vudun Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 To ti je fenomenalan album, Phillip ga je otpevao vrhunski sa nepunih dvadeset godina, mnogo , mnogo drugachije ( bolje) nego li poslednje. Quote
MEGGY Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 pa nabavila mp3 i nema tog albuma i jos se ja pravim vazna govorim svima da su 'kravari' prvi album i na kraju se izblamiram Quote
LazaGNR Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 (edited) Bas se izblamiras Imaju oni par albuma pre "Cowboys From Hell" (i imah ih sve) ...ali su ti albumi u SKROZ drugacijem stilu (koji se meni vise svidja nego onaj od "Vulgar..." pa nadalje). E,da,jel' Phil Anselmo pevao na "Power Metal" ili...? Edited February 5, 2005 by LazaGNR Quote
MEGGY Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 lazo kad budes dolazio u NS 'leba ti ponesi mi taj album da ga isprzim Quote
Perfector Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Bas se izblamiras Imaju oni par albuma pre "Cowboys From Hell" (i imah ih sve) ...ali su ti albumi u SKROZ drugacijem stilu (koji se meni vise svidja nego onaj od "Vulgar..." pa nadalje). E,da,jel' Phil Anselmo pevao na "Power Metal" ili...? Power Metal je prvi njihov album na kome je Phil pevao,pre njega,na prva 3 albuma pevao je Terrence Lee. Quote
LazaGNR Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 lazo kad budes dolazio u NS 'leba ti ponesi mi taj album da ga isprzim No frx Power Metal je prvi njihov album na kome je Phil pevao Da ne poverujes da Phil moze da izvuce onakve ('power metal' ) vokale...Cuo sam ja da je on pevao na tom albumu,al' nisam verovao... A sta kazete ljudi za period pre 'Cowboys From Hell'? (za one koji znaju za taj period...) Quote
Perfector Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Pazi ovako,uz Power metal imaju jos 3 albuma pre Cowboys,al ti albumi nemaju veze (muzicki) sa onim sto je PanterA kasnije radila.Meni licno od tih albuma najbolji je Projects In The Jungle,mada ponavljam u odnosu na kasnije albume ta tri su Quote
MEGGY Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Lesi se vratio kuci... jachi nego ikad Quote
LazaGNR Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Pazi ovako,uz Power metal imaju jos 3 albuma pre Cowboys Cekaj,nisam te razumeo:imaju 3 albuma pre 'Cowboys...' ili imaju 3 albuma i 'Power Metal' pre 'Cowboys...' Jer ja imam 3 albuma iz tog (glam/power ) perioda:'Projects In The Jungle','I'm The Night' i 'Power Metal'. Jel' ima jos neki? Quote
dr.lecter Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ima, prvi METAL MAGIC sa najglupljim omotom u istoriji muzike... Quote
AgresoR Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 (edited) Cekaj,nisam te razumeo:imaju 3 albuma pre 'Cowboys...' ili imaju 3 albuma i 'Power Metal' pre 'Cowboys...' -imaju tri albuma pre cowboys-a..ti albumi su na kasetama...i plocama...ima ih da se kupe kod ljudi koji trguju neovlascenom distribucijom muzike(viva la piraterija)... -a pantera je americki power...tj za amerikance je americki power...ne obicni power...za nas je thrash...mislite da bi pre cowboysa svirali power ??? -Derell Rest In Pease Edited February 6, 2005 by AgresoR Quote
vudun Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Metal Magic a i naredna dva albuma su Heavy Metal izdanja. ''Power Metal'' jeste pauer sa odredjenim primesama thrash-a. Vec od Cowboys pa nadalje thrash rokachina, s' tim sto za poslednja tri se ne moze bas ni reci da je thrash, ima tu svachega...psihodelija totalna Quote
Perfector Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 -imaju tri albuma pre cowboys-a..ti albumi su na kasetama...i plocama...ima ih da se kupe kod ljudi koji trguju neovlascenom distribucijom muzike(viva la piraterija)... -a pantera je americki power...tj za amerikance je americki power...ne obicni power...za nas je thrash...mislite da bi pre cowboysa svirali power ??? -Derell Rest In Pease Imaju 4 albuma pre Cowboys. A PanterA se svuda pominje kao power/thrash,bez naravno prva 3 albuma koja su vise glam Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Imaju 4 albuma pre Cowboys. A PanterA se svuda pominje kao power/thrash,bez naravno prva 3 albuma koja su vise glam -ako ti tako kazesh...pravim se pametan...a nisam neki poznavaoc istorije Pantere...mada od cowboysa pa na ovamo... Quote
goThic Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 To ti je fenomenalan album, Phillip ga je otpevao vrhunski sa nepunih dvadeset godina, mnogo , mnogo drugachije ( bolje) nego li poslednje. Uh, jeste... Quote
*nitro* Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 -Derell Rest In Pease Haha kakav engleski, prosto si svaku rec savrseno napisao Pantera ima 4 albuma pre CFH, ja od tih imam samo 1. "metal Magic" i nema to veze sa panterom od CFH-a pa nadalje. Podseca na new wave of british HM. thrash till death Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 (edited) -Derell Rest In Pease -u napadu emocija...strasno... Darrell Rest in Peace Edited February 7, 2005 by AgresoR Quote
AGGRESSOR55 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 -u napadu emocija...strasno... Darell Resi in Peace Resi? Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 e nemojte da mislite da se sprdam...iznervirao sam se kad sam video da sam pogresio i onda iznerviran uzeo da ispravim i opet pogresio ...eno ispravio sam... x 1000 Quote
AGGRESSOR55 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ajde sad napisi bez greske: Darrell Rest In Peace Quote
Perfector Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Pantera ima 4 albuma pre CFH, ja od tih imam samo 1. "metal Magic" i nema to veze sa panterom od CFH-a pa nadalje. Podseca na new wave of british HM. Ma to ti je mesavina svega i svacega izuzev Power Metal-a,koji je dobar album,a u ovima pre ponajvise ima glama Quote
Troglavi Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 (edited) da, meshavina hard-rocka i glama... pevach pre phila im se zvao terry glaze...mozes onda da zamislis i zvuk i imidz i sve... Edited February 12, 2005 by Troglavi Quote
Recommended Posts