GROM Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Power metal - do jaja pesma!! Ima neko linkove, ne bih li skinuo neki koncert? Quote
Sakato Momce Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 PANTERA RULES!!! Jedan od najjacih i moj drugi omiljeni bend. Odlicna su oba pravca koja su svirali ... Darrell je Darrell ... sta god da svira to ce biti odlicno Quote
vudun Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Pantera - The Biggest Part Of Me......hahahaha Da im nije bilo Phil Anselma, Pantera bi i dalje plutala po gownima, kao što je činila sve dok nisu snimili album '' Power Metal ''. Anzelmo ih je izvukao, tu nema priče... genije! Quote
Grobodan Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 ej Bole,svidza mi se Power metal album bio si u pravu Quote
The Trooper Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 wow otkrili smo eru pantere pre cowboysa... postovanje svi albumi imaju nesto svoji i svi su u svoju ruku dobri PANTERA RULES!!! Jedan od najjacih i moj drugi omiljeni bend. Odlicna su oba pravca koja su svirali ... Darrell je Darrell ... sta god da svira to ce biti odlicno koji je prvi?? Quote
Radnaskela Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 (edited) prvi je metal magic. skinuo sam dve pesme odatle i mogu reći da nije loše ali mi je nekako napaljeno mnogo. što se tiče pantere 80tih, meni je možda najbolji projects in the jungle. što se tiče power metala, ja ne znam šta svi toliko hvale naslovnu pesmu. ima mnogo boljih pesama sa tog albuma. meni je ona možda i najgora. ja mislim da mi je najbolja we'll meet again sa tog albuma. a što se tiče phil anselma, on je meni u top 5 najboljih metal pevača ikada. lik je stvarno car kako peva, pogotovo u downu. tu razbija kako peva. Edited May 3, 2007 by Kinez Quote
Grobodan Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 wow otkrili smo eru pantere pre cowboysa... postovanje jebiga,nikad me nije nesto narocito intereovala Pantera...preslusacu sve albume,polako. Quote
Nagaroth Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 PANTERA RULES!!! Jedan od najjacih i moj drugi omiljeni bend. Odlicna su oba pravca koja su svirali ... Darrell je Darrell ... sta god da svira to ce biti odlicno Too brate,respect za to ! I ja ostajem pri tome da posle kauoboja su bolji! Quote
sava savanovic Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Meni su oni do power metala i posle kao dva razlicita benda. Ali oba rokaju. Quote
Geozee Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Power metal Mada Cowboysi ipak najvise rokaju... Quote
Жвакић Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Mada Cowboysi ipak najvise rokaju... О, да! Quote
Radnaskela Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) ако ћемо реално, све рока од нјих Edited June 7, 2007 by Kinez Quote
The Trooper Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Meni su oni do power metala i posle kao dva razlicita benda. Ali oba rokaju. hehehehe da bre Quote
lemmy sixx Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Jedini Panterin album koji se meni ne svidja (ne racunajuci naravno one tokom 80-ih) je "Great Southern Trendkill"...ja to nemogu slusati. Quote
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Не могу ни ја, то је тотално лудило од албума, али не у позитивном смислу. Одвратан ми је. Quote
23/16 Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Jedini Panterin album koji se meni ne svidja (ne racunajuci naravno one tokom 80-ih) je "Great Southern Trendkill"...ja to nemogu slusati. Meni je to njihov omiljeni album. Quote
Radnaskela Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 албум је врх. у почетку нисам могао да га сварим али када сам прочитао текстове неких песама и мало га боље одслушао, зготивио сам га за све паре. јесте бруталан албум скроз али је брутала рађена на прави начин, по мом мишљењу. текстуално ми је можда најбољи албум. много су добри текстови на том албуму. Quote
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Можда си и у праву, али џабе текстови кад ме музика уби у појам. Quote
Жвакић Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Има добрих нумера на том албуму. Насловна, "Десетке", "Вуци воде", "Самоубилачка порука 1 & 2", "Поплаве" и "Животарење кроз мене". Quote
Radnaskela Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 добра је и sandblasted skin. песма кида колико је добра. Quote
Jabba the Hutt Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Drag the waters, meni najjaca na tom albumu, ali tu su mnogo skrenu u dranje i izivljavanje, ali meni je taj album sasvim ok. Quote
lemmy sixx Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 "Reinventing The Steel" jebe mame...taj album je stvarno odlican.Uz Kauboje i Vulgar,meni omiljeni album Pantere. Quote
Radnaskela Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Drag the waters, meni najjaca na tom albumu, ali tu su mnogo skrenu u dranje i izivljavanje, ali meni je taj album sasvim ok. јесте, то стој. али опет албум је брутала рађена на прави начин. али опет са друге стране, највише балада имаш на том албуму. тако да није баш цео албум само иживљавање. "Reinventing The Steel" jebe mame...taj album je stvarno odlican.Uz Kauboje i Vulgar,meni omiljeni album Pantere. reiventing је разбијање. кидање. много волим тај албум због рекса. како ту грува басчина, значи кида. мени је све од њих до јаја. а шта ти мислиш о far beyond driven-u? Quote
Recommended Posts