OceanSize Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Jeste...Ali bend sad zvuci kao 202jka...I na pesmama sa Ascendancija nema vise dranja...Vec samo i iskljucivo Hetfield! (gledah Trivium Live Rock am Ring 2006. i ostadoh zatecen kolko ono lose zvuci uzivo) Quote
Geozee Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Aha nisu oni nesto uzivo... oni uglavnom i jesu "mladja metallica". Pogotovo novi album. Ista metallica. Quote
darthmoog Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 oni su se zajebali sa novim albumom...ascendancy je jedan od retkih metalcore albuma koje volim da slusam Quote
Жвакић Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ja njih nisam slušao. Znam samo stvari koje sam video na tv-u i nesu me oduševile. Mada mislim da ću ipak nabaviti neki album i odslušati ga da bih imao kompletnu sliq. Quote
RaVeN Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Ja njih nisam slušao. Znam samo stvari koje sam video na tv-u i nesu me oduševile. Mada mislim da ću ipak nabaviti neki album i odslušati ga da bih imao kompletnu sliq. samo nemoj zadnji....po meni je najlosiji do sada !! Quote
Жвакић Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 A ja sam baš mislio da nabavim taj jer ima najmanje pesama ako ne grešim pa će mi trebati najmanje vremena da ga skinem. Quote
poison_X Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Ko voli Trivium nek se seli u Englesku! Uhvatila sam 2 broja njihovog Hammera dok sam bila tamo ima po milion chlanka o njima u svakom Quote
Metal Bloodshed Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Mada mislim da Ascendancy najbolji album sa najjacim pesmama A Gunshot To The Head Of Trepidation i Pull Harder On The Strings Of Your Martyr Zaboravio si Departure Quote
Guest Syrant Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Jel slusao neko prvi album 'Trivium' iz 2002, super album, odusevljen sam! Prvo, nije album, nego EP, mini album. Drugo, izdat je 2003. nekoliko meseci pre ''Ember...'' A treće, to je ustvari demo snimak, koji malo preuređen i izdat kao EP. To je generalno gledano i najbolje izdanje Trvium-a ikad. Inače, nabavite knjigu Biografije Triviuma, tamo Heafy priča kako je godinama unazad imao goleme probleme sa sexom i drogiranjem...Mislim da je sa laganjem zajebao i onog patologa iz ''Moj TV Dnevnik'', kako se zove...Igor Ferluga...pisac....dukatlija. Quote
niking Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Heafy priča kako je godinama unazad imao goleme probleme sa sexom i drogiranjem... kad? sa 14 godina? Quote
Ivan_Creed Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Inače, nabavite knjigu Biografije Triviuma, tamo Heafy priča kako je godinama unazad imao goleme probleme sa sexom i drogiranjem...Mislim da je sa laganjem zajebao i onog patologa iz ''Moj TV Dnevnik'', kako se zove...Igor Ferluga...pisac....dukatlija. U jebote... Taj mora da je neka faca... Quote
zak Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Svi smo mi godinama imali problema sa sexom, sve negde do 16-17te godine zivota nista nismo kresnuli! Godine su to Quote
Guest Syrant Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Kad bi Trivium ikad svirao kod nas..šta mislite koji prostor bi mogao da napuni...? Ja cenim, jednu školsku učionicu A vi? Ovo je pitanje koje može da se pretvori u konstruktivnu temu... Quote
Anarki StarScream Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Kad bi Trivium ikad svirao kod nas..šta mislite koji prostor bi mogao da napuni...? Ja cenim, jednu školsku učionicu A vi? Ovo je pitanje koje može da se pretvori u konstruktivnu temu... Mogao bi ... verovatno oko 1000 ljudi ... ima tih naprzenih klinki i klinaca koji ih vole ... plus ima ljudi koji tako idu po svirkama jer im se moze ... verovatno oko 1000 ljudi. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Pa daj boze 100ljudi da bude na ovim debilanima... mislim ko je lud u ostalom da dovodi ovu bagru ?! Quote
Guest Syrant Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Željko mi ga Mitrović, mogli bi komotno da ih dovedu na dane estrade...Rešen problem za hiljadu ljudi. :) Quote
Geozee Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Mislim da bi bilo oko 200 ljudi. Mozda manje... Ja bi sigurno dosao... Quote
darthmoog Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 (edited) i vishe ljudi uz dobru reklamu...ja bih isao iako ih nesto preterano i ne volim... Edited February 27, 2007 by darthmaul Quote
Geozee Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Brate nisu oni losi... jeste da su se sada malo progayisali, ali jebiga... tu ti je kes... Ovaj novi album je kopija metallice! Quote
Vuk Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 ako nishta drugo, moze da se vidi kako se tehnichki kurche, a imaju i neke super pesmice iako je ovaj poslednji album propast. Ja bih sigurno doshao da ih gledam Quote
ZheX Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Na Trivium bi doshlo 500-600 ljudi max. Ascendancy je remek delo, dok nov album nije nishta posebno. Quote
Recommended Posts