vudun Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Мадона је била заљубљена у Димчета, али је овај отер'о у першун ... нису му се месиле холивудске бабе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 mene suštinski više nervira mustaineova dvoličnost najpre ono što je rekao za dimea, a posle kao svira mu na tribjutu. muka mi od toga. Не треба занемарити чињеницу да је у међувремену постао поново рођени хришћанин, те се можда покајао за неке своје изјаве. Али, што рекао Мартин Валкјиер у песми 'The Church Bizarre' - you 'Born-Again-Christians' are born again fools! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Мадона је била заљубљена у Димчета, али је овај отер'о у першун ... нису му се месиле холивудске бабе. Opa. Trach rubrike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Не треба занемарити чињеницу да је у међувремену постао поново рођени хришћанин, те се можда покајао за неке своје изјаве. Али, што рекао Мартин Валкјиер у песми 'The Church Bizarre' - you 'Born-Again-Christians' are born again fools! MOzete li me podsjetiti sto je rekao on za Dimme-a? Znam da je Headbangers Ball emisiju poslije njegove smrti vodio upravo Dave. Tipa "Jedan od najboljih gitarista,zao mu sto nije presao u Megadeth itd" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 ne. srao je nešto u svom stilu ček da otkopam evo ga: "When I got together with James [Hetfield], he and I created a guitar style that everybody and their brother is playing now, everyone," Mustaine groused. "I'm not gonna name anybody 'cause I'm not gonna promote them. OK, we'll say 'panther' in Spanish [Pantera]. You're welcome guys. We might as well be cooking their dinner for them or pushing their little wheelbarrow to the bank for them." [izvor: mtv.com] kad bi mogao da zabrani da bilo ko drugi na kugli zemaljskoj svira gitaru posle njega, zabranio bi. govno jedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 :) A na Get Thrashed dokumentarcu kaze nesto kao: "In Metallica I was the ONLY guitar player". I na kraju on vodi tribute Headbangers Ball za Dimme-a. Kakav tip,nevjerovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 (edited) Jeste da ih ne volim, i da mnogo, ali mnogo smesno izgledaju, (svi osim pevaca) ali poslusajte kako je pevac otpevao panteru uzivo.... Svaka mu cast za ovo. Evo link Edited January 10, 2009 by Tyler Durden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 A na Get Thrashed dokumentarcu kaze nesto kao: "In Metallica I was the ONLY guitar player". I na kraju on vodi tribute Headbangers Ball za Dimme-a. Kakav tip,nevjerovatno. Mustaine je jedno egocentrično govno Pošto je novopečeni hrišćanin pitam se koliko je očenaša morao da odrecituje pred spavanje da bi mu bilo oprošteno to što se ceo život ponaša kao arogantni sob. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Odnosno,koliko je dolara morao da da crkvi da bi mu "bilo oprosteno".Da je bar 10% dobar covek kao sto je dobar muzicar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Jeste da ih ne volim, i da mnogo, ali mnogo smesno izgledaju, (svi osim pevaca) ali poslusajte kako je pevac otpevao panteru uzivo.... Svaka mu cast za ovo. Evo link Juju, ko Phil u studiju zvuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hailtheleaf Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Strašno, prestrašno. Da se ono što se desilo Dimeu desilo Philu (mislim, daleko bilo al DA SE), oni bi 100% nastavili da sviraju. Ovako, nisu. Tačno se videlo da su braća bila "lepak" tj vezivno tkivo Pantere. Phil je lud, i do jaja talentovan pevač i frontmen, ali je pravi rolling stone i outcast i solo igrač. Pantera je verovatno nešto najbolje što je on u životu imao. Pazite samo koliko se malo o tom čoveku zna. Duša me boli jbt kad gledam Dimea sunce ti bogovo. Uh. A jebi ga valjda najbolji bendovi postaju i ostaju evergreen između ostalog zahvaljujući činjenici da su (slučajno ili namerno) prestali sa radom na vrhuncu slave... Mislim pitanje je šta bi se što kažeš sa njima desilo da su nastavili. Jbt kad ono Sentenced to shvatio pa se ljudi razišli, setite se onog njihovog spota gde babe i dede balave a matorani sviraju ofarbani u crno ... hehehe Pa mozda bi i nastavili ali to ne bi bilo to bez Phila. Stvarno ne znam da li postoji covek koji bi njega mogao da zameni , po meni bar ne postoji. A bas i nije da se o njemu malo zna i da je pantera jedino bitno sto je uradio, pogledaj samo down, superjoint ritual i jos milion njegovih projekata od kojih se ne zna koji je bolji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Superjoint ritual je sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hailtheleaf Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Superjoint ritual je sranje Kako za koga, ne kazem da je nesto spektakularno ali od sranja je daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Dobar je SuperJoint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekadent Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Phil jeste dobar,ali Dime je bio n.a.j.b.o.l.j.i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 skinem pre neki dan bootleg snimak iz čilea '98. snimak je krš ali se vidi kakva je to paklena energija bila!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 ne. srao je nešto u svom stilu ček da otkopam evo ga: "When I got together with James [Hetfield], he and I created a guitar style that everybody and their brother is playing now, everyone," Mustaine groused. "I'm not gonna name anybody 'cause I'm not gonna promote them. OK, we'll say 'panther' in Spanish [Pantera]. You're welcome guys. We might as well be cooking their dinner for them or pushing their little wheelbarrow to the bank for them." [izvor: mtv.com] kad bi mogao da zabrani da bilo ko drugi na kugli zemaljskoj svira gitaru posle njega, zabranio bi. govno jedno. joooooj kako bi ja tom dejvu skakao po glavi.. mislim dobro on svira (a dobro, manje vise....), ali je kreten. i ona obrada cemetery gatesa sa DT-om je takvo skrnavljanje bilo, muka me uhvatila kad sam gledao. solazu je tako izmasakrirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Astral Rock Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Ehh, bila su to dobra vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 (edited) kakva stvarčina. koliko su dobri i kvalitetni tekstovi, a kakve su ovde nespojive drvoseče sa bradama mnogo ih volim Edited February 25, 2009 by eileen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ehh, bila su to dobra vremena. Joj,kako me ova stvar nervira.Odvratan je rif. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 baš je taj rif njeno obeležje bolesni su oni, al' su dobri zlo i naopako koliko su dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Pa jeste da on obelezava pesmu,i bas zato me pesma nervira.Kako je iritantan taj rif,u picku materinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Stvarno ljigav rif. I meni se ta pesma nikada nije dopadala. koliko su dobri i kvalitetni tekstovi, a kakve su ovde nespojive drvoseče sa bradama mnogo ih volim Tu je Anselmo počeo da propada. Pogledaj mu fotke ili snimke iz '90-91. E tad je bio u punoj snazi, baja. Kako pevački, tako i fizički. Kakva svirka, vrag te odneo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Stvarno ljigav rif. I meni se ta pesma nikada nije dopadala. Koja je stvar u pitanju? Na poslu nemam pristup YouTube-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Koja je stvar u pitanju? Na poslu nemam pristup YouTube-u... ''Becoming'' iz Koreje. A ja sam postovao umetnost ... šredingovanja. Gde Phil na 2:34 sec. objašnjava kako još nije dovoljno napaljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts