Demon Seed Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 To su ti rifovi sto su izmislili moderni metal, u Panteri su jos i ok, a posle Pantere pa naovamo su gadost Quote
Talvi Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Meni je taj rif uvek zvucao kao da neki debeli macor poziva zenke na parenje. jebi se, sad će mi ovo svaki put biti u glavi Quote
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 De znam meni su svi ti riffovi odsvirani na justice ,svi su ti dobri rifovi kod pantere,gojire,sepulture zato sto je bubanj poliritamski kad bi samo svirao te riffove obican blues nista vishe ,to je dobro kad ti brat bubnjar pa od tvog obicnog dz dz napravi da to ritmicki jebe kevu,ova solaza je isto smeshan blues u odnosu na bilo koju sa practice what you preach od testamenta Pa jebote, 99% metala je pentatonika i bluz na steroidima. 1 Quote
vudun Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) moj brat dave, slazemo se oko omiljene dime solaze http://www.metalsuck...-dave-davidson/ Ja se tu, recimo, dvoumim između The Sleep i Come On Eyes. dajte poll. Edited December 9, 2014 by vudun Quote
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 To su ti rifovi sto su izmislili moderni metal, u Panteri su jos i ok, a posle Pantere pa naovamo su gadost Ima istine u ovome, jer Pantera jeste postavila temelje za nu, metalcore i slicno. jebi se, sad će mi ovo svaki put biti u glavi Quote
Talvi Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 omiljena Dajmova solaža mi je Cemetery Gates, ali za rif već ne bih imao blage veze koji da odaberem. By Demons Be Driven, Shedding Skin, Slaughtered, Suicide Note pt. II, 5 Minutes Alone, Yesterday Don't Mean Shit, Revolution Is My Name, Immortally Insane, CFH, opet Cemetery Gates... svi jebiga Quote
vudun Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Valjalo bi nekako raspisati izbore, da se otklone sve nedoumice u vezi rifova i solo deonica. Quote
Talvi Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 može ako se suzi izbor na 15 od svake vrste Quote
Demon Seed Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Solaža u the Sleep je strašna Quote
vudun Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Moša, imaju devet albuma (pet ako računamo od Cowboysa). 'Bem ti softverski limit. Quote
azal Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Meni je taj rif uvek zvucao kao da neki debeli macor poziva zenke na parenje. jako precizan opis Quote
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Jebote, koliko je zajebano izabrati Dajmov najbolji rif... ali ovako prvo sto mi padne na pamet je Over And Out, i to ne jedan rif vec sve do 1:14. Jebeni festival zla! Quote
Talvi Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 najbolji rif na Power Metalu mi je Down Below Quote
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 I da jebote, The Art Of Shredding na 2:40. Jujuju! najbolji rif na Power Metalu mi je Down Below Jebe keve! Iako,i uvodni rif u power metal je majstorija. Quote
chess Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 http://www.dailymotion.com/video/x2c65ft_ceca-this-love_fun Quote
Talvi Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=EMU4ouuzRro Quote
lemmy sixx Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 http://www.billboard.com/articles/dimebag-darrell/6386048/machine-head-holds-jamtera-in-honor-of-dimebag-darrell Quote
obsessed by cruelty Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 (edited) I da jebote, The Art Of Shredding na 2:40. Jujuju! Jebe keve! Iako,i uvodni rif u power metal je majstorija. Ceo Power Metal je majstorija. I da, pocetni rif u Over and Out jeste najbolji na albumu We'll Meet Again i Burnnn Edited December 12, 2014 by obsessed by cruelty Quote
lemmy sixx Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Nije to jedan rif u Over and out, to je festival rifova. Epska pesma. We'll meet again je najbolja njihova "balada". Power metal je savrsen album, remek delo. Meni licno uz Cowboys i Vulgar najbolji njihov album. Quote
obsessed by cruelty Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 +Verovatno najbolja Anselmova izvedba na nekom albumu. Meni deli prvo mesto sa Cowboys, stavise mozda mi je cak i bolji Power Metal za nijansu. Red je da se pusti ceo. Quote
vudun Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Jedino mu je omot bez veze. Bolji su i Cowboys i Vulgar... i Far Beyond i Reinventing. Jedino Great Southern nije. Quote
Јарослав Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 najbolja Anselmova izvedba? lako je: Quote
obsessed by cruelty Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 I to upravo jer je jedina sa takvim vokalima na Cowboys. Jebote, koja nostalgija Quote
lemmy sixx Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Slazem se za Shattered. Ultimativni Anselmo. 1 Quote
tier_mfkr Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 CFH: Primal Concrete Sledge VDOP: Mouth For War Cisto ako bude bilo neko glasanje Quote
Recommended Posts