lemmy sixx Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 to je 3x vise nego sto su oni prodali primeraka prljave igre... Quote
HeLLsarma Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Pitam se hoce li i to biti neki southern metal/sludge,ili opet nesto sasvim novo . Lepa vest . Quote
Chicken Little 420 Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 Pantera – Vulgar Display Of Power (Remastered) [20th Anniversary Deluxe Edition] (2012) http://getmetal.org/industrial_groove/20407-pantera-vulgar-display-of-power-remastered-20th-anniversary-deluxe-edition-2012.html Quote
Vozd Jovan Pogani Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 ZACETNICI NJU METALA I OSTALI SRANJA... 4 5 Quote
Uroš S. Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 ZACETNICI NJU METALA I OSTALI SRANJA... Ne seri! 4 1 Quote
Chicken Little 420 Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 fake verovatno, ali eto, da vidite Quote
HeLLsarma Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Kako ih nije sramota da izmisljaju ovakve postere i da tripuju ljude. Quote
Talvi Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Mogli su bar da napišu Eluveitie kako valja Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 http://www.mulj.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2305%3Aanselmo-o-reunionu-panthere&catid=3%3Aapril-09&Itemid=134 nemam pojma dje su ovo pokupili,u svakom slucaju sve da se desi koliko god mene nerviralo,opet bi dao pola zivota da to vidim,jebiga bar fil,vini i reks na jednom mjestu i one pjesme. Quote
Talvi Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 odavde je to: http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=180087 Quote
Јарослав Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Не знам, Благи, овде се прича о неком бенду PantHera. Улете Талви. Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 najvise bih volio da vini nabije fila noga i da se zavrsi sa ovom sapunicom Quote
Lou Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Jeb'o im pas mater ako budu svirali sa Zekom. Quote
Talvi Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Ne znam, ja sam podeljen oko ovoga nekako. Sa jedne strane, stvarno bi bilo najbolje ostaviti ovo netaknuto. Gotovo je jebiga, šta je bilo bilo je. A sa druge strane, ovoj trojici bi to pomoglo sigurno a Zakk i Dime su bili životni ortaci pa bi jedino on ili Kerry King bili odgovarajući izbor. Otprilike ovo što Blagi kaže, ipak bih otpuzao na ovo ako bi bilo negde u blizini, mada bi najpoštenije bilo odraditi samo nekoliko kocnerata na tribute foru i ne praviti neku sagu od toga, daleko bilo album da rade. Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 ma kakav album,o tome nema ni govora,sve je ono u fazonu ride for dime i sl,par koncerata po ameriki,da se najvise love zgrne a da se karijere ne diraju. realno toliko je zek ispatetisao oko dajma da on jedini dodje logican izbor,mada me je jos veci strah ko bi ako ne on,ovako znas da je bradati prasac i to je to.znas da ce sve korektno da odradi,ionako ne bi isao na to zbog njega vec zbog ove trojice budala. Quote
Talvi Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Kažem ti, meni bi bilo kul i da King to odradi, bio bi on pojava na bini sa ovom trojicom. Quote
Chicken Little 420 Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 bice ovog, mogu da se kladim, elem, potpuni word na sve sto je talvi napisao. zamislite da objave da pantera svira i jos su blizu.. opalilo bi vas nesto u glavu.. znam da mene bi Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Kažem ti, meni bi bilo kul i da King to odradi, bio bi on pojava na bini sa ovom trojicom. nije king na tom nivou kao gitarista ili da puste hologram,boli ih kurac Quote
Chicken Little 420 Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 ja ne mogu kinga da zamislim, nervira me on. nervira me i zakk, al' je bar redneck, k'o i ovi. Quote
truliandedzombileš! Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 zamislite da objave da pantera svira i jos su blizu.. opalilo bi vas nesto u glavu.. znam da mene bi ne baš, ono, verovatno bih otišao, ali bih pre samog koncerta morao pošteno da se napijem da bih uopšte mogao uživati, i to pod uslovom da nastupaju kao "tribute to..." varijanta, ne kao ponovo okupljena pantera. Quote
tier_mfkr Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Jebo vas rijunion. Cista blasfemija. Quote
Recommended Posts