Jump to content

Recommended Posts

Posted
e zdravo ljudi! Zovem se Pero i htio bih se upoznavat sa ljudima iz ex-yu..Živim u Zagrebu, studiram povijest i novinarstvo,slušam metal..javte se na msn [email protected] Pozdrav svima

Pero rodjace procitaj naslov teme pa salji postove!!!

(inace sam naleteo na ovu poruku na jedno 10 tema, pa keve ti stani vise)

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Guest LadyCorpse
Posted
Ја сам јуче одслушао 3 албума Пантеришке! Додуше из 80-их. И оно је сасвим ок. :zeleni:

ahh, ti prvi albumi su ima power as I know...ja volim skoro sve od njih...mada me poslednji albumi vishe privlache...jer ne znam....oseti se ta neka energija, pozitivna agresija, teshki rifovi, a ja to volEm :D hehehe ... =))) ..

Posted
Ја сам јуче одслушао 3 албума Пантеришке! Додуше из 80-их. И оно је сасвим ок. :zeleni:

"Power Metal" je sjajan! :rockdevil:

OVER AND OUT! :rockdevil:

Posted

људи, пантера је МЕТАЛ!!!!!!!! и то је то. не треба их нигде категорисати. они су метал у правом смислу :rockdevil:

Posted (edited)
Pantera je keva!

:rockdevil:

Toliko.

Opet mudro zboris, zasluzila si :pivopije:

Najbolji koncert u mom zivotu je koncert Pantere...

Edited by Feniks 1
Posted
Ja bih pre rekao veshtachki thrash...Isuvishe su Groove za moj ukus.....

Kovanicu "Groove metal" su izmislili likovi koji nisu znali kako da opišu Panteru. Pantera je METAL i gotovo.

Posted
Pantera je METAL i gotovo.

Upravo tako! I to veoma mocan metal, imaju svoj prepoznatljiv zvuk sto je najbitnije...moc, snaga, energija, sve sto treba da sadrzi pravi metal...jednostavno...VULGAR DISPLAY OF POWER!

Slucajno sam pustio bas taj album :D

Posted

Kao prvo Pantera jeste ono shto su neki zvali post thrash/groove i kao drugo nije taj naziv samo njima nametnut vec i drugim bedovima koji su sviral islichnu muziku,stoga mozete da zakljuchite da Pantera i nije bash toliki unikat kao shto vi mislite da jeste....Poslushajte samo Cyclone Temple i Invocator na primer,to su bendovi iz tog perioda,a sviraju muziku koja je dosta bliska sa onim shto je radila Pantera...Jedina razlika izmedju Cyclone Templea i Invocatora s jedne strane i Pantere sa druge je u tome shto je Pantera napravila komercijalni uspeh a ovi nisu....