In The Flesh Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Mustaina uzimati kao argument u bilo kojoj raspravi je van pameti. 1 1 Quote
Мајор Гашпар Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Neka ga kazne za to sto je rekao, al on nije opasan kao na primer Varg Vikernes koji direktno pise o ciscenju Evrope od rasno nepodobnih i o velicanju arijanstva. Може само да пише и ништа више. Као што пишу још хиљаде њих исте ствари. Quote
azal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 mislim da je hetfield vise republikanac zasto sto je bogat nego sto mrzi imigrante ali svakako je white trash, to pare nikad nece promeniti. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 (edited) Flin jeste mirodjija u svakoj corbi, to stoji. Ali podrzavam sto je izneo stav, jer onaj ko cuti kad se desavaju ovakve stvari ih zapravo precutno podrzava. Edited January 30, 2016 by Dekapitator_Prisoner 1 1 Quote
kuruz Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 zaključak je da je Mastejn najveći bednik od svih njih tamo 3 Quote
Talvi Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 a i Flin se druži sa Zolijem iz Ignite i obrađuje ih, a Zoli je još kontroverznija ličnost po tom pitanju Quote
Dekapitator_Prisoner Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 a i Flin se druži sa Zolijem iz Ignite i obrađuje ih, a Zoli je još kontroverznija ličnost po tom pitanju Da budem iskren, to nisam znao :/ 1 1 Quote
kuruz Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Zoli! četrvinjosamrkjpeskherčvhgdčljpiva! 1 Quote
azal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 zaključak je da je Mastejn najveći bednik od svih njih tamo svakako je najgore od svega biti hriscanin Quote
lemmy sixx Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Slejer je bend koji pjeva protiv Boga a vokal je hriscanin. Dakle, jasno je da su neiskreni. Ako je Jeff bio nacista, bio je govedo. Izjednačavanje republikanaca sa nacistima je malo prećerano, ne. Hetfield moze misliti sto god oce, dok ne napravi ovako nesto, mozemo samo da nagadjamo. Apsolutna istina. Quote
Fapril ethereal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 znaci Fil nacista, Hetfild nacista, Mastejn nacista, Lemi nacista, Haneman nacista.. jel ima jos neko? Quote
lemmy sixx Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 mora da je i Jeff furao sve ove stvari da bi nam poručio kako je nacizam loša stvar, how yes no: svi su bre oni u tom fazonu. Hetfield je republikančina kakve nema što će reći da su mu stavovi odmah uz Filove samo on o tome ćuti, Mustaine zato već godinama priča kako sve Meksikance treba šutnuti preko granice i podići zid prema Meksiku... batalite, braćo Lelekara, batali te slike majca, gitara i slicne budalastine. Daj umesto toga snimak gde je covek javno rekao tako nesto i izneo svoj stav i svoje poglede. Stavljas sliku Lemija sa tamo nekim malteskim krstom, a znas i sam u koliko intervjua je rekao da mrzi rasizam, da ne kapira takve ljude, da mrzi homofobiju itd. Osudjivao covek ceo zivot svaki oblik mrznje, ali ne, ti si nasao neki malteski krst kao primer jer je covek skupljao stvari iz drugog svetskog rata. Na kraju krajeva, zabole me kurac za stavove muzicara, ja slusam muziku zbog muzike a ne ljudi, ali ako javno naprave neko sranje ovakvog tipa, onda trebaju ocekivati da zbog toga budu napuseni i omrazeni, sto je sasvim normalno. Samo nekom fanboyu ili tobolackom crnokosuljasu moze biti ok sto je njegov idol digao ruku u vazduh i pozdravio firera. 5 Quote
Talvi Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 (edited) fap: za tebe čekamo da skineš tu liberalnu masku već jednom Lelekara, batali te slike majca, gitara i slicne budalastine. Daj umesto toga snimak gde je covek javno rekao tako nesto i izneo svoj stav i svoje poglede. Stavljas sliku Lemija sa tamo nekim malteskim krstom, a znas i sam u koliko intervjua je rekao da mrzi rasizam, da ne kapira takve ljude, da mrzi homofobiju itd. Osudjivao covek ceo zivot svaki oblik mrznje, ali ne, ti si nasao neki malteski krst kao primer jer je covek skupljao stvari iz drugog svetskog rata. šta je nošenje majice sa esesovskim grbom nego slanje poruke? za lemija sam lepo pokazao tu istu esesovsku lobanju na kapi, ne samo krst. je l' bi neko od vas ovde nosio takve stvari, ono, fazona radi? Edited January 30, 2016 by Talvi Quote
azal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 znaci Fil nacista, Hetfild nacista, Mastejn nacista, Lemi nacista, Haneman nacista.. jel ima jos neko? Quote
Kumodraski Vo Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Ma jebo im ja svima mater americku! 1 1 Quote
Fapril ethereal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 @Laza te nadogradjene cizme su cista naci memorabilija.. @Lelek malo je poznata cinjenica da sam se svojevremeno razmisljao izmedju nikova Fapril ethereal i Miki_1389 @Lemi poyyy brt Quote
kuruz Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 ne zajebavaj, Dobrokese, nema razlike između Fila i Džefa po ovom pitanju Quote
truliandedzombileš! Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 nacizam je toliko nebitan danas i sutra da je glupo uopšte obraćati pažnju da neko od njih nosi nato majicu, pa da pljunem govedo... Quote
azal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 ali mislim da ima razlike izmedju Lemmya i njih. Lemmy je sa ponasanjem i zivotom pokazao da nije rasista i da ne mrzi. to sto mu se dizao kurac na nacisticku estetiku mozda jeste glupo, ali ako cemo da sudimo ljudima po tome sto su radili u svom zivotu i kako su tretirali ljude, svakako je Lemi daleko bolji covek od ovog mamlaza fila. Quote
kuruz Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 znak na Džefovoj gitari označava https://en.wikipedia.org/wiki/12th_SS_Panzer_Division_Hitlerjugend to se ne nosi iz zajebancije Quote
lemmy sixx Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 ne zajebavaj, Dobrokese, nema razlike između Fila i Džefa po ovom pitanju Kako nema? Pa kada je Jeff uradio ovako nesto? Na kraju krajeva, da je tako nesto i uradio ja bih prvi rekao da je degenerik, ne bih ga sigurno branio i opravdavao. Quote
kuruz Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 isti kurac da li je zighajlovao ili svirao gitaru sa SS simobilima Quote
Recommended Posts