Zgole Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Vezano za konstataciju o tome kako je album Power Metal strava, i kako se posle jadna Pantera iskvarila sa urlanjem: choveche, bash je Pantera jedan od retkih bendova koji su svoju muziku unapredili istrazujuci i pronalazeci originalan zvuk. Drugo, to shto neko ne kapira "urlanje", to samo govori o njegovim mogucnostima uzivanja u muzici. 101 Live Proof je fantazija. Meni je inache Far ostao omiljeni, uglavnom zbog Slaughtered i ostalih B-side numera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Kako Fićo pjeva Na 101 Live Proof, majko mila... Ako nije poslije toga pljuvao krv iz grla grom me pogodio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Njihovi dividijevi su najjaci haha. Kakve su tu lomljave i orgije..najjace je kad onaj hulk uleti u toalet i porazbija ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Čovječe jeste gledali 3 Vulgar videos from hell? Scena kad Dimebag ide kroz ulicu sa malim pojačalom i svira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 hahaha, najjace su mi fore sta rade onim azijatima, koja je ono sprdnja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Ili scena sa Monsters of rock-a u Rusiji kada popravljaju struju u onom šatoru na nekoj livadi,dok Metallica vjerovatno spava u hotelu sa 5 zvijezdica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Čovječe jeste gledali 3 Vulgar videos from hell? Scena kad Dimebag ide kroz ulicu sa malim pojačalom i svira... to mi je jedna od najjačih fora iz tog prvog ! a ste provalili u drugom, kad su u rusiji, pa Dime uzme onu neku njihovu gitaru i krene da svira i peva "give me your money", ono što je pevao kad je išao s tim pojačalom po ulici, to mu je kao prava pesma, nije to samo tad pevao dok je prosio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 AAAAAAaaa.....tek sam sada provalio Kerija Kinga s' dugom kosom u prvom delu...i!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi_dragoje Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 King je car... Najsmjesniji je u spotu Seasons In The Abys gdje ima dugu kosu, mislim 99-te... Najbolji mi je Vulgar Video, to je drugi dio. Ima najvise zajebancija, svaki put pisam kada gledam to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 King je car... Najsmjesniji je u spotu Seasons In The Abys gdje ima dugu kosu, mislim 99-te... Zar nje taj spot jos stariji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Uuu,promasio si za koju godinu,to je bilo 90-91. Meni je on najsmesniji na Donningtonu iz 92.Imao je dugacku kosu,ali mu je vec pocela opadati i to u vecim kolicinama.Izgledao je ko beskucnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 (edited) Mozda je covek "prekucao" broj (90-te)...Znate ono 0 pored 9-ke King je daleko najsmesniji na Doningtonu 92. (prvi Bostaphov koncert) kad vitla glavom i uz vetar mu se pomera nesto sto bi trebalo da bude kosa Secam se kad sam 1992 dobio Cowboys video kasetu i u isto vreme Vulgar Display neki odvratan snimak...Prva pomisao mi je bila "jebote ovo je nesto najbrutalnije sto sam slusao" i "ovi su zreli za psihijatriju". Moram da priznam da mi se Cowboys album na prvo slusanje nije svideo (ne znam zasto) i da mi je kaseta jedno godinu lezala cekajuci svojih 5 minuta, ali onda izadje Vulgar, pa video kaseta (Cowboys spot i Heresy uzivo prvo sto me je odusevilo) i onda sam ispizdeo! Edited September 24, 2008 by hate squad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jagermeister Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Ja mislim da ljudi kojima se ne svidja sve od Pantere tipa volim ovaj album ali onaj ne i komentarisu ranije albume kao sranje ne trebaju da pisu o ovoj temi. Jednostavno ako neko voli Panteru on voli sve, ne postoji album koji mi se ne svidja, postoji koji mi se svidja vise ili manje ali ako slusas Panteru onda jednostavno volis sve. Hellraising Dimebag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekadent Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 sve im je odlichno od a do z. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YaMa Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 sve im je odlichno od a do z. Слажем се. Али ипак ми се издваја некако Cowboys From Hell. Фил је тако лепо певао на том албуму, а био је и прелеп тада ух! Неупоредиво лепши него што је сада. Баш ми је жао што је бенд завршио своју причу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ja mislim da ljudi kojima se ne svidja sve od Pantere tipa volim ovaj album ali onaj ne i komentarisu ranije albume kao sranje ne trebaju da pisu o ovoj temi. Jednostavno ako neko voli Panteru on voli sve, ne postoji album koji mi se ne svidja, postoji koji mi se svidja vise ili manje ali ako slusas Panteru onda jednostavno volis sve. Hellraising Dimebag potpis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ali najsmjesnije je kda se nadju ovako neki filozofi i onda drze predavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 kakvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ma ovaj djeger majstor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 pa dobro mozda je malo prestrogo reci da ne treba da pises na ovoj temi ako ti se ne svidja recimo jedan album od pantere ali za mene je bas pogodio posto sam ja pantera freak ne bi mogao ni najbolju pesmu odabrati, a kamo li album.. sve su mi pesme najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 pa dobro vi freakovi ste zaista posebni ,ja ne bih mogao da kazem da su svi sve pjesme dobre -razlog jer nisam freak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Jel se sviđa nekome Far Beyond Driven(I'm Broken, 5 Minutes Alone, Slaughtered, Obrada Planet Caravan), izašao je poslije Mouth For War, 1994. Vidim, niko ga ne spominje, a meni se nešto baš sviđa pa čisto pitam... jeste da. i'm broken, žešća rifčina. a hard lines sunken cheeks?? brrr ta stvar me podseća na čudnu mešavinu sabbatha i t0n. naravno do stupanja phila u pesmicu. iza toga je pure pantera. my soul for a goat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 zaboravih ono što najviše volim sa tog albuma. throes of rejection. kako to ulazi u uši sunce ti... i kako je prošarano i nabijeno emocijama.. od čiste energije, do prikrivenog potmulog besa, pa onaj perverzni prelaz pa opet čista energija.. i bubanj je odličan, plus dimebagova majstorija sa onim oporim rifom na kraju. ma cela stvar je mrak i onda soothing prelaz na planet caravan. fantastično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ma, ja taj album najvise slusam. Bas te pesme koje si navela, ekstra su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 da parafraziram batu stojkovića : može da se ne zna gde je abu dabi...cejlon ili iz istorije kad je recimo milutin došao na presto ali pantera - to se jednostavno mora znati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts