lemmy sixx Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Sta tu ima da se raspravlja-mesavina hard corea&thrash metala tj. METAL CORE. Yes da mrzim hard core,al' ga pod imenom Pantera itekako volim Re-Spect ! Walk! Are you talkin' to me? SI,SI,JA TOKING TU TI ! jadni Dime... Hard core?Mozda u pojedinim pesmama,ali uopsteno nema veze sa vezom.Nema tu nikakvog hard core-a. Quote
lemmy sixx Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 zar je bitno da li je dusa ili sranje od coveka? dokle god pravi dobru muziku, to apsolutno nije vazno... 100% agree Quote
fap_mashina Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Hard core?Mozda u pojedinim pesmama,ali uopsteno nema veze sa vezom.Nema tu nikakvog hard core-a. Da sad ne bi objasnjavao,evo ti reci Philla Anselma: "After short deliberation, our intention was to be the most devastating ‘hard core-heavy metal’ band in the world." Sta mislis,ko bolje zna ti ili Phill koju muziku svira Pantera? btw. skoro sam provalio,da postoje kola marke Pantera.Nisu valjda po njima dali ime bendu? Quote
Zakk Fade To Black Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 btw. skoro sam provalio,da postoje kola marke Pantera.Nisu valjda po njima dali ime bendu? Model kola ili fabrika automobila? Quote
lemmy sixx Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Da sad ne bi objasnjavao,evo ti reci Philla Anselma: "After short deliberation, our intention was to be the most devastating ‘hard core-heavy metal’ band in the world." Sta mislis,ko bolje zna ti ili Phill koju muziku svira Pantera? Pa znas sta,ja imam usi,i ne mora mi niko govoriti sta je sta.Cak me ni Phill nece nagovoriti da je to sto Pantera svira (ustvari,sto su svirali,sad but true)hard core.Jer ako ti i Phil mislite da je Pantera pola metal pola hc bend,onda ste obojica gluvi ko topovi.Bez uvrede. Quote
Zakk Fade To Black Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Pantera nema blage veze sa HC Quote
krchulj Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Da sad ne bi objasnjavao,evo ti reci Philla Anselma: "After short deliberation, our intention was to be the most devastating ‘hard core-heavy metal’ band in the world." Sta mislis,ko bolje zna ti ili Phill koju muziku svira Pantera? btw. skoro sam provalio,da postoje kola marke Pantera.Nisu valjda po njima dali ime bendu? "hardcore-heavy metal" ne mora da znači baš crosower HC-a i metala. On tu verovatno misli na bukvalno značenje reči hardcore (znači tvrdo-sržni metal, a vi smislite neki bolji prevod, al' sve jedno, znate šta hoću da kažem). Quote
fap_mashina Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Lemmy covece,ne ljutim se ja,ali ja isto kao i ti imam visegodisnji staz sto se tice slusanja metala i sad pazi,po mom sluhu to je upravo to sto je reko Phill 50% hard core i 50& metal.Tacno na granici jer su ritmovi uopste razliciti od svakog thrash/heavy ritma,cudni i vise se ubrajaju u neki super prefinjeni harcore,a solaze i pojedini rifovi daju metalni uticaj.I vido si da koliko inspirisani metalom,toliko su gotivili&druzili se&postovali hard core/grunge/nu-metal bendove pa cak i nastupali sa njima.Ma glupo je da se sad ubedjujemo,jer ja tebe ne mogu da ruzuverim,niti ti mene. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 "hardcore-heavy metal" ne mora da znači baš crosower HC-a i metala. On tu verovatno misli na bukvalno značenje reči hardcore (znači tvrdo-sržni metal, a vi smislite neki bolji prevod, al' sve jedno, znate šta hoću da kažem). upravo tako. ja koliko sam zapazio, u usa se retko izraz 'hardcore' direktno vezuje za pravac u muzici (koji se u sustini zove HARD CORE PUNK) a hard core u smislu 'okoreli' ili sta vec se koristi kao odrednica za intenzitet te muzike pa se isto tako moze reci i 'hardcore rap' i slicno, bez povezivanja za nyhc ili whatever... Quote
fap_mashina Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Lepa je ta pretpostavka,samo da nije one crtice izmedju HC i HMa u Filovom intervjuu. Quote
Zakk Fade To Black Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Joj ljudi al' ste smorili Quote
fap_mashina Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Mi smorili !?!?!?!?!?!?! Mi digli temu iz mrtvih,a ovaj "smorili" !!! Ako smo mi smorili,sta vi onda radite na metallica i maiden temama,majke ti? Quote
RoOtz Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Da sad ne bi objasnjavao,evo ti reci Philla Anselma: "After short deliberation, our intention was to be the most devastating ‘hard core-heavy metal’ band in the world." Sta mislis,ko bolje zna ti ili Phill koju muziku svira Pantera? Ima hc-a ritmova,pa poslusajte samo domination,walk itd.Ako onda ne skontate.... Quote
lemmy sixx Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ma glupo je da se sad ubedjujemo,jer ja tebe ne mogu da ruzuverim,niti ti mene. Slazem se. Quote
lemmy sixx Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 "hardcore-heavy metal" ne mora da znači baš crosower HC-a i metala. On tu verovatno misli na bukvalno značenje reči hardcore (znači tvrdo-sržni metal, a vi smislite neki bolji prevod, al' sve jedno, znate šta hoću da kažem). E ti si pogodio sustinu...slazem se. Quote
*nitro* Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 ne,ne nema pantera veze sa hard-korom ... cist tres metal sa posebnim stilom! pro-pain i hatebreed su npr metal-core Quote
fap_mashina Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Daj boze da nema! Onda bi bili bar duplo jaci nego sto su bili! NEVEROVATAN BEND !!! Quote
AGGRESSOR55 Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Pantera iam odredjene HC elemente, ali je vise THRASH Quote
DJ_raBo Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 I dalje stojim da je Phil usrao panteru.To nije tesko da se provali jer je dosta rano poceo da se interesuje za extremnije muz.pravce.FUCKIN' BLACK ! I zbog toga se sve vise udaljavao od pantere i priblizavao death/bvlack fazonu. To se vidi i kroz albume. Sve teze postaju pesme,sve ucestalije peva kroz neki black vrisak,sve vise se koriste neki black/death ritmovi... Jebi ga,tako je moralo. A meni se cini da je Pantera takav bend da se samo cekalo kad ce da pukne.Nekako nisu bili u fazonu ovih drugih velikih bendova,nekako su sve radili kroz zajebanciju,nekako drugacije.Drugacije su shvatali taj muzicki biznis... A ovo sa Darrelom nije trebalo da se desi... Neocekivano... Brate, jednostavno bili su likovi. Totalno neufurani i neizvestaceni kao neke druge ''zvezde''. Sad skoro sam gledao Pantera's home video. Mislim perverzija ,svi su takvi carevi Quote
fap_mashina Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Da,da... steta....jedinstven bend svakako... Quote
bradati_simce Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Prvi put sam cuo za panteru kod ortaka...pustio mi je home video(vulgar video) i sta reci od tad...SAMO PANTERA,PANTERA,PANTERA EH...ALI RACPADOSE SE....I DIMEBAG... UBIJEN SSMMRCCC...EH JEDINI PRAVI BEND NEMOZE OPSTATI NA OVOJ JADNOJ PLANERI PANTERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
DJ_raBo Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Da sad ne bi objasnjavao,evo ti reci Philla Anselma: "After short deliberation, our intention was to be the most devastating ‘hard core-heavy metal’ band in the world." Sta mislis,ko bolje zna ti ili Phill koju muziku svira Pantera? btw. skoro sam provalio,da postoje kola marke Pantera.Nisu valjda po njima dali ime bendu? Meni je jedan ortak rekao da pantera na portugalskom znaci kurva Quote
fap_mashina Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Mozda znaci,ali verovatno cista slucajnost . Nego je l' ste vidli na TV neka ciganska grupa-BLACK PANTERS ! Crko sam od smeha ! Quote
.alex. Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 uh...mnogo su dobri,i mislim da sam ranije postovala ovde... no,zao mi je gitariste eh,bradati...teshko shta moze da opstane pored ludih fanova.... moja omiljena pesma-fucking hostile Quote
Recommended Posts