HeLLsarma Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Rob Darken veruje da su mu preci Arijevci sa Atlandtide. :-D Quote
HUMAN Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEEE Hanneman bio nacista! 1 Quote
lemmy sixx Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 isti kurac da li je zighajlovao ili svirao gitaru sa SS simobilima Znaci isti kurac su Keri King i Anton Sandor Lavej? Jer obojica nose majce sa pentagramom? Quote
kuruz Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 ne baljezgaj, poređenje ti je potpuno besmisleno svejedno je da li je neki muzičar rekao "white power" ili to nosio na majici ali porediti muzičara i tvorca Church of Satan je najobičnija budalaština braniš neodbranjivo Quote
Grobodan Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Ja sam '95 cuo prvi put za Absu jer ih je Phil hailovao. Pljuvao skoro Load. Konstantno covek ima dobar ukus. 1 Quote
azal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Rob Darken veruje da su mu preci Arijevci sa Atlandtide. :-D istina je ustvari da mu rodjaci sviraju u srpskoj atlantidi Quote
In The Flesh Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 isti kurac da li je zighajlovao ili svirao gitaru sa SS simobilima To nije tacno. Slayer slusam 20 godina, nikad nijesam primijetio jebene pragove na gitari. Ovaj klip sam gledao 20 sekundi i primijetio sam da je Fil degen. Nece se meni muzika Pantere ogaditi zbog ovoga, ostace jedni od omiljenih mi bendova, ali je covjek idiot pa je idiot. Najsmjesnije mi je kako navodite primjere svega sto ne valja kako biste opravdali nesto drugo sto ne valja. 2 Quote
kuruz Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 a da nisi gledao klip? nisi video ni logo Slejera sa orlom? niko ni ne kaže da nije idiot, pa toliko ih ima u bendovima koje volimo smešan broj butthurt ljudi je ono o čemu ja pričam jebe mi se tačno šta je vikao lepo reče Teša, metal treba da budu krv, govna, sida i strahovi 1 1 Quote
In The Flesh Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Na kraju krajeva, da je tako nesto i uradio ja bih prvi rekao da je degenerik, ne bih ga sigurno branio i opravdavao. To je to. Quote
lemmy sixx Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Ali ne treba da budu vajt pauver i zig hajl. Zna se gde je tome sranju mesto. Quote
azal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 a da nisi gledao klip? nisi video ni logo Slejera sa orlom? niko ni ne kaže da nije idiot, pa toliko ih ima u bendovima koje volimo smešan broj butthurt ljudi je ono o čemu ja pričam jebe mi se tačno šta je vikao lepo reče Teša, metal treba da budu krv, govna, sida i strahovi koga si nasao da citiras Quote
In The Flesh Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 a da nisi gledao klip? nisi video ni logo Slejera sa orlom? Ja vec rekoh koju o kredibilitetu Slejerove ideologije. Ti mrzis ljude koji vole drugi tim i bijes se s njima. Tj.oni tebe biju. Razumljivo je sto tebe ovo ne dotice. Quote
vudun Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Hetfield naginje ka republikanskoj struji, Mastejn je nesuđeni libertarijanac, dok je Dickinson više od konzervativne fele. Cenim da je Anselmo član tajnog društva Mrtvo tele. Quote
kuruz Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 koga si nasao da citiras ali dobra je izjava Quote
vudun Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Istumbao si redosled i izostavio spermić. Ide krv, sperma, sida, govna i strahovi. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 (edited) Ceda Jovanovic bi bio ponosan na naseg Lemija . Edited January 30, 2016 by Lord Iffy Boatrace 1 1 Quote
Toki89 Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 lepo reče Teša, metal treba da budu krv, govna, sida i strahovi U pravu je Teša a satanizam i nacizam objedinjuju sve to Quote
Vic Rattlehead Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=rVaUlXfvOHg&feature=player_embedded Otprilike čudno kao i to da je Marija Šerifović lezbejka. Edited January 30, 2016 by Vic Rattlehead Quote
Мајор Гашпар Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Желим да изјавим, после ових Лемијевих етикета, да је он већи шовиниста од мене, тоболачког црнокошуљаша. А желим још једном да изразим подршку господину Филу. Филе, држи се и вози пуном линијом. Quote
Vic Rattlehead Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 zaključak je da je Mastejn najveći bednik od svih njih tamo Od Larsa nije niko veći. Quote
Fapril ethereal Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 danas White Pride, drzi se Anselmo brt poyyy a juce svrsavanje na Mygranth metal, pustinjskie demone jaki ste mi vi metalci Quote
lemmy sixx Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Ceda Jovanovic bi bio ponosan na naseg Lemija . A ljubomoran na lajne original Lemija. Quote
Recommended Posts