Radnaskela Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Има само једну ману... што након онако доброг фуриозног старта успорава. мени баш од тренутка када успори креће најбоље рокање. мене онај увод смара. Quote
RNA Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Најбоље би било да су их раздвојили, па направили две песме, мада ми је и овако супер. не волим успоравање кад једном крене брзо. Пробуди ми адреналин, а онда шамар и спуштање. Quote
Radnaskela Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 то зависи од песме до песме. у неким ми прија успоравање, у неким не. Quote
vudun Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 мени баш од тренутка када успори креће најбоље рокање. мене онај увод смара. Jednom rečju - kolje novorođenčići. Nego, šta mislite o ''Avoid The Light?'' Čuo sam negde da je ta pesma bila soundtrack za ''The Manson Family'', ne znam nisam gledao... Ali, fakat je da tude Rex svira i možda najlepšu onako ''laganu'' bass podlogu, i to u trenutku kad i Dajmbeg kreće sa soliranjem....umetnost. Quote
Sisus Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Jeste gledali onu epizodu Sundjer Boba kad je Pantera pisala muziku? Quote
RNA Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Наравно! А је л' гледао неко Kids Next Door где кроз целу епизоду пичи GWAR, онако неки thrash/HC? Музика је до јаја! Quote
PuPaK Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Jednom rečju - kolje novorođenčići. Nego, šta mislite o ''Avoid The Light?'' Čuo sam negde da je ta pesma bila soundtrack za ''The Manson Family'', ne znam nisam gledao... Ali, fakat je da tude Rex svira i možda najlepšu onako ''laganu'' bass podlogu, i to u trenutku kad i Dajmbeg kreće sa soliranjem....umetnost. A jes vala umetnost,boli koliko im je dobar taj solo(mislim na obojicu) i ima je u mortal kombat soundtracku! Quote
vudun Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 U pravu si. Interesantno da se na toj soundtrack kompilaciji nalaze još i izvođači poput: Marilyn Manson, System Of A Down, KoRn, N.I.N, R.A.T.M, Pepersi, NAPALM DEATH, Tiamat, Dream Theater ( ?! ), Green Day. Ali i Overkill sa pesmom ''Space Truckin' Čudne li mućkalice bendova... Quote
Hudini Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 1. Sa tog albuma solaže mi baš i nisu toliko omiljene, no ukusi su ukusi....različiti 2. Čini mi se da na ''Power Metal'' , po pitanju rifova nekako odskače pesma ''Over And Out'' 1. Meni su bas na tom albumu genijalne. Solo u "We'll Meet Again" je jedan od najemotivnijih Dimebagovih ikad. 2. :rockdevil: Quote
Nimrod Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Ako Dimebag ima losu solazu,onda je ja nisam cuo Quote
digrejzo Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 ajde neka mi neko kaze ako zna sta kaze Anselmo na pocetku Domination pesme? jedino sto sam razumeo je "bla bla bla motherfucker" ili samo fucker planiramo da sviramo cover a hteo sam da pevac to kaze Quote
The Trooper Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 meni zvuchi kao "bla bla bla like it motherfucker" Quote
digrejzo Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 niko nema bolju ideju? ili da pitam anselma? Quote
SalZero Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Cini mi se da to Vini kaze, e sad sta kaze tacno, ne mogu da provalim. Nesto nesto like a motherfucker! U fazonu lupaj, udaraj, razbijaj kao... Valda tako nesto. Quote
М Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ponovicu josh jednom; 1 2 3 4 motherfucker, a onda zovem RNU ako se neko bude bunio Quote
SalZero Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 E sad me bas interesuje do jaja! Svakako sam siguran da nije tako , zato zovi nekog ko jeste siguran!!! Odmah! Quote
М Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Ko je rekao da ja nisam siguran. Dobar ti avatar. Zju... vid stvarno... ne kaze 1 2 3 4 motherfucker... izem ti 7 godina slusanja ovog benda... Edited August 28, 2007 by MREžAsTI MEn Quote
Dead Man Walking Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Meni zvuchi da kazhe ili "five six motherfucker" , ili "I sing like a motherfucker" Quote
SalZero Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 (edited) pa posto je odlican gitarista,cenjen je i u casopisima koji se bave gitaristima... ne samo metal,nego gitariste uopste. na to mi je davno ukazao prijatelj koji je to nasao u nekom inostranom casopisu,a i vidi se po njegovoj svirci,odnosno tablaturama,da tu nema zezanja... a i blues solaza nadje svoje mesto... ma dimebag mi je bas favorit kad je metal gitara u pitanju... ps Hvala za ispravku,nisam cuo za album metal magic. Cuo sam da svi cene album 'power metal.. valja li to sto ? A albumi pre njega ? U pocetku teme bila je rasprava o tim Dimezovim solazama... Ne znam bas za blues, ali recimo nesto sto nije metal, a u Panteri je svirao, ja bih rekao: planet caravan. Ne znam u kojim to pesmama je imao te blues solaze? E a sto se tice ovoga za domination, stvarno bi trebao neko ko 100% zna da nam kaze i skrati nam muke! [offtopic]Avatar, a? Da, meni je bas do jaja! Najvise zato sto me podseca na stare dane Pantere i Anselma kakav je kralj bio! Ha sad, pa eto, onako, jel...[/offtopic] Edited August 29, 2007 by SalZero Quote
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 dime je koristio gomilu blues solaža, samo 'malo' ubrzanih Quote
vudun Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 и блуз и рок солажа Ali i pored toga bio je veoma veoma originalan gitarista, dodao bih još. Slava Mu! Quote
vampiria Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Volim Panteru .. Ne znam mnogo o njoj, samo osnove, ali svidja mi se. Quote
Recommended Posts