(-1) Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Flin ne pije "pivce"... u stvari on ne pije uopste ... on se ozderava ko zivotinja i to od nekih supstanci pomalo nalik alkoholu ,a pomalo nalik sirovoj nafti('bes mi sve ako to nije u onoj flajki sa certa), a i sam kaze da MH ima neke "specijalne koktele"(daleko bilo), cak mislim da je na par mesta davao i recepte(isti se prepoznaju po jako ...ilustrativnim imenima). tako da sta god da je rekao ne treba mu uzeti za zlo, verovatno je bio ozderaT!(a svi znamo kolko je to zajebano kad te derivat organske materije visokog oktanskog broja pukne direk'no u mozak).tako da...mislim poJenta je jasna. Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 sta li onda loche ovaj razbijach? Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) Tako sedeli ti i Flynn, i caskali uz pivce o danasnjim nakurcenim klincima, a? Kaže se molim? kad kažeš ''a'', nešto može da ti i uleti uz njega. Drugo,o ovo me za koncert kod nas, bila je rasprava na Trviumovom forumu, gde se pojavio neki što se predstavljao da je Heafy, te je oplevio po nama i koncertu Machine Heada, i Flynnu koji mu je sve to ''napričao''. Ma, da sam ja Flynn, i ja bi mu isto ispričao, kad se samo setim ozvučenja, dno! Samo su još Misfits imali gori zvuk od toga. Ja jedino volem prvi self-tajtled EP Trivium, ostalo je guljenje papine banane. Govedo! Edited June 20, 2007 by Razbijač-NAAĆI Quote
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 ko ce njega shvatiti ozbiljno sa tom frizurom!? :rofl: Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) Šta bi ste uradili Heafyju kad bi ste ga videli negde. Ja bih mu rekao ''zdravo'', i prosuo bi mu zube, na suvo. Čim im je dimebagova sosa dala gitaru njemu i onom koriju, ko zna koje su sodomične radnje imali sa njom, da bi dobili gitare. Možda i da se furunjaju međusobno, dok ona gleda, a rob flynn masturbira, u toku kulminacija matt-corey. Edited June 20, 2007 by Razbijač-NAAĆI Quote
Metal Bloodshed Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) Ma svi su smesni... Na toj slici! Inace Heafy je uvek opasan. On je pravi emo-metalac Edited June 20, 2007 by Metal Bloodshed Quote
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Ma svi su smesni... no shit Sherlock Max Cavalera klon, Rob Flynn clone, Emo, i debeli seljober Quote
zak Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Kaže se molim? kad kažeš ''a'', nešto može da ti i uleti uz njega. Drugo,o ovo me za koncert kod nas, bila je rasprava na Trviumovom forumu, gde se pojavio neki što se predstavljao da je Heafy, te je oplevio po nama i koncertu Machine Heada, i Flynnu koji mu je sve to ''napričao''. Ma, da sam ja Flynn, i ja bi mu isto ispričao, kad se samo setim ozvučenja, dno! Samo su još Misfits imali gori zvuk od toga. Ja jedino volem prvi self-tajtled EP Trivium, ostalo je guljenje papine banane. Govedo! Jao tebi, kaze se "molim" kad molis, kad pitas jel tako, kaze se "jel tako" ili "a?". Zapisi to negde, koristice ti da manje ispadas budala na forumu. Ne kontam zasto si stavio ovu sliku ali nema veze, posto vidim da iznosis ovde sve samo "proverene" informacije sa Trivium-ovog foruma, nemam sta ni da raspravljam s tobom... I da, vidim da si se bas potrudio da razvijes nacin govora pri kome ne moze nista da ti uleti u usta: Drugo,o ovo me Quote
necko Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Šta bi ste uradili Heafyju kad bi ste ga videli negde. Ja bih mu rekao ''zdravo'', i prosuo bi mu zube, na suvo. Čim im je dimebagova sosa dala gitaru njemu i onom koriju, ko zna koje su sodomične radnje imali sa njom, da bi dobili gitare. Možda i da se furunjaju međusobno, dok ona gleda, a rob flynn masturbira, u toku kulminacija matt-corey. :) Quote
Vic Rattlehead Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Šta bi ste uradili Heafyju kad bi ste ga videli negde. Ja bih mu rekao ''zdravo'', i prosuo bi mu zube, na suvo. Čim im je dimebagova sosa dala gitaru njemu i onom koriju, ko zna koje su sodomične radnje imali sa njom, da bi dobili gitare. Možda i da se furunjaju međusobno, dok ona gleda, a rob flynn masturbira, u toku kulminacija matt-corey. Zgazio bi te Heafy k'o pičkicu. Quote
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) svi ameri su Matt Heafy claims to have a one-man black-metal side-project called 'Populous Inferno'. Edited June 20, 2007 by Shitbusters Quote
necko Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 pa vidis da nosi mayhem [girly] majicu :) Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 onaj skroz levo lici na maxa cavaleru hahah Quote
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 hmmm... ovaj Heafy me je oduvek podsecao na mog "druga" midzita... (kad je imao onu emo frizuricu) Quote
将軍 Bleskimon Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Razbijach, jel ti neko rekao da si seljachina? Nije? E ja ti kazhem da jesi. Humor iz Detelinare. Nema shta. Zajebite Heafya vishe. Corey je car. Quote
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Humor iz Detelinare. Nema shta. hmmm... Detelinara Hooligans? Quote
(-1) Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 ljudi kaze se jedna slika vredi vise od 1000 reci... tako da je moj jedini zakljucak vezan za nesto sto se ne da osetiti na slici a to je da njima definitivo(sem heafyja, koga mama kupa) treba kupanje bar tako kazu fanovi maxa kavalere koji su imali bliski susret Quote
Lucio Holocausto Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 ljudi kaze se jedna slika vredi vise od 1000 reci... tako da je moj jedini zakljucak vezan za nesto sto se ne da osetiti na slici akšuli, to je fotografija, no dobro... a to je da njima definitivo(sem heafyja, koga mama kupa) treba kupanje bar tako kazu fanovi maxa kavalere koji su imali bliski susret Burazer je imao bliski susret sa njim dok je radio na Exitu... moraću ga baš pitati... nego to je još jedan dokaz da je Maksa srbenda Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) Sa Foneta: Sledeći album Triviuma produciraće Elton John i Maddona. Elthon insistira na tome da bude više zvuka klavira na albumu, dok Maddona insistira na ženskim vokalima. Heafy se premišlja da promeni pol zarad tih presija, jer i kao bitch u ženskom obliku siguran da može da zgrne više love. Corey odgovara da neće menjati pol, pošto se šminka i lakira nokte ko frajla. samo će se obrijati. Ritam sekcija Greggoleto-Travis odbija ovako nešto, pa će biti zamenjeni old school transvestitima iz benda Warrant i Ratt. Pogledajte Heafyja, i sise mu rastu već... I Corey u intervju kad su ga pitali da postane žensko, pogledajte taj obnaženi pogled: Travis smith, u šoku: Paul Greggoleto se saoseća sa njim: Ko će iz ratt-a biti u postavi od ovih dečkija: Ili iz Warrant-a: Edited June 22, 2007 by Razbijač-NAAĆI Quote
Recommended Posts