HIValicious Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Ko god ih pljuje, mogu da smatram (s punim pravom) da je ljubomoran!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 pa evo ja sam ljubomoran dozlaboga pa ih ne pljujem.... naprotiv... oni kad su osnovali bend ja nisam znao koliko gitara ima zica... Quote
Vuk Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 ma, ljubomorni smo, al' imaju nashu podrshku Quote
Fiery Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Trivium je najklempaviji scream(o)etal bend svih vremena... I te kako. Quote
Fiery Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 E, da, jedna zanimljivost - pevac/gitarista Matt Heafy je takodje pevac u technical death bendu Capharnaum. E sad, zasto je to zanimljivo? Pa, u tom bendu gitaru svira Jason Suecof, koji je nekome mozda poznat iz Crotchdustera. Quote
BodyRemover Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 (edited) dvojica iz capharnaum sviraju u crotchduster, rekao bih (?) Edited May 21, 2005 by BodyRemover Quote
Fiery Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Zapravo, ne, posto Jordan Suecof, ako i jeste Jasonov brat, nije clan Crotch-a. Quote
Lhabia Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 sigurno. nego aj ti meni dash taj Ascendancy jer ja dok docekam da Nikola nabavi ima da crknem jureci da nedeljom na vivi uhvatim 'pull harder...neshto..neshto..strings of my martyr..' kako li mlogo dobra pesma!!! Vidj ti malog....pa,ne moze se kad se tebi hoce! Ima puno user-a ,a malo slot-ova...a,pored toga jos puno stvari za skidanje! S toga,wait & bleed dok se ne skine... Pozdrav.... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Vidj ti malog....pa,ne moze se kad se tebi hoce! Ima puno user-a ,a malo slot-ova...a,pored toga jos puno stvari za skidanje! S toga,wait & bleed dok se ne skine... Pozdrav.... pa dobro sto ja da cekam vas robovlasnike kad moze covek da mi donese lepo sutra??? Quote
HIValicious Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 ljudi bre, covek je dao link...ja ga skidao modemom trebalo mi je 6-7 sati... mozda i manje...ne znam spavao sam... Quote
HIValicious Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 ftp://warez.kauguri.net/pub/music/Trivium_-_Ascendancy.zip ovaj radi... Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 argghhh.... osecam se tako matoro.... i protraceno... a njih slusam sve vishe.... a sta bi ja tek trebao da kazem..... to ti je ona fora "only in america..." sigurno su im roditelji neki budzovani, pa su tako brzo isplivali... Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 red, rad i disciplina a za chimairu i MH.... eeeeeeeeeeeeeeee ..... ako ikada izdaju neki devende, qpujem i zivim zivot kroz njih ako mislis na chimaira-u i machine head, chimaira vec ima dvd, a valjda bi i mh trebao da uskoro izda nesto... Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 pa dobro sto ja da cekam vas robovlasnike kad moze covek da mi donese lepo sutra??? videces ti kad se robovlasnici naljute, pa ti ne daju vise nista Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 ftp://warez.kauguri.net/pub/music/Trivium_-_Ascendancy.zip ovaj radi... evo skidam ovako zipovan album po treci, cetvrti put i sad bi trebalo definitivno da ga pokupim sa ovog jebenog faxa.... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 a sta bi ja tek trebao da kazem..... to ti je ona fora "only in america..." sigurno su im roditelji neki budzovani, pa su tako brzo isplivali... pa koliko god da su im roditelji bogati, ne verujem da im oni prave pesme koje su tako dobre!!! btw. MH izdaje dvd 'ELEGIES' uskoro Quote
Freak Kitchen Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 (edited) TRIVIUM jebe keve!!!!! svaka cast momcima... ...cenim da ce biti veliki bend jednog dana... Edited May 30, 2005 by Freak Kitchen Quote
Marishte Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Ne mogu da verujem da onaj lik sto pusta muziku na rokanju ne zna za njih...... A ni za All That Remains Quote
dr NIK@ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 pa koliko god da su im roditelji bogati, ne verujem da im oni prave pesme koje su tako dobre!!! btw. MH izdaje dvd 'ELEGIES' uskoro pogresno si me razumeo, sto sam mogao i da ocekujem... svu su muziku naravno oni smisli i na tome im svaka cast, ali ja pricam o onoj drugoj strani, a to je da su imali ko da ih pogura, kao npr. njihovi roditelji "budzovani"... cinjenica je da ima mnogo dobrih bendova koji zbog loseg angazmana i bez neke veze jednostavno ne mogu da isplivaju na povrsinu....dok su ovi to ucinili sa svega 18 godina ili tako nesto... dakle, kvalitet je neosporan, ali ja ovde ne govorim o njemu... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 tu si u pravu.. ali kadkad se desavaju i pravedne stvari u nepravednom svetu i Metallica je izdala kill em all u otprilike istim godinama... Quote
ajsha69 Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Ne mogu da verujem da onaj lik sto pusta muziku na rokanju ne zna za njih...... Znaće!! ... Koliko sledeći put ... Stvarno je red... Pevach Trivijuma je najžešća muškarčina (od 19.god :ph34r) ikad.... Njegovo dranje je nešto najmuškije na planeti Zemlji... ogroman respect... On je takođe jedini lik o kome imam utisak da je veći muškarac i od mene!!!! (kad bih mu se se svidela, mislim da bi mi on bez ikakvog straha prišao ... ) ...neću više da čujem ni jedan jedini jebeni pičkasti scream.... Živo me interesuje razmišlja li Metallica o kolektivnom samoubistvu.. kad čuje ove dečake koji su savršeno povezali solo-e i duh stare škole sa NU wave zvukom,.... a oni su na jen dva oprali ruke od kvlta koji su sami postavili, balaveći nad trendovskim praskom oldschool nu metala.... .... grozno!... Da sam bilo ko it Metallica crew-a - ili suicide ili lanac fancy restorana... pa nek ide život... Quote
Recommended Posts