zak Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 e pretera ga, nije ti ovo tokyo hotel 86. je lik, a ostali su stariji Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 acsendacy je 100 puta bolji...samo ne kontam zasto ember to inferno ima tako ocajnu produkciju(na nivou je kill 'em alla od metallice,a razlika je 20god izmedju albuma)...bez obzira na produkciju mjuza je dojajcana Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 ember mi je otprilike podjednako dobar album kao ascendancy. jeste produkcija losija.... ipak je to prvi album Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 nabavio sam najzad neke lajvove i jedan citav koncert (iz Amsterdama) i stvarno su me malo razocarali. pesme koje su na albumu preterano nasminkane gde se cuju po 3 gitare u isto vreme, uzivo mogu da zvuce malo osiromaseno. Mattovo pevanje je takodje mnogo slabije, nema onaj 'decacki' clean kao na albumima a i raspon glasa mu je u real timeu znatno manji.... daleko od toga da je lose, ali jednostavno studijski snimci malo previse obecavaju... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 (edited) sigurno su bolji od evanesenceovih liveova!imao sam neke i uzas covece...koji ce joj klavir kada ne moze da peva uzivo? Edited October 17, 2005 by johnny bravo Quote
Old Smuggler Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Imam Ascendancy, stvarno jebe keve, vrlo uhvatljivo, već na prvo slušanje ... Quote
dr NIK@ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 nabavio sam najzad neke lajvove i jedan citav koncert (iz Amsterdama) i stvarno su me malo razocarali. pesme koje su na albumu preterano nasminkane gde se cuju po 3 gitare u isto vreme, uzivo mogu da zvuce malo osiromaseno. Mattovo pevanje je takodje mnogo slabije, nema onaj 'decacki' clean kao na albumima a i raspon glasa mu je u real timeu znatno manji.... daleko od toga da je lose, ali jednostavno studijski snimci malo previse obecavaju... eto... desice se da i ja uzmem nesto od vas... Quote
OCTOJA Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 (edited) ha! i cinilo mi se da ce padati zabe sa neba ovih dana... Edited November 5, 2005 by OCTOJA Quote
dr NIK@ Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 da.... cepa ovaj pticiji grip... ili bolje da kazem zablji grip... Quote
The Watchtower Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 TRIVIUM Are Looking For A Girl 'To Die For' Raging Nation Films is looking for girl to star as the lead in TRIVIUM's video for the single "Dying in your Arms", which is to be helmed by Dale "Rage" Resteghini (SHADOWS FALL, FEAR FACTORY, THE DILLINGER ESCAPE PLAN). Quote
OCTOJA Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 hm. Dying In Your Arms. romantika, ba! THE DILLINGER ESCAPE PLAN ako je lik koji je rezirao Setting Fire... onda do jaja jedan od onih spotova koji je bas onako uffff, nije mogao bolje da potrefi... Quote
Sinstrel Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 TRIVIUM Are Looking For A Girl 'To Die For' Raging Nation Films is looking for girl to star as the lead in TRIVIUM's video for the single "Dying in your Arms", which is to be helmed by Dale "Rage" Resteghini (SHADOWS FALL, FEAR FACTORY, THE DILLINGER ESCAPE PLAN). I JUST DIED IN YOUR ARMS TONIGHT?!?! Ako su i oni to obradili to ce biti... pa ne znam... bice nesto... smesno valjda... Quote
OCTOJA Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 pa nisu, nije to ta pesma.. a sto, jel vec neko obradio? Quote
Marishte Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 SLusao sam pre neki dan neki bootleg i mogu da kazem da su me jako razocarali.... Bas lose. Svirka ne toliko kolko krs pevanje i promuklost pevaca, koji nista ne izvlaci ko na albumu. Quote
OCTOJA Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 2/ /4 ... jebiga nisam razumeo... Quote
OCTOJA Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 e u kurac. ja mislio dva-mrtav-cetiri Quote
Dani Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) Strava bend! Imam dva njihova albuma i mnogo su dobri. Uskoro cu ih i uzivo videti. Edited January 6, 2006 by Dani Quote
Napoleon Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 ja sam ih vetj video uzivo i uopshte nisu zvuchali onako kako sam ochekivao...da,i ja mislim na vokal,mada moram da kazhem da przhe ko ludi ! Quote
GEORGE_SOAD Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 jeste li culi pesmu Washing Away Me in the Tides,nalazi se na uderworld 2 soundtrack-u... Quote
K33P Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 ja sam chuo ima cak kad u jednom delu pesme kaze: Unclenching the fists made round my neck accepting the end Quote
GEORGE_SOAD Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 JEL CUO NEKO ZA DVD KOJI IZDAJU ,NA DVD-U CE SE NACI SVI SPOTOVI KAO I UZIVO NA OZZFESTU Quote
Freak Kitchen Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 (edited) pevac triviuma je najveca picka, zato sto nije u stanju da uzivo otpeva refren iz najpoznatije pesme (pull harder bla bla bla) vec onaj deo that makes this world.. peva za oktavu nize, i to zvuci ocajno! prvo - to nije tesko za pevanje! drugo - ako je njemu tesko, sto ga je pevao u studiju! i to kao refren najpoznatije pesme, da kasnije ne bi bio u stanju da to peva uzivo.. i kad se vec toliko loze na maiden-e, stalno nose majce, sviraju trooper uzivo.. voleo bi da ga vidim da pred bruce dickinson-om pokaze da mu je ono mnogo visoko za pevanje Edited February 22, 2006 by Freak Kitchen Quote
Recommended Posts