lemmy sixx Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Јок, јок, 'We'll Meet Again'... Over And Out i Death Trap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 'The Biggest Part Of Me' са првог Пантера албума. Једна од најлепших хеви метал балада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ''Hard Ride'' je najjača stvar na tom albumu. Po meni. Јок, јок, 'We'll Meet Again'... I jedna i druga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Eto i ja da se po prvi put negde složim sa Prince-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 ma ne moze se sve protiv njega,greotica je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 mnogo mi je krivo što ih nisam videla live. to bi bio doživljaj.. to die for. bilo bi me na sve strane... Da znas da je bio dozivljaj...a bilo me je na sve strane Jos imam slike, slikao neki lik iz mase(mislim da je iz Pazove) ali je slikano iz daljine pa se ne vidi bas nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Live In Peoria Illinois 1996 http://clayden-metalvideos.blogspot.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 DA SE NE ZABORAVI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodline Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 REMEMBERING DIME !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 milica kako je to bio kreativan čovek najbolji metal bend na svetu... slušam ovaj biomechanical. pihhhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 kao uštekan u struju hvala boško na slici ovu nisam imala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Имам ја још оваквих, из тог периода, а имам и скоро цео снимак концерта из 1988. са Филом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 suicidal note part 2 +set iz anal cunta=bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Da znas da je bio dozivljaj...a bilo me je na sve strane Jos imam slike, slikao neki lik iz mase(mislim da je iz Pazove) ali je slikano iz daljine pa se ne vidi bas nesto... pošalji, pošalji, pošalji! gledao si ih... zavidim ti. mnogo ti zavidim! Имам ја још оваквих, из тог периода, а имам и скоро цео снимак концерта из 1988. са Филом. imaš negde okačene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Имам ја још оваквих, из тог периода, а имам и скоро цео снимак концерта из 1988. са Филом. Kakav je snimak? Ovo bi mogao da mi narežeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Чим набавим све песме, односно чим се уверим да је цео концерту. Сам снимак је лош, мада се све види (истина, мало замућено), али је звук врло добар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 super. baci mi samo na pp jer neću baš često dolaziti ovamo u narednom periodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 sunce ti bogovo pantera je definitivno najbolji metal bend ikada. pominjala sam ranije domination. pogledah ga ponovo i po ko zna koji put, ponovo se mnogo obradujem: http://www.rocktube.us/PANTERA___Domination-16006121.html koja energija. koja svirka. kakva stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 sunce ti bogovo pantera je definitivno najbolji metal bend ikada. pominjala sam ranije domination. pogledah ga ponovo i po ko zna koji put, ponovo se mnogo obradujem: http://www.rocktube.us/PANTERA___Domination-16006121.html koja energija. koja svirka. kakva stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 sunce ti bogovo pantera je definitivno najbolji metal bend ikada. pominjala sam ranije domination. pogledah ga ponovo i po ko zna koji put, ponovo se mnogo obradujem: http://www.rocktube.us/PANTERA___Domination-16006121.html koja energija. koja svirka. kakva stvar. Mozda i najbolja njihova pesma, sad sam se i ja podsetio ovog snimka...i evo, sav sam zadihan, kad nisam srusio sobu Kako sam srecan sto sam imao priliku da ih gledam uzivo...i tuzam sto to vise nikad necu moci...ali sta da se radi... Drugarice, pod hitno te vodim na pivo, mudro razmisljas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Ja sam sednem pa kad razmislim,pitam se gde bi oni bili danas da je Dime ziv i da su se ponovo okupili ,da li bi i dalje punili stadione ili bi i njih pojela danasnja omladina i muzicka industrija pa bi svirali po klubovima za 200-300 ljudi!!?!?!? E da ovaj Domination snimak pokazije kako si duuuvaalii,jbt,meetallll!!!!!! Edited January 6, 2009 by PuPaK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Strašno, prestrašno. Da se ono što se desilo Dimeu desilo Philu (mislim, daleko bilo al DA SE), oni bi 100% nastavili da sviraju. Ovako, nisu. Tačno se videlo da su braća bila "lepak" tj vezivno tkivo Pantere. Phil je lud, i do jaja talentovan pevač i frontmen, ali je pravi rolling stone i outcast i solo igrač. Pantera je verovatno nešto najbolje što je on u životu imao. Pazite samo koliko se malo o tom čoveku zna. Duša me boli jbt kad gledam Dimea sunce ti bogovo. Uh. A jebi ga valjda najbolji bendovi postaju i ostaju evergreen između ostalog zahvaljujući činjenici da su (slučajno ili namerno) prestali sa radom na vrhuncu slave... Mislim pitanje je šta bi se što kažeš sa njima desilo da su nastavili. Jbt kad ono Sentenced to shvatio pa se ljudi razišli, setite se onog njihovog spota gde babe i dede balave a matorani sviraju ofarbani u crno ... hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Strašno, prestrašno. Duša me boli jbt kad gledam Dimea sunce ti bogovo. Uh. A jebi ga valjda najbolji bendovi postaju i ostaju evergreen između ostalog zahvaljujući činjenici da su (slučajno ili namerno) prestali sa radom na vrhuncu slave... Mislim pitanje je šta bi se što kažeš sa njima desilo da su nastavili. Jbt kad ono Sentenced to shvatio pa se ljudi razišli, setite se onog njihovog spota gde babe i dede balave a matorani sviraju ofarbani u crno ... hehehe Nikad necu zaboraviti 8. decembar 2004. Stajali smo u redu za ulaz na koncert Machine Head-a i od prvih redova se sirio glas da je Dimme ubijen. Nijesam mogao da vjerujem,a onda nijesam mogao da suzdrzim suze. Citavi koncert mi je upropastilo to saznanje,a jos kad je Rob posvetio pjesmu Descend The Shades Of NIght Dimmeu,poslije minuta cutanja....uzas. Edited January 7, 2009 by Just Like a Timepiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts