashan Bend. Vrhunski. A Vulgar display of Power je VIDIMO SE album... Quote
шмизла Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 jedan od retkih thrash bendova koje volim..i slusam.... recimo-This love-kako je to GENIJALNA pesma! pa walk....i cowboys.... Quote
Recommended Posts