HeLLsarma Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Anselmo,alal ti vera za ovaj haos ... Warbeast isto zvuci odlicno... Quote
Captain Spaulding Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Kad smo vec kod Pantere...ovu sliku ranije nisam video Okacio ju je niko drugi nego Johnny Kelly 2 Quote
Chicken Little 420 Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 (edited) krljanje tesko http://www.youtube.com/watch?v=CsYDqgsqRDY http://www.mediaboom.org/382854-philip-h-anselmo-warbeast-war-of-the-gargantu-ep-2013.html Edited January 9, 2013 by Chicken Little 420 Quote
Bourbon Princess Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Baš ono što pomenu Talvi, ekstremniji SJR. Kako savšeno pranje za ovo popodne... obrćem drugi put 2 Quote
chess Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 na 0;53 sam u stanju sve da sjebem i slomim!! dobijam zivotinjski nagon i postajem grizli jebeni 2 Quote
kuruz Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 иде пети пут све чега се Фил до'вати ваља Quote
Bourbon Princess Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Baš sam to htela da kažem Quote
Night Prowler Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 It's Official: Ex-PANTERA Singer To Reunite With Former Band For One-Off Concert Quote
BLAGOJE Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 o kako je ovo dobro warbeast njah u poredjenju sa ovim filovim bezumljem glibavim,mozda da sam ih odvojeno cuo bi bio bolji utisak. ne bi,dosadno i isvirano do kraja. Quote
Talvi Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 ceo Filov album opet odložen, za leto sad. PA JEBEM MU SVE VIŠE Quote
BLAGOJE Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 u usta ih jebem,a tacno se nalozio Quote
Vincent Hess Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Zanimljiv intervju. Uglavnom prica o autobiografiji, pominje i Dime-a http://www.youtube.com/watch?v=kqXzD1-_smg Quote
BLAGOJE Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 talvi tebra,oce li onaj filov solo album skoro? Quote
Talvi Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 poslednje što je rečeno ceo Filov album opet odložen, za leto sad. PA JEBEM MU SVE VIŠE Quote
vladakecpik Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Nakon Fillmore-a sam se vratio u LA i samo par dana kasnije zakačio DIMEBASH u Key Clubu na Sunset Stripu. Svirka je sad postala već tradicionalna godišnja manifestacija, a te 2011 je lineup bio haos. Uz odavanje počasti Dimebag-u , promovisana je i Dio-va Stand Up And Shout fondacija protiv raka tako da je povod bio dupli. Od Panterinih bivših članova je bio samo Rex, što sam i očekivao obzirom na međusobne odnose ostatka ekipe. Valjda će im jednom doći iz dupeta u glavu da naprave taj reunion sa Zakk-om na đitri. Elem, ovde možete videti moje utiske sa svirke http://headbangersjourney.com/dimebash-m/ Quote
BLAGOJE Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 pustite vise,kakav bre crni zek koje picke materine,otisli su u legendu i cao.viniju bi bilo pametnije da pocera one budale iz madvejna,nadje neke krstene mladje klepace,i skuca konacno dobar album,za fila se ne sjekiram,a reksov elis in cejnz za siromasne je bio simpatican,trebao je ono da isfura do kraja,ili da upadne u neki dobar bend.vise pun kurac ove sapunice. 1 Quote
Toki89 Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 kad bi Pantera napravila reunion to bilo kao da Guns n Roses pravi reunion ,a upucali Slasha....u stvari ,nema veze,samo da kazem da ne bilo to-to ,neka skroz druga prica ,nebitna Quote
vladakecpik Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 kad bi Pantera napravila reunion to bilo kao da Guns n Roses pravi reunion ,a upucali Slasha....u stvari ,nema veze,samo da kazem da ne bilo to-to ,neka skroz druga prica ,nebitna To je večiti problem. Neki ljudi misle da nema smisla da bendovi čiji su bitni članovi preminuli ili otišli sviraju u krnjem sastavu, neki imaju suprotno mišljenje,ali realno kada, kao u ovom slučaju, druge opcije nema, ne vidim zašto ne. Pogotovo kad je Zakk bukvalno next best thing i uz to je bio jako dobar sa Dime-om. Teško bi mogao da podržim mišljenje da bi ta priča bila nebitna. Ac\Dc je npr svakako dokazao suprotno!!! Quote
hate squad Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Porediti istoriju dogadjaja izmedju Pantere i ac/dc svakako nije najsjajniji primer, da se ne izrazim i grublje. Quote
Recommended Posts