Drogarito Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 The sleep Medicine Man :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Baš tako. Mislim da nema albuma bogatijeg fenomenalnim rifovima posle CFH. Svi su tu briljirali. A vokal je i dalje čist, agresivan a lep. Panterom sam postala zaražena na putu ka koncertu Sepulture 1992. godine, slušao se Cemetary Gates u busu i ja sam there&then zvanično odlepila za njima. Хех, десет година заостајем за тобом. Оригинал ''Каубојса'' сам узео 2002.године, то ми је био први од два Пантера оригинала, које имам. Уопште, први њихов албум који сам и слушао. Да, дефинитивно, прва љубав заборава нема. The sleep Medicine Man :rockdevil: :rockdevil: Ова прва има једноставну, а тако феноменалну солажу у себи. Ух, сав се најежим кад год је чујем. Док друга има помало глуп текст. Али музички је прилично мрачна и са доста добрим, интересантним прелазима. Дуго је важила за моју омиљену са тог албума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Имам ја још оваквих, из тог периода, а имам и скоро цео снимак концерта из 1988. са Филом. Kakav je snimak? Ovo bi mogao da mi narežeš. Tigre života ti, da li ti je narezao ovo ikada? Ili da bunarim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Obozavam power metal cowboys from hell i vulgar display of power.Naravno i ostali albumi su dobri,ali ipak nemaju taj sjaj.Recimo da mi se pola pesama sa ostalih albuma svidjaju,a pola ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Vidiš, meni se sviđa sve što su ikada napravili, samo naravno najvezanija sam za ta tri koja si nabrojao. @nele: Gledaj na to ovako, imala sam prekid sa mjetalom neko vreme, vrtela samo Painkillera i neke Cooperove, ACDC i Maiden albume ukrug, dakle kreativni prekid filma jedno 6-7 godina! Znači, ne kasniš bre ništa. Nikad nije kasno da se Pantera ljubi strasno... kako ono dalje Karlo kaže Kako kenjam danas ne znam šta mi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Mislim da na tom snimku iz 88' sviraju sout of heaven.Imas klipove na youtube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Glupo je pricati o najboljem Pantera albumu, govoreci o, pa ajd' da kazem, periodu od "Power Metal"-a pa na ovamo. Iz prostog razloga sto se stilski suvise razlikuju da bi iko normalan mogao da ih poredi, a svaki je odlican. Meni je licno najdrazi srednji period, dakle Vulgar/FBD/Trendkill, ne znam koji mi je najdrazi od ta tri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Tigre života ti, da li ti je narezao ovo ikada? Ili da bunarim... Nije mi narezao. Ja ću da pokušam da nađem na forumu sa kog skidam muziku, valjda neko od onih silnih fanatika ima to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Imam jedan audio intervju na cd-u sa OZ festa, bootlegovan, sa omotom i sve, oko 20 minuta, sa Philom, koji priča (Mrtav stondiran ili pijan) kako su ga u Panteri dok je bio uradjen, pre koncerta gurali pod ladan tuš i udarali ga električnim pendrekom u ''testicals'' da dodje sebi. Ali ima tu još bisera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Historia est testis temporum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Vaistinu. Tigre, javi, bilo bi idealno da do Rapid Forcea izbunariš, taman za razmenu koju dogovaramo valjda će mi disk stići do tada.. Laku noć, gospodo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Historia est testis temporum Lux veritatis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Sta to znaci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Lično, imam sve snimke Pantere od 83-89 bootlegovane, ali ne znam da i na jednom ima ''south of heaven'', postoji sa druge strane, par nekih ruskih bootlega, na kojima su ti snimci iz '92 gde Pantera svira slayer, sepulturu, kao i jedan rehearsal sa Kerry Kingom gde ima par Slayer pesama pa je mozda to o čemu vi pričate, ali koncert ne. Koncerti iz osamdesetih su uglavnom bili bazirani na ''power metal'' pesmama i jednoj ili dve sa ''projects in the jungle''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) @koljac Svetlo istine. Nastavak na ono sto si napisao. Edited June 14, 2009 by lemmy sixx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ok,nisam gimnazijalac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 oho pa to se raspavlja o panteri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Kao, pomalo Ovo ste sigurno već svi videli ali meni je iznova zanimljivo gledati ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Vrhunska pesma,vrhunsko cepanje! Nikada mi nece biti jasno zbog cega su se odrekli takve albumcine...nikada...mentoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Evergreen... Nikad dosta (3:00 pa dalje, piruli piruli dz dz DZ pffffffff ) Edited June 17, 2009 by House of Voivod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Vidim da je popularno, pa da onda ostavim i ja moje favorite : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Najteze mi je gledati ono "Pantera behind the music" :\ I od vulgar videosa najbolji je prvi A najbolje stvari: http://www.youtube.com/watch?v=_Wd7ndVFP0s - mouth for war http://www.youtube.com/watch?v=W7hfmPf1WP8...eature=channel- psycho holiday http://www.youtube.com/watch?v=ahrpT48ptZI...eature=related- A new level Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carnivor Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ima neki lik koji je na tubi kacio interpretacije Pantere, tipa menjao tekst, ono je smejurija ziva! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Daj link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Jebali ste mu kevu sa tim embedded jutjubetima. Tomislave, bilo je reči negde iza o Official Live: 101 Proof, pošto im je ovo jedini zvanično izdat Live.. više im i ne treba. Poslušaj ako već nisi. Prvi put kad sam ga čula, prva reakcija mi je bila replay... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts