Dead Man Walking Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Pa naravno da jesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Pa naravno da jesu i ja kazem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 pantera mi je vise za trojstvo sa masin hedom i ranim fir fektorijem...metalka,slejer,antraks...to mu tako nekako ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Ma mi to uopsteno onako Ja sam vise za varijantu duet Pantera-Slayer, jer i nisam neki fan Metalike, al' ajd' sad, reko' da ispostujem coveka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) Videh da je deo polemike vođen i oko albuma The Great Southern Trendkill. Po mom mišljenju, to je jedan od najopakijih metal albuma snimljenih do tada, a zasigurno je najbolji album koji je Pantera ikada uradila. Toliko otrovnih, mračnih i neverovatno zajebanih pesama nikada do tada nisu skupili na jednom albumu. Suicide Note Pt. 2, recimo, ili Drag The Waters, War Nerve ili naslovna...fantazije od pesama, kao i ceo album, uostalom. Jesu Vulgar i još neki albumi klasika, ali mene iskreno zabole kita za klasiku, ne samo kod Pantere nego i kod bilo kojeg drugog benda. To što se svi kunu u te albume nije dovoljno dobar kriterijum za njihovu procenu. Trendkill je album koji po mnogo čemu odskače od ostatka Pantera diskografije, prvenstveno zato što je sav taj metal na njemu tako oštar i opasan, a to je ono što je, bar meni, mnogo važnije od onoga što diktira globalni ukus publike. Edited December 24, 2009 by Sha 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurackurackurac Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 pantera mi je vise za trojstvo sa masin hedom i ranim fir fektorijem...metalka,slejer,antraks...to mu tako nekako ide... Definitivno ... Pantera nikad ne moze biti stavljena u isti kos sa starim treserima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Pantera nikad ne moze biti stavljena u isti kos sa starim treserima... Nismo mi to svrstavali po "zanru" nego po kultnosti, i svemocnosti... Tako sam ja izdvoio Panteru i Slayer, jer su mi to dva naj, naj benda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Bravo,Sha. Plus,tekstualno moguce i najjaci Filov izlet. Najdublji i najiskreniji,sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 @ In The Flesh Slažem se. Verovatno najiskreniji njihov album. I na tekstualnom i na muzičkom planu se oseća teskoba i sve ono kroz šta je bend u tom periodu prolazio. Dakle! http://www.youtube.com/watch?v=_YqGCs1BR9I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 ehem,ja bjezah od ove teme jer mi je pun kurac "kauboja" i korasa koji pljuju po albumu koji je cisto isravanje po tadasnjoj sceni i kojhi je snimljen kad je nana i ekipa harala svijetom.uz to je najiskreniji album u istoriji metala i na svakoj sekundi se moze cuti svaki njihov problem i svaki miligram genijalnosti.zato,svaka cast za sha-u i ostale trendkilase: http://www.youtube.com/watch?v=sTlUjOUwUMg&feature=related aj okacite mudatiji rif izazivam vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Nemoj me terati da kacim celu Slayer diskografiju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Sha, htedoh ti dati plus ali nestalo. Meni su "FBD" i "Trendkilla" naj Pantera albumi, i obozavam tu mracnu, tesku atmosferu Juga kojom je "Trendkill" natopljen. Jebena "Floods". Ne znam, jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 koliko patetike...svaki sekund,svaki tren albuma je neverovatan...kao stvaranje novog sveta,kao...ma neopisivo...srce brze kuca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 ehem,ja bjezah od ove teme jer mi je pun kurac "kauboja" i korasa koji pljuju po albumu koji je cisto isravanje po tadasnjoj sceni i kojhi je snimljen kad je nana i ekipa harala svijetom.uz to je najiskreniji album u istoriji metala i na svakoj sekundi se moze cuti svaki njihov problem i svaki miligram genijalnosti.zato,svaka cast za sha-u i ostale trendkilase Ko je u vreme izdavanja ovog albuma harao svetom,koliki je nivo iskrenosti u njihovim tekstovima,da li su se ili nisu posrali po tadasnjoj sceni,sta su pili u studiju i cime se Anselmo pucao tada...to je meni sve toliko nebitno i trivijalno,jer ja slusam muziku,a ne njihove licne frustracije.A meni licno je muzika na tom albumu sranje,ne svidja mi se i svaka rasprava na tu temu je gubljenje vremena.Ja album ne pljujem,vec iznosim svoje misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Mene, recimo, smara to forsiranje Vulgara kao najboljeg albuma, jači su mi i Far i Trendkill (o njemu da ne pričam). Recimo, meni je Steel šupljikav dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Ja se tu sa tobom ne mogu sloziti...ja se po tom pitanju slazem sa vecinskim stavom,a to je da je Vulgar njihov najjaci album. Ja licno vise volim Kauboje i Mocni metal,ali realno 5-6 stvari sa Vulgara su kao svi njihovi albumi zajedno.Reinventing The Steel mi je takodjer sjajan. Your trust is in whisky, weed and Slayer It's goddamn electric ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 pantera u principu i nema los album...svi albumi su ok...sad,sve zavisi kome se sta svidja...ali dizanje albuma,benda u visine je moronski...nijiskrenije,nesto sto pleni,dogadja se jednom u milenijumu...mislim,jeboTe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) Po mom mišljenju, to je jedan od najopakijih metal albuma snimljenih do tada, a zasigurno je najbolji album koji je Pantera ikada uradila. Napadate Lemmya jer se "israo" po albumu, a po meni je i ovo isto toliko diskutabilno koliko i da je album "krs". Misljenja i ukusi se razlikuju i ja sam apsolutno uveren da Trendkill zasigurno nije Panterin najbolji album, a daleko je od toga da je jedan od najopakijih metal albuma uopste. Eto, osecam se kompetentnim da to kazem jer Panteru slusam od 1991 i odrastao sam uz njihove albume i dobro se secam koliko su straiji fanovi (ukljucujuci mene) bili prilicno nedefinisanog stava oko albuma kad je izasao. Album jeste stilski bitno drugaciji, ima dobrih pesama, ali po meni ima i losih. Po meni je taj album vidljiv pokazatelj benda u krizi i personalnim problemima koji su se odrazili i na kvalitet, ako cemo vec o iskrenosti. Sa druge strane, cenim ako neko taj album najvise voli, ali ekstremizam, "velike reci" stavovi iz krajnosti u krajnost sigurno nisu realan pokazatelj stanja. U svakom slucaju, Pantera je bila veliki bend, revolucionaran na vise aspekata, vrlo uticajan i svaki album je prica za sebe. Edited December 24, 2009 by hate squad 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Mene zabole za kultnost (mrzim ovu reč), jednostavno najviše volim Vulgar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 izjava da je album "krs" nije pljuvanje? velicanje albuma zbog nekih konkretnih razloga ne moze se odbaciti samo zato sto je to "trivijalno" po necijem misljenju,a ako neko zeli da bude kul preko toga sto njega boli kurac sta je anselmo uzimao i ko se sa kim svadjao nek' samo izvoli,ja cu i dalje da pokusavam da shvatim sta je pjesnik htio reci a da zagrebem malo dublje od omota i par refrena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 ovo zamara. sve se ponavlja. cita li neko prethodne postove? al ajde ta prokleta demokratija.... izjava da je album "krs" nije pljuvanje? velicanje albuma zbog nekih konkretnih razloga ne moze se odbaciti samo zato sto je to "trivijalno" po necijem misljenju,a ako neko zeli da bude kul preko toga sto njega boli kurac sta je anselmo uzimao i ko se sa kim svadjao nek' samo izvoli,ja cu i dalje da pokusavam da shvatim sta je pjesnik htio reci a da zagrebem malo dublje od omota i par refrena. izjava je bila da je krs+SRANJE... cisto podsecanje na drage nam aforizme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 @Dabic Ne druze,pljuvanje nema veze sa ovim.Pljuvanje je konstantno.Ja sam izneo svoje misljenje i svoj stav vezan za ovaj album.Sta ja trebam,birati reci da bih opisao neki svoj stav,da eto tamo nekom to mozda ne bi zazvucalo kao pljuvanje i omalovazavanje benda ili nekog njegovo rada?Sta sam,trebao svoje misljenje izneti u formi tipa "Trendkill po meni nije adekvatan standardima koje je sebi postavila Pantera"?Ajde ne preteruj.Pa nije ovo konferencija za stampu u nekoj predizbornoj kampanji,sta vise izigravate. Meni je trivijalno,posto mene te stvari ne zanimaju.Meni je bitna muzika,i samo muzika,i kada mi se ona ne svidi,svako grebanje dublje od omota nema smisla i cisto je gubljenje vremena. A sto se tice ovoga kul,nekul...bez komentara,lupetas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 'Ajde, mali, uvuci rogove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Your trust is in whisky, weed and Slayer It's goddamn electric ! Znao sam da ces ako iko pomene ovaj album ti da navedes ovu pesmu (doduse mislio sam da ces da embedujes video, al' ajd' sad ) 'Ajde i da ostavim misljenje sto se tice albuma, Reinventing mi se nekako najmanje svidja generalno, ali ima par stvari na koje otkidam, dok preostala 4 (njih i slusam jedino, rane radove necu da komentarisem) mogu da svrstam u 2 celine. Jednu sa Cowboysom i Vulgarom, i drugu sa Far Beyondom i Treadkillom - i ne mogu da se odlucim koja mi se vise svidja... Nekako mi to dodje k'o uporedjivanje Skolsa i Runija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Ja upravo slusam Trendkill album, i uzivam...i jebe mi se sta ko misli o albumu, slusam ga radi sebe Suicide pt 2, koja rasturacina, meni je to zakon...The graet southern trendikill, War nerve, drug the waters, Living throuhg me, ma brdo odlicnih pesama.... Ako nista drugo, bar nisu nikada bili komercijalni, kao neki veliki bendovi slicnog zanra, koji su se sroljali posteno u jednom(vecem ili manjem) delu svoje karijere.... A sad odoh da legnem i nastavim da slusam Panteru, dosta mudrovanja, muzika je za uzivanje a ne za mudrovanje... I ukusi se razlikuju, ako to jos niste znali...i nemojte da shvatate previse ozbiljno ako neko ne voli vas omiljeni bend, nije vam taj bend ni brat ni majka...osim ako nemate nista drugo u zivotu osim tih omiljenih bendova...onda ste u problemu, ali sta da vam radim Super Joint Ritual mi je isto zakon, to stalno slusam u autu, neka se cuvaju pesaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts