[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ...moze i ovo P.S. Maxo napredujemo li???? Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 10:10'] ...moze i ovo P.S. Maxo napredujemo li???? mission acomplished ! Quote
deftonerrrr Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Ma sve moze!!!! ... inace trivijum je do jaja bend Quote
Ivan_Creed Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Nisam cuo za ove.. dajte info... Daj daj daj, ribu daj.. Quote
deftonerrrr Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Nisam cuo za ove.. dajte info... Daj daj daj, ribu daj.. ti si sik ! Quote
[Nocturno] Posted September 24, 2004 Author Report Posted September 24, 2004 Trivium ti je novo chedo roadrunner records-a. Mladi su a dobri su muzicari tako da ako ovako nastave... prejebace i ksE i SF... Quote
deftonerrrr Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 ' date='24. 9. 2004, 22:56'] Trivium ti je novo chedo roadrunner records-a. Mladi su a dobri su muzicari tako da ako ovako nastave... prejebace i ksE i SF... NECE NECE ! KSE RULEZ ! Quote
dr NIK@ Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Pa dok god ja Trivium Nu ...sve je moguce. Quote
deftonerrrr Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Pa dok god ja Trivium Nu ...sve je moguce. kako si ti dosadan sa ovom nu metal podelom... Quote
dr NIK@ Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Pa i ti si u picku materinu dosadan sa ovim cetovanjem iz koga je nastao citav haos na forumu... "Znate, ja sam pusti bradu, ajde da nalupamo jedno 300 poruka na Sevendust-u" "Znate, danas sam setao Knez Mihajlovom, ajde da pricamo malo o tome na Slipknotu" Ja samo zelim da sve bude malo sredjenije, a ne da trazim npr. Dry Kill Logic na gothic-u i slicno... Al' ti posto sa ovog foruma znas moderatora iliti Priest-a, odlucio da malo pravis sranja... Ako se ikad desi da ponovo pocnu da traze da se Nu ukine kao forum, a grupe razbacaju po ostalim forumima (po zasluzi), ja cu biti medju prvima koji ce da to isto podrze... ako ne i prvi... pa ako sve treba da ide u picku materinu, pa neka ide. 1 Quote
deftonerrrr Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Pa i ti si u picku materinu dosadan sa ovim cetovanjem iz koga je nastao citav haos na forumu... "Znate, ja sam pusti bradu, ajde da nalupamo jedno 300 poruka na Sevendust-u" "Znate, danas sam setao Knez Mihajlovom, ajde da pricamo malo o tome na Slipknotu" Ja samo zelim da sve bude malo sredjenije, a ne da trazim npr. Dry Kill Logic na gothic-u i slicno... Al' ti posto sa ovog foruma znas moderatora iliti Priest-a, odlucio da malo pravis sranja... Ako se ikad desi da ponovo pocnu da traze da se Nu ukine kao forum, a grupe razbacaju po ostalim forumima (po zasluzi), ja cu biti medju prvima koji ce da to isto podrze... ako ne i prvi... pa ako sve treba da ide u picku materinu, pa neka ide. ma ti si faca... P.S. nisam ti ja kriv sto meni brada stoji 100x lepse nego tebi ... Quote
dr NIK@ Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Ti si kurac na biciklu... razmazenko tatin...guci guci guuuu... 1 Quote
deftonerrrr Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Ti si kurac na biciklu... razmazenko tatin...guci guci guuuu... JADNO NIKOLA STVARNO JADNO..NADAM SE DA I TI NISI POSTAO JADAN KAO I TVOJI POSTOVI... ZALIM TE ! 1 Quote
Lhabia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Ti si kurac na biciklu... razmazenko tatin...guci guci guuuu... Bravo majstore!!!! Quote
deftonerrrr Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Bravo majstore!!!! e kul...sada mogu da izvrsim podelu... ti si glup...a nikola jadan... kull... Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 JADNO NIKOLA STVARNO JADNO..NADAM SE DA I TI NISI POSTAO JADAN KAO I TVOJI POSTOVI... ZALIM TE ! Em sto si naucio da besprekorno kucas, naucio si da koristis opciju Copy-Paste... "BRAVOU BRAVOU".... Kakav si ti genije....ma pravi Pera Kojot SUPERgenije... Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 e kul...sada mogu da izvrsim podelu... ti si glup...a nikola jadan... kull... Pa dobro nas dvojca smo bar po jedno, dok si ti i glup i jadan Kako li samo trpis sebe... Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) Evo je jebena tema, a ja se cimam da nadjem i josh pravim novu,nikad gluplju Ko ce da mi narezhe ovo (ukoliko je iz Bga)? Edited April 6, 2005 by R i d d l e R Quote
Marishte Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 http://mp.altermusic.ru/Trivium_-_Ascendancy.zip Evo ti album pa skini Quote
Grobodan Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 E jebes ga,gadni Nu Metaleri otvorise temu na svom gadnom forumu...steta.Bend je inace strava,Ascendancy vrhcina od albuma. Quote
Kent Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Naravno, ovo nema veze sa ovim forumom. Ascendancy je zaista odlican nastavak debija, bolji u svim parametrima. Opasno je pocelo da se prica o njima sada kada su presli u Roadrunner, mada je Lifeforce meni licno daleko simpaticnija kuca. I neka se, posle kada postanu veliki, zna ko je prvi uradio vju (broj 5 cini mi se) Quote
Yebiggah Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 (edited) http://mp.altermusic.ru/Trivium_-_Ascendancy.zip Evo ti album pa skini Hvala na trudu,ali zipp ne valja Edited April 7, 2005 by R i d d l e R Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 nisam jos nabavio taj 2. album ali Ember to Enferno mi je odlican album..(skoro) sve pesme na albumu su hitovi bash su catchy, cujes ih jednom i upecas se! meni je 'If I could collapse the masses' najbolja Quote
Recommended Posts