biohazard Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 ja ne znam zasto ljudi toliko hajpuju tu Panteru a jos manje Dajmbega kao dobrog gitaristu nemojte se lagati, da je ziv hejtovali bi ste ga koliko i Vajlda za one pinch harmonike i gluposti. Znam da ja bih. Zato mi se Vajld i cini kao logican izbor za njegovu zamenu. 1 8 Quote
vudun Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 šta sve menadžerima neće da padne na pamet. Quote
tier_mfkr Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Da su oni hteli da nastave odmah posle njegove smrti (primer Metalike mi pade na pamet) pa i ajde... A sta kurac sad posle osam godina se setili da uzmu koju paru... Pantera mi je omiljeni bend, ali ne bih voleo da vidim rijunion. Sto neko rece gore trajbut dolazi u obzir. But, It's just me... Quote
Talvi Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Pa ne vidim kako bi bilo moguće da nastave odmah posle Dajmove smrti kad je baš tada Vini najgore pao u vatru mrzeći Anselma. Quote
Џрк Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Ako bi uradili taj reunion, to bi bukvalno bilo ono najgore - izuzet jedini dobar clan ekipe (doduse, usled okolnosti), a ostalo ono najgore (uklj. i Z.Vajlda). Ali dobro, neka rade sta hoce. 1 Quote
tier_mfkr Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 A i ako je Vini protiv rijuniona, ne treba da rade. Treba da ispostuju coveka, ipak su njegov pokojni brat i on bili pokretaci benda... Quote
Captain Spaulding Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Vini je jedno debelo dete koje je ljuto na Anselma sto je neki psihopata upucao Dajma....pa ne moze svaki muzicar da kontrolise svog fana,pogotovo ako je psiho. Ali ko zna sta jos postoji izmedju njih a da mi ne znamo Quote
tier_mfkr Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Ali ko zna sta jos postoji izmedju njih a da mi ne znamo Upravo. Quote
BLAGOJE Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 koliko gluposti na zadnje dvije strane sve vam jebem Quote
perzekjušn menijak Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 http://avaxhome.ws/music/metal/thrash_metal/Pantera_-_Vulgar_Display_Of_Power-1992-CD-DVD-2012_20th-Anniversary-Edition-WPZR-30239-40.html Quote
biohazard Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 sta vam je svima, zek vajld je najbolja moguca zamena za dajmbega. obojica su predistorzirani pinch harmonics vonabi-srederi 2 Quote
Џрк Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 (edited) kol'ko god ne voleo panteru, zak je kurcina u odnosu na dajma (a i inace). dajm je bar znao da napravi jebacki rif, a ovaj i iron man pretvori u pincheve sa par tonova izmedju. Edited October 3, 2012 by Џрк Quote
deanmaniac Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 (edited) kol'ko god ne voleo panteru, zak je kurcina u odnosu na dajma (a i inace). dajm je bar znao da napravi jebacki rif, a ovaj i iron man pretvori u pincheve sa par tonova izmedju. Bravo majstore! Najzad neko da kaze pravu stvar! koliko fanova imaju koji zive za Panteru i koji imaju slican feel za to, njih treba pozvati na audiciju a ne nekog drugog. Siguran sam da i ovde na forumu ima ljudi koji razvaljuju Pantericu ( sto je veoma tesko odsvirati sa istim feelingom i trzajem). Ostali pokusaji nekakvog reunite su fail a cini mi se da nece da se desi sa ovim nazovi poznatim muzicarima,jednostavno nisu dorasli Dimebagu i ne znaju o cemu se tu radi. Edited October 12, 2012 by deanmaniac Quote
kuruz Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 ja ne mogu kinga da zamislim, nervira me on Quote
Talvi Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Philip Anselmo (DOWN, PANTERA) will release a split EP with Texas thrashers WARBEAST on January 8, 2013 via Anselmo's Housecore label. Entitled "War Of The Gargantuas", , the effort is expected to include a pair of previously unreleased tracks from WARBEAST — "IT" and "Birth Of A Psycho" — along with with two songs from Anselmo's forthcoming solo debut, "Walk Through Exits Only". Quote
ombre Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Kako usran omot.Ako je muzika kao omot onda ovo bolje da ne izlazi uopste. Quote
Talvi Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 http://www.boxinginsider.com/columns/worlds-colliding-phil-anselmo-interviews-50-cent/ kakva kombinacija Quote
Chicken Little 420 Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Audio samples of the songs "Conflict" and "Family, 'Friends,' And Associates" from legendary PANTERA, SUPERJOINT RITUAL and DOWN vocalist Philip Anselmo can be streamed at Amazon.com. Both tracks will appear on "War Of The Gargantuas", the new split album featuring Anselmo and Texas thrashers WARBEAST, which will be released on January 8 via Philip's Housecore Records. This album serves as the first release of any solo work by Anselmo during the span of his nearly 30-year legacy. http://www.amazon.com/s/ref=ntt_srch_drd_B00ANTLMXW?ie=UTF8&field-keywords=Philip%20H.%20Anselmo%20%26%20Warbeast&index=digital-music&search-type=ss Quote
Captain Spaulding Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Ima li kakvih vesti o njegovoj autobiografskoj knjizi? Quote
Talvi Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 ovi semplovi gore vuku na neki ekstremniji Superjoint malo, biće interesantno čuti cele stvari. Quote
Bourbon Princess Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 http://www.boxingins...rviews-50-cent/ kakva kombinacija ja tek sad videla ovo. Genijalno! ovi semplovi gore vuku na neki ekstremniji Superjoint malo, biće interesantno čuti cele stvari. Quote
Recommended Posts