Face Of Melinda Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Bas cudno kako bi fojerbah uzivao u ovome. Bar na moju teoriju Btw. Face Of Melinda evo i tebi jedna tarot kartica Zasto bas ta Tarot katica??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Da al' "znachenje" nije univerzalni potvrdjeni prirodni zakon vecj lichno tumacheenje koje se sluchajno poklapa kod pitagore i hrishcjana... Takodje hrishcjanima je duhovniji broj sedam tako da celoa pricha pada u vodu... Za to nisam znao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Za to nisam znao... Za shta? Za sedam? Pa svakog' dana nauchish neshto novo... Uostalom proveri: sedam dana je trajalo stvaranje sveta (sa sve odmorom), sedam mora - sedam gora, sedam je bozhijih sinova (arhandjela) itd/itb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Za shta? Za sedam? Pa svakog' dana nauchish neshto novo... Uostalom proveri: sedam dana je trajalo stvaranje sveta (sa sve odmorom), sedam mora - sedam gora, sedam je bozhijih sinova (arhandjela) itd/itb... I sedam chakri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Zato sto iz starog zaveta opasni bog u novi zavet prelazi u Boga milosrdja Jel prestao da zhivi za tuchu, cice i fajt? Mislim daj, kakav je to "bog", koji jedan dan odluchi da bude malo ovakav, pa malo onakav i onda ispadne kakav? Nikakav. Neshto je neodluchan taj bog, ili se jednostavno lozhi na role play (proshao kroz extreme s/m fazu, pa je odluchio da se malo prebaci na vanilla i onda opet krene s njegovim megalomanskim tripovima. pih) Ali, Ol' Scratch - Gde li ti je jebeni megazord pao na pamet, ahaahahha, pa ti si lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Jel prestao da zhivi za tuchu, cice i fajt? Mislim daj, kakav je to "bog", koji jedan dan odluchi da bude malo ovakav, pa malo onakav i onda ispadne kakav? Nikakav. Neshto je neodluchan taj bog, ili se jednostavno lozhi na role play (proshao kroz extreme s/m fazu, pa je odluchio da se malo prebaci na vanilla i onda opet krene s njegovim megalomanskim tripovima. pih) Ali, Ol' Scratch - Gde li ti je jebeni megazord pao na pamet, ahaahahha, pa ti si lud Da bog se tad izmirio sa covekom Leone sine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Da bog se tad izmirio sa covekom Leone sine Pa shto je uopshte "napravio" choveka kada je znao da cje da se posvadja s njim? Uzhiva u tome? I think so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Zasto bas ta Tarot katica??? Otkud znam sipmaticna mi je kartica, inace ako me pitas da li verujem u to NE! --------------------------------------------------------------------------------------------- @Leone onda procitaj zasto pitas mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Otkud znam sipmaticna mi je kartica, inace ako me pitas da li verujem u to NE! --------------------------------------------------------------------------------------------- @Leone onda procitaj zasto pitas mene Pa pitam te, eto Nemozhesh da kazhesh tako neshto, a da nemash argument.... No. whatever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Koje argumenete trazis da ti napisem kako je napisano? ili ces da me ubedjujes kako je vrhunsko Bozanstvo, koje bese ono Anubis nije, hm Ares nije, Thor nije, Stribog nije, Aengus hahahhahahahaahahah posto sam se pogubio ko je od nih lucifer a ko sotona hahahahahhahaahhahaaa Ko je kome tu tata ko je tu sa kim spavao Daj bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Koje argumenete trazis da ti napisem kako je napisano? ili ces da me ubedjujes kako je vrhunsko Bozanstvo, koje bese ono Anubis nije, hm Ares nije, Thor nije, Stribog nije, Aengus hahahhahahahaahahah posto sam se pogubio ko je od nih lucifer a ko sotona hahahahahhahaahhahaaa Ko je kome tu tata ko je tu sa kim spavao Daj bre Whatever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Da bog se tad izmirio sa covekom Leone sine Zapravo tad' je su hrishcjani (uslovno recheno) smislili zlog djavola... @ Vampyr Poet: pa kako objashnjavaju svto trojstvo pre il' kasnije svakom cje megazord da padne naopamet... A i ovako cje lakshe da razumeju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Koje argumenete trazis da ti napisem kako je napisano? ili ces da me ubedjujes kako je vrhunsko Bozanstvo, koje bese ono Anubis nije, hm Ares nije, Thor nije, Stribog nije, Aengus hahahhahahahaahahah posto sam se pogubio ko je od nih lucifer a ko sotona hahahahahhahaahhahaaa Ko je kome tu tata ko je tu sa kim spavao Daj bre Ma vazhno je da Dzhibrael mozhe da spektralno kreshe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Koje argumenete trazis da ti napisem kako je napisano? ili ces da me ubedjujes kako je vrhunsko Bozanstvo, koje bese ono Anubis nije, hm Ares nije, Thor nije, Stribog nije, Aengus hahahhahahahaahahah posto sam se pogubio ko je od nih lucifer a ko sotona hahahahahhahaahhahaaa Ko je kome tu tata ko je tu sa kim spavao Daj bre Kako ares i Thor i ostala kompanija koju si nabrojao mogu biti lucifer, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 (edited) @ Vampyr Poet: pa kako objashnjavaju svto trojstvo pre il' kasnije svakom cje megazord da padne naopamet... A i ovako cje lakshe da razumeju... U pravu si. Kako ares i Thor i ostala kompanija koju si nabrojao mogu biti lucifer Ares me vishe podsecja na gavrila Edited October 20, 2004 by Vampyr Poet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Za to nisam znao... Umalo da propustim ovo... Pa svaki dan saznash neshto novo... Proveri ako mi neverujesh... ps. Jadna ova deca kad' moraju da se o ovakvim stvarima informishu ovim putem... @ Vampyr Poet: Ja sam uvek upravu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Umalo da propustim ovo... Pa svaki dan saznash neshto novo... Proveri ako mi neverujesh... ps. Jadna ova deca kad' moraju da se o ovakvim stvarima informishu ovim putem... @ Vampyr Poet: Ja sam uvek upravu... Da da. Tacno tako. Mnogo bi pomoglo da imamo vjeronauku kao predmet. Iako neko ne vjeruje to bi mnogo pomoglo da se barem neke stvari shvate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 (edited) Da da. Tacno tako. Mnogo bi pomoglo da imamo vjeronauku kao predmet. Iako neko ne vjeruje to bi mnogo pomoglo da se barem neke stvari shvate... Pa veronauka postoji kao predmet... Bar'' ovde, kod mene... Mada izborni... Birash izmedju Crkvenog i Drzhavnog predmeta... Sekularna drzhava je chudo posebno kad' to nije... A o takvim stvarima se informishite u ustnovama predvidjenim za to (il' barem u onima koje tvrde da to jesu ) il' individualno al' ne i preko foruma (posebno sumnjivijih)... Edited October 20, 2004 by Ol' Scratch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 (edited) Pa veronauka postoji kao predmet... Bar'' ovde, kod mene... Mada izborni... Birash izmedju Crkvenog i Drzhavnog predmeta... Sekularna drzhava je chudo posebno kad' to nije... Mislio sam u osnovnoj... Edited October 20, 2004 by Mr_Deadic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 A chemu sluzhi Crkva? Kad' sam ja bio mladji lakshe me je bilo naterati da idem u crkvu nego u shkolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 A chemu sluzhi Crkva? Kad' sam ja bio mladji lakshe me je bilo naterati da idem u crkvu nego u shkolu... Srecna zemlja...Mi nemamo pravoslavnu crkvu, a katolicka je u brda negdje ne znam ni sam gdje tacno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Kako ares i Thor i ostala kompanija koju si nabrojao mogu biti lucifer, Nemam pojma jel ovi koji su protiv Hriscanstva, blage veze nemaju da mi objasne poreklo lucifera i sotone pa mi ih stalno brkaju sa nekim paganskim bogovim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Nemam pojma jel ovi koji su protiv Hriscanstva, blage veze nemaju da mi objasne poreklo lucifera i sotone pa mi ih stalno brkaju sa nekim paganskim bogovim Nemam pojma jel' ovi koji su za Hriscanstvo blage veze nemaju da mi objasne poreklo Lucifera i poreklo Sotone pa stalno brkaju prvog sa drugim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Srecna zemlja...Mi nemamo pravoslavnu crkvu, a katolicka je u brda negdje ne znam ni sam gdje tacno... Prijatelju u Barskoj opstini postoji 7 pravoslavnih i 6 katolickih crkava + katedrala, a to sto si ti neobavijesten ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 hvala bogu pa je veles obavjesten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts