Perfector Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Pravo ime bilo mu je Terrence Lee,i on je pevao na prva 3 albuma. Inace pevali su jos i David Peacock,Matt Lamour,Rick Mythiasin i Donnie Hart,al nisu snimili ni jedan album s nekim od njih. Quote
C.A_R.I.A. Posted February 13, 2005 Author Report Posted February 13, 2005 I dimebag je bio diamond darrel,zakljucno sa "cowboys" albumom. Quote
Perfector Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Svi sem Phila koristili su neke pseudonime... Quote
cepes Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 ma svi su bili smijesni prije CFHa. ja kad sam vidio neke slike iz tog perioda zamalo nisam puko od smijeha. Quote
C.A_R.I.A. Posted February 14, 2005 Author Report Posted February 14, 2005 Svi sem Phila koristili su neke pseudonime... Mislim da je Phil koristio samo na projektima pseudonime.Ima li ko panterin DVD ? dakle NE divx Quote
Perfector Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Mislim da je Phil koristio samo na projektima Anton Crowley,i to ne na svim projektima u kojim je ucestvovao Quote
C.A_R.I.A. Posted February 15, 2005 Author Report Posted February 15, 2005 I dimebag,kao i diamond je bio nadimak darrela. covek se zvao Darrel Abbot. Quote
Perfector Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Tako je. Vinnie = Vincent Paul Abbott Rex = Robert Brown Quote
AGGRESSOR55 Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Rex = Robert Brown Ponegde pise Rex Rocker Quote
fap_mashina Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) Aaaaaa,ovaj 3 watch it go je super! Neverovatni su svi,a posebno DIRTBAG... Kakav je to kralj bio... Edited February 22, 2005 by fap_mashina Quote
Zakk Fade To Black Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Aaaaaa,ovaj 3 watch it go je super! Neverovatni su svi,a posebno DIRTBAG... Kakav je to kralj bio... Quote
fap_mashina Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Stvarno,kad bi mi dali onog ubicu(da je ziv),pa,pa ne znam sta bi mu uradio! Mislim da bi izmislio gore mucenje i od Hitlera. Mnogo mi je krivo... Quote
AgresoR Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 evo vam interviju koji je phill dao...sam sebe je snimao...sto se vidi kad udari rukom o sto a kamera se zatrese.., pogledajte... http://www-personal.umd.umich.edu/~alfieii...philspeaks.html Quote
fap_mashina Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 I dalje stojim da je Phil usrao panteru.To nije tesko da se provali jer je dosta rano poceo da se interesuje za extremnije muz.pravce.FUCKIN' BLACK ! I zbog toga se sve vise udaljavao od pantere i priblizavao death/bvlack fazonu. To se vidi i kroz albume. Sve teze postaju pesme,sve ucestalije peva kroz neki black vrisak,sve vise se koriste neki black/death ritmovi... Jebi ga,tako je moralo. A meni se cini da je Pantera takav bend da se samo cekalo kad ce da pukne.Nekako nisu bili u fazonu ovih drugih velikih bendova,nekako su sve radili kroz zajebanciju,nekako drugacije.Drugacije su shvatali taj muzicki biznis... A ovo sa Darrelom nije trebalo da se desi... Neocekivano... Quote
Imenjak Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 evo vam interviju koji je phill dao...sam sebe je snimao...sto se vidi kad udari rukom o sto a kamera se zatrese.., pogledajte... http://www-personal.umd.umich.edu/~alfieii...philspeaks.html ako je to onaj snimak koji i ja imam... onda jete, tacno je da se sam snimao... ali ceo taj snimak mi je nekako neiskren... bash se kao fan pantere mnogo loshe osecam kada vidim tako nesto... jebiga... debil ostaje debil... cenim phila kao muzicara i jednog od najboljihj vokala ali brate... iz prica kao covek je njesra... Quote
*nitro* Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 zar je bitno da li je dusa ili sranje od coveka? dokle god pravi dobru muziku, to apsolutno nije vazno... Quote
Zakk Fade To Black Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Mislim da bi izmislio gore mucenje i od Hitlera. Ja bi mu nabijao ananas svakog dana u bulju Quote
fap_mashina Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Ako si mislio da se segacis,nemoj...Nije mesto... Quote
Prinzessin Tinea Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Jel Pantera trash-core ili bash chisti trash? Inache, ne slusham Panteru bash mnogo.... Quote
Perfector Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 To smo vec raspravljali n puta... I da naravno fali ti tHrash Quote
fap_mashina Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 (edited) Sta tu ima da se raspravlja-mesavina hard corea&thrash metala tj. METAL CORE. Yes da mrzim hard core,al' ga pod imenom Pantera itekako volim Re-Spect ! Walk! Are you talkin' to me? SI,SI,JA TOKING TU TI ! jadni Dime... Edited March 8, 2005 by fap_mashina Quote
Recommended Posts