lemmy sixx Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 kralja ljige Zak Vajlda A zbog cega je zasluzio taj epitet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Zato što je rednek kreten. Ukusi... bolje da ne ulazimo u tu priču, držimo se Pantere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Nemam hrabrosti to da preslušam. Moram još malo energije da skupim, pa onda, i da se iskuliram skroz. Najbolje bi bilo da drmnem jednu domaću pre nego unzipujem ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Samo hrabro. Ja sam vec pred kraj,nije bilo toliko bolno. Zakk Wylde je najbolje obradio,ne znam sto vam smeta. Fenomenalno je otpjevao,sa onim vokalnim harmonijama na refrenu...divno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Njah, meni je ovo ok kompilacija. Mislim, naravno da niko nije nadmasio original, to se nije ni ocekivalo, ali se vidi da su se svi potrudili da odaju Dime-u pocast i da su posteno odsvirali. Jedino mi ne leze Machine Head i Evile, cija mi je obrada skroz "meh". Sa druge strane, ne znam sto se toliko bunite protiv Zakk-a - odsvirao je pesmu na svoj nacin, bas onako kako se i ocekivalo. Ovi hc bendovi mahom zvuce dobro, volim ja takav zvuk i ovo mi je fino leglo. I da, mnogo cudna ona Kiuas obrada, bre. Mada mi se cini da su svi oni mogli malo da zamaste produkciju, npr. Biohazard pesma mi produkcijski zvuci pretanko. I cini mi se da su komotno mogli da ubace Aborted obradu "Slaughtered", iz prostog razloga sto je fenomenalna. Dakle, bez obzira na ove zamerke koje nabrojah ja ovo mogu fino da preslusam, bez povracanja i bez da se smorim. Jbg, tako je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Uglavnom coveri su sranje golemo.Najgori:Suicide note pt1,Becoming i This love. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Elvis Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 A zbog cega je zasluzio taj epitet? Odslušaj ovu obradu, pa ćeš i sam da vidiš.. Sama po sebi nije tolko loša, ali kad se uporedi sa originalom.. ispada mnogo ljigava. Sem nje, ne valjaju ni This Love, a i Rise, ima mnogo lošu produkciju. Sem Becoming dobra mi je i I'm Broken, izmenili je, ovako mi se više sviđa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ovi Razorsi su skapirali stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Zato što je rednek kreten. Ukusi... bolje da ne ulazimo u tu priču, držimo se Pantere Ma necemo ulaziti u pricu,samo me je interesovalo zbog cega ga smatras ljigom.Nije sa muzicke strane,samim tim nije potrebno ni raspravljati. Odslušaj ovu obradu, pa ćeš i sam da vidiš.. Sama po sebi nije tolko loša, ali kad se uporedi sa originalom.. Meni je i original sranje,tako da mi se ni obrada nece svideti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Скинуо, слушам, при крају је, делује ми к'о смеће. Слажем се скроз са Грободаном, једино не увези тога да је Зак љига. Ал' да је реднек, то стоји. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Meni najbolje obrade Zakk-ova i Sylosis. Ostalo njah.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 sta je bre ovo, ovi ljudi su gluvi, pola bendova nije skinulo pesme kako treba... aj razumem kad neko namerno nesto promeni, ubaci neku harmoniju, kod pissing razorsa se provali da su namerno malo ubacili svoje fore, al ovi neki su bre sve promasili... oko produkcije se isto vecina nije potrudila, cak su neki i kucali bubanj, sto me posebno nervira... throwdown, razors, machine head i ovi sto su uradili stronger than all su mi ok, damrell je ubacio neke fore koje je dime ubacivao uzivu na solou, i to mi je najbolji momenat na ovom albumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Koja je to pjesma sto su je Pissing Razors obradili? Meni ide ovako: Five Finger Death Punch Throwdown Evil Machine Head Malefice Biohazard This Is Hell Unearth Chimaira Sylosis Zakk Kiuas Avenged Sevefold Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 I da, mnogo cudna ona Kiuas obrada, bre. Oni su jedini uneli neke promene u pesmu, ostali su samo presvirali trudeći se da budu što bliži originalu Ma necemo ulaziti u pricu,samo me je interesovalo zbog cega ga smatras ljigom.Nije sa muzicke strane,samim tim nije potrebno ni raspravljati. Ma meni je i sa muzičke strane, skidam kapu za gitarsko umeće ali BLS je meni neviđeno govno. Ne znam, on mi izgleda kao lik koji drka na svoj odraz u ogledalu. Meni je i original sranje,tako da mi se ni obrada nece svideti. Suicide note ti sranje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 (edited) Koja je to pjesma sto su je Pissing Razors obradili? Razorsi nisu na toj kompilaciji, no je Trne kacio link za pesmu ("Domination") na temi nedavno. Edited December 18, 2009 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 (edited) Razorsi nisu na toj kompilaciji, no je Trne kacio link za pesmu ("Domination") na temi nedavno. Aha,ok. Hvala. I da,uzasno me nervira ono FUUUCK na pocetku Fucking Hostile. Grobodan: Kiuas jesu unijeli promjene ,ali su mi bzvz. Najbolja obrada na onom tributu Mejdenima je Cought Somewhere In Time od Madina Lake,potpuno su promijenili aranzmane,ali sa šmekom. To jesu prave obrade,ali ova Kiuas-ova mi je totalno njanjava. Edited December 18, 2009 by In The Flesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Do jaja je kad se pevac Unearth-a na pocetku pesme prodere: "The trend is dead!!!: Sad me podseti na Tierra Santa obradu "Flight Of Icarus", isti slucaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Slažem se, i ja sam Kiuas prekinuo pre kraja I mene nervira Rob Flynn, još jedan u nizu šabančina na metal sceni, i on mi je upropastio obradu svojim pevanjem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Suicide note ti sranje? Pisao je već o tome i već smo se svi čudom čudili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 ima par dobrih obrada,ali to je to.nista vise.mislim da je ovo izdanje bilo bespotrebno...po meni su pesme bolje obradili meni nepoznatiji bendovi nego ovi ostali tipa biohazard,zek vajdl.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 (edited) Mene cudi kako tu nema Triviuma, Mattu bese Dime idol...? A vidim vole da rade tribute (Metallica, IM) ... Machine Head mu je jebao kevu Edited December 18, 2009 by FlamethroweR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Po meni, totalno bespotreban tribute. Skoro da mi se nista ne svidja, takoreci pojedine obrade su mi samo podnosljive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Elvis Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Meni je i original sranje,tako da mi se ni obrada nece svideti. Možda ti se i svidi, izmenio je Zakk pesmu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZtheA9NqwZw&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Ma meni je i sa muzičke strane, skidam kapu za gitarsko umeće ali BLS je meni neviđeno govno. Ne znam, on mi izgleda kao lik koji drka na svoj odraz u ogledalu. Slazem se za BLS,i meni se ne svidja,bezveze je.Sem albuma "Mafia",koji mi je dobar.Ali ono sto je covek komponovao i odsvirao na Ozzy-evim albumim (pogotovo na "No rest for the wicked" i "No more tears") je suva genijalstina. Suicide note ti sranje? Da.Sranje pesma.Kao doduse i ceo "The Great Southern Trendkill".Meni licno je taj ceo album krs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts