In The Flesh Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/previously_unheard_dimebag_darrell_song_is_available_for_streaming.html Quote
Лука Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Zbog cele one jučerašnje rasprave na BG temi uzeo danas da slušam FBD, mislim da nisam pustio Panteru bar 4-5 godina, ne sećam se kad sam zadnji put odvrnuo zvučnike ovoliko, radujem se na I'm Broken kao malo dete opet. Prvi album što sam čuo od njih i dalje mi je najgotivniji. 1 Quote
Talvi Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Slaughter the pig, the self righteous king for your own restoration. God is in your chest and faith kills what is precious, for death is unanswered. Slaughtered. Do sin. FBD i Through Silver In Blood su mi dva najteža albuma koje sam ikad čuo, po toj nekoj mojoj ličnoj definiciji težine Quote
Talvi Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 http://www.blabbermouth.net/news/philip-anselmo-collaborates-with-actor-bill-moseley-on-mini-cd/ Quote
Јарослав Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 http://www.blabbermouth.net/news/mayhem-festival-producer-says-he-has-approached-surviving-pantera-members-about-reunion/ Quote
bo88gdan Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 glupost,cak ida im Zek Vajld svira je glupost Quote
Talvi Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 (edited) ja sam okej sa idejom da se oni skupe jednom, izmire kao ljudi i zaokruže priču na neki lep način, recimo da tu jednu svirku naprave neki spektakl sa Zakkom i Kingom u Dajmovu čast i da to bude to ali svaki pokušaj oformljavanja benda na duže staze je blasfemija naravno Edited June 9, 2015 by Talvi Quote
tier_mfkr Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 A ja nesto mislim ako se okupe ponovo, da ce da snime neki krs od albuma i da se poseru na sve sto su ostavili iza sebe. Quote
lemmy sixx Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Ovo prvo ok. Sve ostalo je budalastina. Quote
azal Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 ako se ovo ikad pokrene pretvorice se kad tad u Death To All fazon. zato ne treba ni pokusavati. Quote
vudun Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Ma kakav crni Zeka Vajld. Što lepo ne angažuju maestra Skolnika, odradio bi im taj projekat za razumnu sumu... Quote
Demon Seed Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 A ja nesto mislim ako se okupe ponovo, da ce da snime neki krs od albuma i da se poseru na sve sto su ostavili iza sebe. Verujem da niko među njima nije toliki retard da pomisli da snimaju nešto pod Pantera imenom Quote
VoivodBG Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Kad je mogao Tupac i Michael, zašto da ne bude i Dimebag hologram. Quote
Drogarito Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Kakvo sranje. Pucao bih na onog ko bi izigravao Dimebag-a! Blasphemy!!!!! Možda je prošlo onim metiljavcima za death to all tour, ali ipak se nadam da se ovakva glupost neće desiti :udri: Quote
vudun Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Ništa čudno, Lejdi Gaga se naždrala dlakavoga sira na Zlatiboru. Quote
Kumodraski Vo Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Eto vidite sad kako nam je bilo kad su nas plasili Acid Bath reunionom sa pevacem Slipknota jebenog.. Quote
Demon Seed Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 (edited) Pucao bih na onog ko bi izigravao Dimebag-a! Edited June 9, 2015 by Demon Seed Quote
Recommended Posts