Rehabilitovani Bagrem Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 milena ne spamuj bre,idi prodaj negde telo pa skupi kintu za knot u becu u novembru Quote
suicide Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 iskrivljena slika ......... :/ Quote
oʞɾoƃ Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 OVE NA KOLAC ! Aj bar se negde slažemo Quote
The Trooper Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 na kolac? pa da umru u njima slatkim mukama? nikako besiti o chengele Quote
Geozee Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Cudan je jako novi album... nije losh, al mi opet lici na neku kopiju... i sve pesme su predugacke... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 ko nova metallica,nije losh ali je kopija i dugacke pesme Quote
Geozee Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Pa to sam i hteo da kazem... Pii... ja bez tebe ne bi mogao ni sekund.. Quote
dushmanin Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 meni se zapravo svidja. obzirom da je crusade bio mlak i bzvz, ovaj je dobar. Quote
将軍 Bleskimon Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ovo je jedno 50 puta bolje od Krusejda. Quote
=Steamroller= Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 shto grauluje toliko kad ne zna? Quote
Vic Rattlehead Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Dobar album, na prvih nekoliko slusanja, mozda da je malo zesci kao Ascendancy, ali prilicno dobar. Quote
KazimKazim Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Album je i na drugo slusanje nevidjena smorcina...ne kazem da se nisu trudili, ima nekih zanimljivih delova,ali kao celina - ovo je prilicno tanko...jedina koju mogu da izdvojim da sam zapamtio je Into The Mouth Of Hell We March i to zato sto refren podseca na Gunshot sa Ascendancy-a. Pokusali su da se vrate na taj fazon, al sto bi reko moj deda - srce hoce, a dupe klokoce Quote
将軍 Bleskimon Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Meni je ovaj growl jachi od starog Into The Mouth Of Hell We March mi je najslabija pesma na albumu... Quote
MyNameIsMisery Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 (edited) Evo i bonus pesama (sa sve 'Iron Maiden' obradom) koje su izdate u sklopu 'Shogun Special Edition-a'..: http://rapidshare.com/files/148042701/T-SB.rar Dobre su, ove preostale dve, zaista; još su i stilistički dosta drugačije od ostatka albuma. Edited September 25, 2008 by MyNameIsMisery Quote
Apeiron Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Neverovatno je to koliko ovaj bend dobro prasi instrumente, i koliko dobrih momenata u pesmama imaju, a koliko nisu u stanju napraviti nijednu koja je u kompletu vredna vise od par slusanja... Hita ni s'glave. Quote
KazimKazim Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Neverovatno je to koliko ovaj bend dobro prasi instrumente, i koliko dobrih momenata u pesmama imaju, a koliko nisu u stanju napraviti nijednu koja je u kompletu vredna vise od par slusanja... Hita ni s'glave. Ubo si u srz Quote
Lunar Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Neverovatno je to koliko ovaj bend dobro prasi instrumente, i koliko dobrih momenata u pesmama imaju, a koliko nisu u stanju napraviti nijednu koja je u kompletu vredna vise od par slusanja... Hita ni s'glave. Poslusaj njihov drugi album..... Ovaj Shogun josh nisam poslushao ali nekako nemam zelju tolko sada stvari (koje su skoro pa sigurno bolje) imam na listi za cekanja da preslusam. Quote
KazimKazim Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Na Ascendancy je sve hit do hita, a na ovom novom kao sto rece covek ni za lek Quote
将軍 Bleskimon Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 A Down From The Sky? Pesma je perverzija. Insurrection i Of Prometheus And The Crucifix su mi takodje legli na prvo slushanje. Sa Ascendancy je komotno svaka pesma mogla da bude singl... Quote
Allegiance Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 meni je novi album svakim slušanjem sve bolji.. Quote
oʞɾoƃ Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Neverovatno je to koliko ovaj bend dobro prasi instrumente, i koliko dobrih momenata u pesmama imaju, a koliko nisu u stanju napraviti nijednu koja je u kompletu vredna vise od par slusanja... Hita ni s'glave. This sums it up pretty well Quote
Теша Тешановић Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 nisam cuo novi album ali od triviuma mi je dobra pesma pull harder strings on your martyr a nije losa dying in your arms podseca me na proslost Quote
Recommended Posts