vudun Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 E, NISAM VAM REKO KOJU PESMU NAJVISE VOLIM. REGULAR PEOPLE, ZADNJA SA VULGAR DISPLAY. JEBOKEVNA STVAR! Zadnja na 'Vulgar...' je pesma ''Hollow'' Quote
vudun Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Стварно? Добро, не чуди ме то много, само нисам знао. Како се звао бенд? Verovao ili ne upravo KILLJOY Ai nije solo projekat... Quote
Imenjak Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 jedan od retkih thrash bendova koje volim..i slusam.... recimo-This love-kako je to GENIJALNA pesma! pa walk....i cowboys.... au Jebozovna stvar, This love, ima onaj jeba*ki deo posle drugog refrena cini mi se... vrh! oni imaju muda u tonu, a pritom su puno energicni, sto malo ko drugi ima! da da i samo ih je trojica! a vini je cale, kada odstampa na duploj... samo kazem wauu! nisam slusao rexove deonice, moram poslusati, jer mi se cini da je kao sto je neko rekao on u pozadini! poz! Quote
rustik Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 U zadnje vreme ih dosta slusam i sve ih vise kontam A kako sam nekad prezirao ovaj bend!!! Quote
lemmy sixx Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Nema sta da kontas Panteru...direktno u glavu.Nema tu kontanja. Ja u zadnje vreme mnogo slusam "Reinventing the steel".Mnogo dobar album...pogotovo stvar "Revolution is my name"...riffcine jebu mamu u picku. Quote
Imenjak Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Nema sta da kontas Panteru...direktno u glavu.Nema tu kontanja. Ja u zadnje vreme mnogo slusam "Reinventing the steel".Mnogo dobar album...pogotovo stvar "Revolution is my name"...riffcine jebu mamu u picku. spot je super za tu pesmu... tek tamo vidish kakvi su oni likovi! Kada Vini razbija TV! Car nema veceg! Quote
C.A_R.I.A. Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Meni je "reinventing" jedan od najboljih panterinih albuma.I tekstualno i muzicki bas jak. Quote
Imenjak Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Meni je "reinventing" jedan od najboljih panterinih albuma.I tekstualno i muzicki bas jak. ako mozes da ponovis onu poruku, koju si mi poslednju poslao, posto sam izbrisao ceo inbox -kreten poz! Quote
soul reaper Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 sta reci za panteru,jednostavno unistise sve zivo,meni su jedan od najboljih bendova,svi albumi su odlicni i sve su i pjesme dobre,vulgar display of power je najbolji njihov album,likovi su jebeni bogovi PANTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 KAKO OVA PESMA RAZBIJA! IZVINITE STO ZAUZIMAM PROSTOR, ALI PESMA JE JEBOKEVNA! Almost every day I see the same face On broken picture tube It fits the attitude If you could see yourself You put you on a shelf Your verbal masturbate Promise to nauseate Today I'll play the part of non-parent Not make a hundred rules For you to know about yourself Not lie and make you believe What's evil is making love and making friends and meeting God you're own way The right way To see To bleed Cannot be taught In turn You're making us Fucking hostile We stand alone The truth in right and wrong The boundaries of the law You seem to miss the point Arresting for a joint? You seem to wonder why Hundreds of people die You're writing tickets man My mom got jumped -- they ran! Now I'll play a public servant To serve and protect By the law and the state I'd bust the punks That rape steal and murder And leave you be If you crossed me I'd shake your hand like a man Not a god Come meet your maker, boy Some things you can't enjoy Because of heaven/hell A fucking wives' tale They put it in your head Then put you in your bed He's watching say your prayers Cause God is everywhere Now I'll play a man learning priesthood Who's about to take the ultimate test in life I'd question things because I am human And call NO ONE my father who's no closer that a stranger I won't listen Quote
cepes Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 PANTERA je jedan od mojih all time fav bendova!!! Da izdvojim pjesmu ili cak album nema sanse. Mogu da izdvojim koji mi se album najmanje svidja, Cowboys ... a one prije njega nisam ni sluso sem Power Metal i neznam ... dok sam sluso PM nisam imo utisak da je to upravo PANTERA. Nemoj neko pogresno da me shvati, Cowboys je odlican album ali meni ipak malo vise iza ostalih. Home videos su im kastig pravi. Opste ludilo, ma bogovi su sta rade. Btw. trenutno slusam Far Beyond ... USE MY THIRD ARM !!!!!!! Quote
Гера Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 PANTERA je jedan od mojih all time fav bendova!!! Da izdvojim pjesmu ili cak album nema sanse. Mogu da izdvojim koji mi se album najmanje svidja, Cowboys ... a one prije njega nisam ni sluso sem Power Metal i neznam ... dok sam sluso PM nisam imo utisak da je to upravo PANTERA. koliko ja znam oni su se odrekli starih albuma u "POWER METAL" fazonu! Quote
kuruz Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Tachno.Metal Magic nigde ne spominju i govore da ti prvi albumi nisu Pantera. Quote
kuruz Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Nishta gluplje nago kad postuju textove pesama.Mozhemo i mi sami da ih nadjemo. Quote
Гера Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 pa sta ako se coveku svidja fucking hostile (ja je obozavam) neka je napise! FUCKING HOSTILE!!!!!!!! Quote
cepes Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 koliko ja znam oni su se odrekli starih albuma u "POWER METAL" fazonu! jebiga sto cu im ja kad se stide onoga sto su bili ranije. a stvarno su bili smjesni ali opet to su oni ... kako su i mogli bit drugaciji kad im je jedan od najvecih uzora KISS ... glam .... jos su i ime sceli da daju po nekom gradicu u texasu ... pantego ... dobro je sto su se predomislili Quote
Iron-Maiden Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Kao shto danas mnogi rekoshe: -Ako je postojala i najmanja nada da ce se Pantera ponovo okupiti,i ona je unishtena... Jebi ga. Strashan bend... R.I.P. Nadam se bar da ce Vinnie da se izvuche... Quote
AGGRESSOR55 Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Mislim da oni nisu vise ni planirali da se skupe. Tako sam voleo da ih vidim uzivo. Retko koji bend je pokazivao takvu energiju uzivo Quote
cepes Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Mislim da oni nisu vise ni planirali da se skupe. Tako sam voleo da ih vidim uzivo. Retko koji bend je pokazivao takvu energiju uzivo istinu zboris Quote
RNA Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 koliko ja znam oni su se odrekli starih albuma u "POWER METAL" fazonu! Тако је, нажалост! Quote
Гера Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Тако је, нажалост! ja nemam nista protiv toga! ne volim power, i mozda mi je i drago sto su ih se odrekli! Quote
AGGRESSOR55 Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Da se nisu odrekli, ljudi nikad ne bi bili bogatiji za Cowboys, Vulgar Display, Far Beyond itd. Iskreno, thrash im je bolje isao Quote
C.A_R.I.A. Posted December 16, 2004 Author Report Posted December 16, 2004 Nishta gluplje nago kad postuju textove pesama.Mozhemo i mi sami da ih nadjemo. slazem se,mada mozda ljudi zele da istaknu omiljene tekstove... Dec. 15, 2004 - DAMAGEPLAN, PANTERA Album Sales Jump Sharply Following Dimebag's Death DAMAGEPLAN and PANTERA albums have seen a sharp sales increase in the last week as a result of the shocking death of DAMAGEPLAN/ex-PANTERA guitarist "Dimebag" Darrell Abbott, who was shot and killed while performing onstage at a Columbus nightclub. The following is an overview of the sales figures for the debut effort from DAMAGEPLAN as well as some of the key PANTERA releases, as measured by Nielsen SoundScan: DAMAGEPLAN – "New Found Power" (2004): Two weeks ago: 622 Last week: 7,020 Total to date: 167,106 PANTERA - "Best Of…" (2003): Two weeks ago: 1,928 Last week: 8,659 Total to date: 290,597 PANTERA – "Vulgar Display of Power" (1992): Two weeks ago: 741 Last week: 3,530 Total to date: 1,923,171 PANTERA – "Cowboys From Hell" (1990): Two weeks ago: 483 Last week: 2,825 Total to date: 1,374,326 PANTERA – "Far Beyond Driven" (1994): Two weeks ago: 349 Last week: 1,941 Total to date: 1,377,898 Quote
Recommended Posts