Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 jebote kako je tebi dobro. Bolje nego Triviumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 brate,ovaj isti Midzit... moram bash naci njegove fotke pa da uporedimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
将軍 Bleskimon Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Jebote kakav si ti konj @Razbijach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ima takvih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 a najajci je sto bleji na Trivium forumu i zna detalje njihovih zivota, a ovde sere po njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 a najajci je sto bleji na Trivium forumu i zna detalje njihovih zivota, a ovde sere po njima Како победити непријатеља ако не знаш ништа о њему? Немој да си плитак. Све је то теорија завере, као кад усред филма, пусте рекламу кока-коле на секунд, а теби се одма припије кока...кола. Американци су чудо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) tako pogledas spot trivijuma i otrcis da se cesljas kao emo klinac... nisam znao da je u toku neko takmicenje, koji su nasi a koji njini i koja nam je taktika za pobedu? a sto se tice teorije zavere... ali ipak mislim da neko drugi stoji iza svega sad vise ni ja ne znam inace sublimminal messeging je zabranjen zakonom. moze nekome nesto i da promakne, al to samo koka kola moze da plati tako nesto. e izvinte ljudi al morao sam da stavim micha, mnogo je lol banujte me ako treba Edited June 22, 2007 by Ziggyman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Haselhof kida... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
将軍 Bleskimon Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 tako pogledas spot trivijuma i otrcis da se cesljas kao emo klinac... icon_smile.gif Najjache da je tako. I da je Trivium emo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Pa mogu a ti kazem da ima nekih primesa toga.Oseti se u nekim trenucima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
将軍 Bleskimon Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Da, samo kad peva clean vokal. Ali ne u velikom procentu. I u pesmi Dying In Your Arms. A na The Crusade albumu nema gay vokala. Znachi nema jebenog emo-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 ma nije trivium emo, to sam se zajebavao zbog heafyjeve frizure u spotu the end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Skoro u svako metalcore bendu ima malo emo-a zbog clean pevanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) clean pevanje ne potice iz emo pravca... zasto je emo ako koristi clean... pravi emo i nema clean vokale, vec vristanje... ako cemo tako onda je i Iron Maiden emo... Edited June 24, 2007 by zombie autopilot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 e to... a i jebo muziku bez clean pevanja, moje iskreno misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
将軍 Bleskimon Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Znachi zakljuchili smo da Trivium nije emo. Bullet For My Valentine je emo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 ne, nije... oba su metalkor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 e taj izraz je tako glup i nedefinisan da je to smesno...mislim nije nedefinisan ali su ljudi poceli da ga koriste za sve sto su nekad zvali gay, sad je ovo kao blaza varjanta toga... sad kad hoces da prozoves nekog kazes da je emo? mislim ako je ovaj emo i onaj emo onda se gubi poenta, aj da nabrajamo onda one koji nisu... evo na primer burzum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Znachi zakljuchili smo da Trivium nije emo. Bullet For My Valentine je emo. Brate Trivium ima EMO primesa a tebi to moze da se svidja a i ne mora....Vidi sta ces.Izaberi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
将軍 Bleskimon Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) Ako ima emo primesa, to ne znachi da je emo. I na novom albumu ja ne vidim emo primesa. Mozda sam slep, tj. gluv? Edited June 25, 2007 by Bleeding Skies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Niko nije rekao da su emo ali da imaju emo primesa rekli su mnogi tako da....Nemoj sve bukvalno da shvatas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Nije Trivium emo, Trivium je govno. Produkt buržujskih kučkinih sinova, koji nisu istrošili dovoljno love na drogu i kurve, pa rešili da se izdrkavaju po instrumentima i da prave kao neku muziku. A muzika je da se usereš, i to mislim bukvalno. Pustiš, To the rats, i odmah dobiješ sraćku...strašno, koje su oni dno od benda. Muzički debakl. Srećom ti vam u Srbiju nikad neće doći, ni u još pola zemalja sveta. Jerbo, za njih je danas BLAM da sviraju pred 1000-2000 ljudi, a počeli su kao bend koji je svirao pred 100 jadnika...To samo govori kolike su pičke...zaboravljaju svoje početke...tužno, zaista tužno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 koja je njihova najbolja pesma? bas me zanima, komentari su zanimljivi, pa bi htela da skinem da preslusam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ember To Inferno, A Gunshot To The Head Of Trepidation, Rain, The Deceived, Pull Harder On The Strings Of Your Martyr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Najbolja pesma!?Poslusaj njihov album THE CRUSADE i shvatices da su sada jedno veliko govno.Mame i tate im jednog jutra nisu otisle na pijacu da kupe namirnice za kucu i onda jednog jutra oni odluce da izdaju za ROADRUNNER od tih pare.Mamini i tatini sinovi ko sto rece RAZBIJAC!ali ako hoces da cujes pravi Trivium poslusaj Pull Harder ,Rain itd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts