ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Power metal je dobar u odnosu na albume prije njega, ali mi se nimalo ne sviđa stil pjevanja, a pogotovo ne stil oblačenja iako razumijem da je to tih godina bilo sasvim normalno, ali ipak, to je glam metal, nije primjereno za onakve likove, kao što su Anselmo, Dimebag, Rex i Vinnie-Paul... Neka su oni uradili to sto su uradili, stvorili su sjajan zvuk, i postali prave legende... Steta sto se onako zavrsilo ali sta da se radi... Jebiga, droga učinila svoje, okrenula ih jedne protiv drugih... Ali, ono što su uradili 90-ih ostaće upamćeno i to je jedino bitno... Quote
Bata Trokrilni Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 tako je. a meni je mnogo drago što su napravili cfh. a tebi? jel da da bi bilo bljak da nisu. mislim, šta može da zameni onaj ludi rif na početku naslovne pesme... dimebag je car Meni nije drago, jer da oni nisu krenuli sa tim ''groove'' zvukom, ne bi se pojavili ni nu metal, ni metalcore i ostala sranja. Quote
Feniks . Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 tako je. a meni je mnogo drago što su napravili cfh. a tebi? jel da da bi bilo bljak da nisu. mislim, šta može da zameni onaj ludi rif na početku naslovne pesme... dimebag je car Ja cu samo reci da ova devojcica razmislja isto kao ja...ja ne koram vise nista da govorim, samo cu da nadzirem temu Quote
Sandman Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Meni nije drago, jer da oni nisu krenuli sa tim ''groove'' zvukom, ne bi se pojavili ni nu metal, ni metalcore i ostala sranja. Pa nije se to desilo samo zbog njih,gay metal scena bi isplivala pre ili kasnije. Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Meni nije drago, jer da oni nisu krenuli sa tim ''groove'' zvukom, ne bi se pojavili ni nu metal, ni metalcore i ostala sranja. E, pa ne možeš sad kriviti Panteru za nastanak Nu Metala i ostalih gluposti... CFH, VDOP, Far Beyond Driven i ostali albumi su među najboljim metal albumima, to je činjenica... Quote
Bata Trokrilni Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 E, pa ne možeš sad kriviti Panteru za nastanak Nu Metala i ostalih gluposti... CFH, VDOP, Far Beyond Driven i ostali albumi su među najboljim metal albumima, to je činjenica... Ne krivim samo Panteru, ima i Anthrax svoje zasluge. Da je Pantera nastavila sa Power Metal fazonom, imala bi popularnost na nivou Metal Church, ali bi meni bilo mnogo prijatnije da ih slušam. Quote
Feniks . Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ne krivim samo Panteru, ima i Anthrax svoje zasluge. Da je Pantera nastavila sa Power Metal fazonom, imala bi popularnost na nivou Metal Church, ali bi meni bilo mnogo prijatnije da ih slušam. Pa nama je bitnije da je nama lepo dok slusamo zescu Panteru, a sto je tebi krivo sto nisu nastavili sa tim ranijim zvukom, sta da ti radimo... Za Anthrax si u pravu, Skot Ian je sam rekao da mu je zao sto je radio ono sa onim crncima, pa je nastao rap metal i nu metal itd... Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ja lično ne bih volio da su nastavili sa PM-om jer to i nije neki thrash, mislim da su sa novijim albumima pokazali napredak(ne mislim na zvuk i produkciju), bolji tekstovi, upečatljiviji rifovi, agresivniji glas, koji je inače i prepoznatljiv, za razliku od onog sa Power Metal-a koji je postojao i prije Pantere, za mene Power Metal nije stil kojim bi volio da je Pantera nastavila, zasigurno... Quote
Ајлин Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 @prince čini se da bi ti bio najsrećniji sa klasičnom klasikom, jer ne voliš baš mnogo novotarije. hajd' ovako: da nije bilo sabata dal bi bilo metala danas, as we know it? mogao bi sad neko da kaže, a što nisu flojd i cepelin nastavili da prave šta prave i ubili ozija i družinu, jer od njega je poteklo svo shit zvano heavy metal? (pravim paralelu sa tvojom tvrdnjom da je od pantere nastao nu itd, a odmah da te i pobijem jel se sećaš suicidal tendenciesa i biohazarda i pronga na kraju krajeva, i clawfingera i da ne nabrajam više) pa gde bi nas odvelo takvo razmišljanje dragi prince. ostajem pri onome da sluša ko šta voli, ti power metal a ja cfh vdop++ I power metal Srećom, pa nisi u pravu, inače bi metal odavno otišao u kurac. Ne znam kakve to veze ima s tapiranjem kose, nisam komentarisao prva tri albuma, već četvrti, Power Metal, koji je najbolji album ovog benda, a i spada među bolje albume američkih metal bendova uopšte. inače i na četvrtom su natapirani sećam se dobro omota kasete. Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Jel se sviđa nekome Far Beyond Driven(I'm Broken, 5 Minutes Alone, Slaughtered, Obrada Planet Caravan), izašao je poslije Mouth For War, 1994. Vidim, niko ga ne spominje, a meni se nešto baš sviđa pa čisto pitam... Quote
Feniks . Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Jel se sviđa nekome Far Beyond Driven(I'm Broken, 5 Minutes Alone, Slaughtered, Obrada Planet Caravan), izašao je poslije Mouth For War, 1994. Vidim, niko ga ne spominje, a meni se nešto baš sviđa pa čisto pitam... Naravno da je dobar, ima dobrih pesama...mada, ipak je slabiji od Vulgara i Cowboys...ali odlican album...imao sam i majicu... Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Koji ti je najbolji spot od Pantere? Quote
Novaliis Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Jel se sviđa nekome Far Beyond Driven(I'm Broken, 5 Minutes Alone, Slaughtered, Obrada Planet Caravan), izašao je poslije Mouth For War, 1994. Vidim, niko ga ne spominje, a meni se nešto baš sviđa pa čisto pitam... to je prvi album od njih koji sam uzeo i dan danas ga slusam. Odlican je. Quote
Feniks . Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Koji ti je najbolji spot od Pantere? Nisam ih gledao sto godina...meni je bitna pesma a spot manje vise... Mouth for war je jednostavan ali dobar... Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Nisam ih gledao sto godina...meni je bitna pesma a spot manje vise... Mouth for war je jednostavan ali dobar... U pravu si za to, a što se tiče spota i meni je najbolji. Za mene su takvi spotovi najbolji i da se ja pitam, opet bih pravio takve spotove... Quote
Feniks . Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 U pravu si za to, a što se tiče spota i meni je najbolji. Za mene su takvi spotovi najbolji i da se ja pitam, opet bih pravio takve spotove... Tako je, jednostavno, svirka, ubacis malo mase kako divlja, malo Fil razbija macolom kamenje, odlicno Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Mada je dobar i I'm Broken, količina energije koju oni pokazuju tu je nevjerovatna... Odlična pjesma, takođe... Koji je najbolji sajt za download metal muzike, ali ne čitavih albuma, nedostaju mi neke pjesme, samo ubacite link ako znate, neću smarati sa ovim... Quote
Jimmi Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Far Beyond Driven je mnogo dobar album. Jeste agresivniji ali je moćan do panja. Quote
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) Najboli spot im je definitivno Revolution is my Name... A album...hm...Vulgar Display of Power Edited September 21, 2008 by Pig_Unity Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Far Beyond Driven je mnogo dobar album. Jeste agresivniji ali je moćan do panja. O tome ti pričam, Pantera = Agression, Brutality, Strength, Power Mnogo dobra stvar(solaža na 5 minutes alone jebe majku svim muzičkim fajlovima na mom kompjuteru)... Quote
hate squad Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Meni nije drago, jer da oni nisu krenuli sa tim ''groove'' zvukom, ne bi se pojavili ni nu metal, ni metalcore i ostala sranja. Uf, uf, uf... Pa i nije bas tako. Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Uf, uf, uf... Pa i nije bas tako. Upravu si, ali to smo definitivno već raspravili, sad je tema Far Beyond Driven... Quote
hate squad Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 A to? Far Beyond? Odlican album, ali lagani pad u odnosu na CFH i VDOP. Moje misljenje Quote
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Fantastičan album... Šta reći?I am broken...Klasika! Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Da, slažem se sa zadnja dva posta... da li je neko slušao možda Official 101 Live Proof '97 live album? Quote
Recommended Posts