Jump to content

Pantera

C.A_R.I.A.

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Orange County, California's hardcore/metal act THROWDOWN entered the studio last night (Sunday, November 8) to record a cover version of an as-yet-undisclosed PANTERA song for a forthcoming "Dimebag" Darrell Abbott tribute album. The collection, which is being put together by a U.K.-based metal magazine to coincide with the five-year anniversary of Dimebag's passing, is expected to include the following cuts, among others:

* MACHINE HEAD - "Fucking Hostile"

* CHIMAIRA - "Slaughtered"

* EVILE - "Cemetery Gates"

* THROWDOWN - [to be announced]

Eh kada bi mogao da pogledam jos jedan ovakav koncert , I jos jednom sam gledao Panteru u Budimpesti

1998-e godine pred Black Sabbath

DSCF0021-1.jpg

jbt. sećam se, ko klinac, prvi broj ''hard metala'' intervju sa panterom i annihilatorom...:)

pre 20 godina skoro čovečeeee...

ali na tom koncertu, koliko je bilo, znam neko priču, manje od 2000 ljudi...ili je dezinformacija.

Ja imam jednu finu Pantera majicu koju dobih iz Australije, ali je nikad ne nosim. :haha: Na slici je kao zmijska glava u plamenu i ispod natpis "with snake eyes", i iznad veliki plameni logo. ;)

Ne mogu sad da nadjem sliku nigde na netu, slikacu nekad ako me ne bude mrzelo. ;)

Edited by Talvi

jbt. sećam se, ko klinac, prvi broj ''hard metala'' intervju sa panterom i annihilatorom...:)

pre 20 godina skoro čovečeeee...

ali na tom koncertu, koliko je bilo, znam neko priču, manje od 2000 ljudi...ili je dezinformacija.

Tako nekako ,Nije bilo puno ljudi Vec je tada pocelo sranje u zemlji .

Bilo je dosta mase iz NS i BG . Tamo su bili i Kole Polzovic , Boba Skrbic i ta ekipa iz Novog sada clanovi grupe Annathema .

Uprkos tome da je bilo malo ljudi na koncertu plus hladno vreme radni dan i ratno stanje skoro... bio je neverovatno dobar koncert.

Uf, bas se dobro secam toga jer moji nisu hteli da me puste zbog sranja koje je vec pocelo. Posle sam upijao svaku recenicu u Hard Metalu i neprestano maltretirao ljude koji su otisli da mi pricaju o koncertu.

Svi koji su bili tamo su se vratili sokirani koliko je Pantera bil dobra i vec tu je pocelo "predvidjanje" kakav bi bend mogli da postanu.

Svaka čast pevaču i bubnjaru, mada ima malo oscilacija u tempu.

Pantera bi malo energičnije i za nijansu brže otprašila sporiji deo, tome dodati i činjenicu da ovi imaju dve (muljave) gitare a da je Dime bio sam i sve to superprecizno svirao.

Edit: mada nije ovo usmereno protiv njih. Nezahvalno je bilo čiju izvedbu Pantere porediti sa Panterom...

Edited by Ајлин

• 2 weeks later...

Dalje:

BIOHAZARD debuted its cover of the PANTERA classic "Mouth For War" this past Wednesday night (November 25) at the Scala in London, England. A studio recording of BIOHAZARD's rendition of the track will appear on the forthcoming "Dimebag" Darrell Abbott (PANTERA, DAMAGEPLAN) tribute album which will be released on the cover of the 200th issue of U.K.'s Metal Hammer magazine.