Жвакић Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Ево, одслушао сам све од њих па реко' да пренесем утиске. Демо и 1. албум ми се несу допали, а 2. и 3. су ок. Ето, кратко и јасно. Quote
将軍 Bleskimon Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Po meni, The Crusade je odlichan album, ne znam shto svima toliko smeta Mattovo kopiranje Hetfielda. Album je ozbiljniji i tehnichki bolji od Ascendancy. Sve u svemu, ja svrshavam na svaku njihovu pesmu i boli me uvo za sve \m/ Trivium fucking rules! \m/ Those who run will be burned! Quote
FreaK_ Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 ok...i like 'em too.....ali ako bas svrsavas na svaku probaj da nadjes Jennu Jameson...mnogo je bolje za svrsavanje hehehehehe.....zajebavam... meni je vise nekako Ascendancy bolji jer ima vise..."brzih" i vokali su nekako bolji...ima i pesama koje mnogo vuku na nesto soft...ali polako...da se ovormi zvuk ;]...... sto se mene tice rado bi i tribute radio.... Quote
将軍 Bleskimon Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Uh...Jenna je carica kad je svrshavanje u pitanju Ma opet, ja ne mogu da izdvojim najbolji album. Nema shanse. Postoje samo periodi kad sam vishe nalozhen na neki. I tako. Ja sam zavisnik od Triviuma Quote
Geozee Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 (edited) Ascenadancy... Edited May 13, 2007 by Geozee Quote
将軍 Bleskimon Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Amin to that ! ....and amin to Trivium, Ember To Inferno and The Crusade Quote
Salvation Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 (edited) Mnogo smaraju. Kad bi lik manje urlao a vishe pevao bilo bi nesto MOZDA. Ustvari pre nego sto pocnete da me pljujete da dodam... na novijim albumima se to i desilo, ali je muzika otishla u qrac. Previse genericni rifovi, nemaju dushu ljudi i to je to. Edited May 14, 2007 by EldrichKnight Quote
Geozee Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Znaci sada mozemo da pljujemo... PU PU PU PU PU!!! Quote
Salvation Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Hehe iskreno sam ochekivao mnogo gore reakcije. Quote
Geozee Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Ma brate, to je tvoje misljenje... ja volim Trivium, ali ne trazim od svakog da ga voli... Nema razloga da te pljujem... osim ovako: PU PU PU PU!!! Quote
Anоnymous Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Pull HarderOn The Strings Of Your Martyr = Corporal Jigsore Quandary. Fina krađa, doduše i Carcass su digli rif iz Judas Be My Guide za This Mortal Coil. XD Quote
将軍 Bleskimon Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Mnogo smaraju. Kad bi lik manje urlao a vishe pevao bilo bi nesto MOZDA. Ustvari pre nego sto pocnete da me pljujete da dodam... na novijim albumima se to i desilo, ali je muzika otishla u qrac. Previse genericni rifovi, nemaju dushu ljudi i to je to. Zashto bih te pljuvao kad si se jadan izgubio i ne znash o chemu prichash. Kazhesh kako se na novijim albumima desilo da vishe peva nego shto urla, a to se desilo na NOVOM albumu, ne na NOVIJIM albumima. Odma' se vidi da nemash pojma. I fantastichni su, i rifovi i vokal, i sve. I nije muzika otishla u qrac. Preslushaj lepo novi album par puta i trebalo bi da promenish mishljenje. Osim ako nisi kompletni retard i ogranicheni old school jackass. No hard feelings Quote
Salvation Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Dobro na novom albumu je kompletirao trend pevanja a ne urlanja, ali mi se rifovski album ne chini interesantnim uopste. Mislim da je ustvari problem u tome sto je Trivium malcice prevazidjen, ili sam ja makar izashao iz tih muzickih voda, ali ko voli nek izvoli necu da vas diram Quote
将軍 Bleskimon Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Yeah. Ma interesantan je album, samo ga preslushaj par puta. Meni je mnogo gotivan Quote
lemmy sixx Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Zashto bih te pljuvao kad si se jadan izgubio i ne znash o chemu prichash. Kazhesh kako se na novijim albumima desilo da vishe peva nego shto urla, a to se desilo na NOVOM albumu, ne na NOVIJIM albumima. Odma' se vidi da nemash pojma. I fantastichni su, i rifovi i vokal, i sve. I nije muzika otishla u qrac. Preslushaj lepo novi album par puta i trebalo bi da promenish mishljenje. Osim ako nisi kompletni retard i ogranicheni old school jackass. :) Koliko godina ti imas? Quote
Geozee Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 (edited) 16?! Mladjan neki Triviumovac... Trivium ima vise lepih melodija, nego mocnih riffova... Edited May 15, 2007 by Geozee Quote
darthmoog Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 ali su se prodali ko svemirski izmet... Quote
dr NIK@ Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 ali su se prodali ko svemirski izmet... :) Quote
Jimmi Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Najbolji mi je zadnji album. Nisam ljubitelj tog "urlanja" iz ranijeg perioda. Dobri su mi riffovi i sve ali jebemu previse se dere taj deran mladjan Na zadnjem albumu nema tolikog deranja pa mi vishe prija. Quote
将軍 Bleskimon Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 16?! Mladjan neki Triviumovac... Trivium ima vise lepih melodija, nego mocnih riffova... E taj fazon. To obozhavam. A kome su se to prodali. Samo su pocheli da kopiraju Metallicu [shto meni lichno uopshte ne smeta, chak obozhavam svaku jebenu pesmu sa novog albuma], ja tu ne vidim nikakvo prodavanje. A i dobro je shto su evoluirali u zvuku jer mislim da je umesto Crusade izashao metalcore album, da bi to bilo izlizano i dosadnjikavo. Ovako je super. Trivium fuckin' rules! Quote
Recommended Posts