Zagrivuk Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Nemam pojma jel' ovi koji su za Hriscanstvo blage veze nemaju da mi objasne poreklo Lucifera i poreklo Sotone pa stalno brkaju prvog sa drugim... Vec nedeljama ista prica, a ko ume a da nije nagadjanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Vec nedeljama ista prica, a ko ume a da nije nagadjanje? Nekako mi nisu jasni tvoji postovi... Elem, Lucifer ima vishe slichnosti sa Aresom (iz prostog razloga - pripadaju istom panteonu) nego Samelu iliti Satani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 Prijatelju u Barskoj opstini postoji 7 pravoslavnih i 6 katolickih crkava + katedrala, a to sto si ti neobavijesten ... Pricao sam o samom gradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 Pricao sam o samom gradu... Ihhh... Pa kao pravi rishcjanin bi treb'o da se lomatash po pustinjama zarad prosvetljenja i sl. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Da da...Treba raditi nesto, uciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Da da...Treba raditi nesto, uciti Uchiti, uchiti i samo uchiti shto bi rek'o Josif Visarionovich Staljin... A u medju vremenu mosh' i spamovati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Ne skodi u svakom slucaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 10 dinara Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Islam je apsolutno odvratna religija koja je opasnost celom svetu.. Poziva ne neki "sveti rat" hahaha pa onaj Muhamed mora da je bio pijan kad je pisao ovo kako rat moze biti "sveti" SMRT ISLAMU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Islam je apsolutno odvratna religija koja je opasnost celom svetu.. Poziva ne neki "sveti rat" hahaha pa onaj Muhamed mora da je bio pijan kad je pisao ovo kako rat moze biti "sveti" SMRT ISLAMU Jeste, da... A iza muslimana usstvari stoje masoni koji su ustvari vanzeemaljci... I rishcjani su imali svete ratove... Pravoslavlje je otishlo korak dalje i od pogibije i poraza pravi pobedu duha nad materijom i sl. srnj. ... Pa sel'te se onda na nebo ako ste "narod nebeski"... Nit' je pio nit' je pis'o muhamed... Lupetash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 u svakom sluchaju, islam je po zloupotrebljenosti ubedljivo ispred svih ostalih religija. da onoliki teroristi nisu pravili sranja pod izgovorom da je to za veru, ne bismo ni pomishljali da islam postoji...koliko ja znam ,to ne bi trebalo da je agresivnareligija. Mada, bez obzira na sve, ja bih pobio sve muslimanchine, pa nek im smrde noge pod zemljom...ehhhh, shta je propaganda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 A ti si promeerav'o neznamkojom meetodom koja je religija najzoupotrebljena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Što se mog ličnog mišljenja tiče, islam je daleko pacifičniji od hrišćanstva. U praksi. Svaka religija u teoriji zvuči odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 u teoriji @ Ol' Scratch - ja nisam promeravo nikakvim metodama. Dovoljno je videti shta se deshava u modernom svetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 @ Millosh_024: Ne postoji nelichno mishljenje... Mishljenje je tvoje (i) lichno al' je pleeonazam... @ dRunken_munKy: Zapravo to je fundamentalno tumachenje te religije a ne ta religija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 (edited) Kao prvo,imaš lično mišljenje i generalno mišljenje koje preovladava kod većine. Pljujete po islamu a VEZE NEMATE o čemu pričate. Pročitaj prvo nešto o islamu i njegovim korenima i učenjima pa onda pljuj! Pogledajte samo kroz istoriju koja je religija najrepresivnija. Hrišćanstvo je ubedljivo na prvom mestu što se brutalnosti i nametljivosti tiče. Krstaški ratovi? Preobraćivanje vikinga? Sada ovo što Amerika radi? "nije ovo rat na religijskoj osnovi....ajde sad,puške i biblije u ruke!" Pročitao sam Bibliju nekoliko puta i smatram je za jednu od najpametnijih knjiga ikada ali je izvučena iz konteksta i zloupotrebljavana. Ne branim Islam u potpunosti. Nisu ni oni cvećke. Ali cinično i licemerno je da ih hrišćani prozivaju. Pogotovo neupućeni. Inače, napadanje nečijeg pravopisa je najstariji mogući POKUŠAJ obezvređivanja nečije tvrdnje u nedostatku kontra-argumenta. Edited January 13, 2005 by Millosh_024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 (edited) Kao prvo,imaš lično mišljenje i generalno mišljenje koje preovladava kod većine. Pljujete po islamu a VEZE NEMATE o čemu pričate. Pročitaj prvo nešto o islamu i njegovim korenima i učenjima pa onda pljuj! Pogledajte samo kroz istoriju koja je religija najrepresivnija. Hrišćanstvo je ubedljivo na prvom mestu što se brutalnosti i nametljivosti tiče. Krstaški ratovi? Preobraćivanje vikinga? Sada ovo što Amerika radi? "nije ovo rat na religijskoj osnovi....ajde sad,puške i biblije u ruke!" Pročitao sam Bibliju nekoliko puta i smatram je za jednu od najpametnijih knjiga ikada ali je izvučena iz konteksta i zloupotrebljavana. Ne branim Islam u potpunosti. Nisu ni oni cvećke. Ali cinično i licemerno je da ih hrišćani prozivaju. Pogotovo neupućeni. Inače, napadanje nečijeg pravopisa je najstariji mogući POKUŠAJ obezvređivanja nečije tvrdnje u nedostatku kontra-argumenta. Kao prvo "moje lichno mishljenje" je pleonazam nishta manje nishta vishe... Na koga se odnosio ovaj drugi pasus? Niko nije cvecjka sem, mozhda, hipika... Kako si zakljuchio da obezvredjavam tvoje tvrdnje i da nemam kontra argunemte? Stvarno me mrzi da pishem kilometarske postove... Edited January 13, 2005 by Ol' Scratch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 (edited) Stvarno me mrzi da pishem kilometarske postove... Da,ovo je drugi najupotrebljivaniji. Niko nije cvecjka sem, mozhda, hipika... Odličan si. Edited January 13, 2005 by Millosh_024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 (edited) Da,ovo je drugi najupotrebljivaniji. Drugi najupotrebljivaniji shta? Odličan si. Pa mora i to neko... Edited January 13, 2005 by Ol' Scratch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 undefinedInače, napadanje nečijeg pravopisa je najstariji mogući POKUŠAJ obezvređivanja nečije tvrdnje u nedostatku kontra-argumenta Nego,nazad na temu. Šta ti misliš o islamu kao religiji? Lično, ne vidim baš TOLIKO puno razlika između hrišćanstva i islama. Detalji...isto kao razlika između katolika i pravoslavaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Nego,nazad na temu. Šta ti misliš o islamu kao religiji? Lično, ne vidim baš TOLIKO puno razlika između hrišćanstva i islama. Detalji...isto kao razlika između katolika i pravoslavaca. Pa religija k'o religija... Mada velichanje jednog iznarkomanisanog epileptichnog peodfila je stvarno pomak u odnosu na veelichanje jednoj jevrejskog stolara na dve daske... Ozbiljno... Mada najsmeshniji su mi muslimani anti-semiti... Pa zar Ismael nije bio Avramovo kopile (?) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafomet Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 Detalji... su chudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musliman Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Pa religija k'o religija... Pa gde njega nadje da pitas sta misli o islamu kad o njemu pojma nema . . . Mada koliko sam primetio trudio se da daje neke komentare u vezi islama. Neuspesne doduse, ali vazno je ucestvovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Pa gde njega nadje da pitas sta misli o islamu kad o njemu pojma nema . . . Mada koliko sam primetio trudio se da daje neke komentare u vezi islama. Neuspesne doduse, ali vazno je ucestvovat Ovo nije tema o meni vecj o islamu... A kol'ko znam il' ne znam je definitivno moja stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafomet Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ne moj se cimati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ne moj se cimati Dal' ti sve tri tachke izgledam kao da se cimam (?) ... Problem u gomili ljudi na yumetalu je shto u raspravi ne pokushavaju da dokazhu da su upravu il' brane svoje argumente vecj pokushavaju poshto-poto da dokazhu kol'ko je neko "glup"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts