Evil Elvis Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 To što je Down spor (u poređenju sa thrashom) ne znači da nije energičan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Hm, kasno sam se setila da dopunim Vulgar Videos... pre par sati su izbrisani oni rar linkovi Ima li neko treći i četvrti disk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Vulgar Video 4?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Tema o ovom bendu takođe zaslužuje da bude u važnima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Dobro. Moj avatar govori da volim brzu i energicnu svirku a Down je sve samo ne brz i energican. Ukusi su ukusi, zar ne ? Ali ovo je tema o Panteri tako da batalimo ovo. moj avatar govori o mojoj ljubavi prema mocnim zenama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Tema o ovom bendu takođe zaslužuje da bude u važnima ja tek sad videh koliko ovde ima "važnih" tema mislim da je to malo treba još najmanje dve-tri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Da vulgar video, pa ne znam da li ima 3 ili 4 tako je bilo podeljeno na onom sajtu gde su sada pokidani linkovi... U svakom slučaju treba mi u rar formatu, ima neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 (edited) Ne postoji 4 dio Vulgar videa da ja znam, pa zato pitam. Edited August 2, 2009 by Poor Twisted Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 vulgar videos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 ^ :) http://rapidshare.com/files/197489152/Pant...M--KEEPSOUL.rar | 0 KB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 ja tek sad videh koliko ovde ima "važnih" tema mislim da je to malo treba još najmanje dve-tri Pa jeste al' ja bih izbacio jedno 4-5 komada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 nisam stigla da napišem, ali to sam i našla! Hvala momci na linku I da da, ne postoji 4 samo su ga na 4 podelili ovi što su uploadovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Stvarno je sramota sto i ova tema nije pinovana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Да су од првог албума били треш, ова тема би и била пинована. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Jbt i tako akustično pa mi se kosa na potiljku ježi od te pesme Volim ih jao što ih volim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=125509 Vrlo verovatno jedan od najiskrenijih intervjua ikada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KLEO Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Moji intervjui su najiskreniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Koliko on mene nervira kad tako kenja. Bolje da ćuti i peva. I eventualno gitaru svira. Mnogo volim Panteru ali Fil Core treba da ćuti malo već jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ne vidim zasto te toliko nervira. Niti mislim da je preterano fer suditi o njemu na osnovu medijski servirane price. Koliki god da je Phil bio narkos i kakve god izjave da je davao, uveren sam da je ogroman deo cele price oko raspada Pantere fabrikovan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Na par sitnih stvari se stalno nerviram kad on zine. Odličan je pevač ali ta neka njegova kenjaža, nepovezanost i dramaturgija, i pričanje o Rexovom životu-- to me iznerviralo, mada ovako sveukupno, verovatno je od boljih njegovih intervjua koje sam čitala. Ma konzumirala ga je droga i to žestoko. Ah, oko raspada bi se moglo raspredati danima - Vinnie i Dime su bili blok koji on nije mogao da pomeri i mislim da mu je to smetalo, jer kreativno se kreatao višesmerno u odnosu na ovu dvojicu koji su tačno znali šta hoće i bili posvećeni Panteri i tukli "zmiju u glavu"... , pa na to dodaj i zdravstvenu situaciju i eto.. plus, Pantera je dosta sebi nabijala "stronger than all" tempo, pravili su samo tvrđe i žešće albume a taj tempo, uz njihovu dinamiku turneja i činjenicu da u tom bendu nije bilo mesta ni za jednog svirača da zabušava... možda i neko zasićenje sa Filove strane? A ove bukvaliste medije što crne Fila kako je rekao da će ubiti Dime-a, to zanemarujem kao glupost istrgnutu iz konteksta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Čovek je prošao kroz sito i rešeto, ne vidim zašto bi bila kenjaža. Definitivno najbolji intervju koji sam pročitao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Pa, sad, nisam siguran koliko su stalno pravili tvrdje albume, jer je, po mom misljenju, "Far Beyond Driven" najtvrdji Panterin album. Jeste, "Trendkill" je imao nekoliko manijakalnih pesama tipa "Suicide Note pt. II", naslovnu i "Hell's Wrath", ali je imao i dosta mirnijih momenata i, kada ih uporedis, "Far" deluje "far" tvrdje. Ista prica i za "Reinventing" - super album, ali ni priblizno tvrd kao FBD. Phil je kasnije zagazio i u black metal podosta, stalno je nosio Darkthrone majicu, cak i vodio Satyricon na turneju (ako ste gledali Satyricon-ov "Rebel Extravaganza" VHS, to mu dodje skoro kao Panterin Home Video pt. 4 ), pa je verovatno hteo da povuce bend u tom smeru (citaj: vokali na "Trendkill"-u), dok su ovi ostali u tom "hard Texan" zvuku, i sve to stoji, ali Phil u svakom slucaju ostaje jedna od najvecih pojava i najboljih frontmena koje je metal ikada imao, i, sto lepo rece u vjuu, ljudi koji ne znaju kako je biti on ne mogu da mu do kraja sude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Trendkill je mama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 "Floods". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts