ZheX Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 (edited) kakve budale, ne mogu da verujem.. Edited September 28, 2007 by Circle_Pit Quote
niking Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 ahahaha, kako su glupi, culi su za Srbiju i znaju kako nam izgleda zastava Quote
Geozee Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 :):) Damn... to nisam video... neka ih... nek se gube malo... Quote
将軍 Bleskimon Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Lepa kombinacija. Trivium i Srbija. Zanimljivo :) Quote
将軍 Bleskimon Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Novi video - becoming the dragon Quote
ZheX Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 spot puca od originalnosti... ali pesma je zakon, najbolja sa novog albuma. Quote
xVAKZx Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Trivium,Bullet For My Valentine i Avenged Sevenfold su najgori bendovi Quote
Geozee Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Slozio bih se samo za Bullet For my valentine... stari A7X roka... a trivim je do jaja bend... makar albumi Ember To Inferno i Acsendancy... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Trivium,Bullet For My Valentine i Avenged Sevenfold su najgori bendovi Evo bas opicih nocas prva 2 albuma od triviuma i meni samo oni leze od ta 3:da: Quote
将軍 Bleskimon Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 sva tri benda su dobra. I ja se slazhem Trivium,Bullet For My Valentine i Avenged Sevenfold su najgori bendovi GFY Quote
Vic Rattlehead Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Trivium,Bullet For My Valentine i Avenged Sevenfold su najgori bendovi Bravo, legendo!!! :) :) Quote
ZheX Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 sva tri benda su odlicna, a najbolji je Bullet naravno... (sad ce Bleeding Skies da kaze Trivium).. Quote
enclave Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 nema leba bez Lamb of God-a i KsE! Quote
将軍 Bleskimon Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 (sad ce Bleeding Skies da kaze Trivium).. Naravno da je Trivium najbolji Ali u grupi Kse, LoG i Trivium, LoG rulZ Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Dobra je ta stvar "To The Rats"...onako u globalu.Problem je refren.Sugav je.Nemam ja nista protiv tih emo refrena,ali brale ovo je previse...ko Green Day. ta pesma je posvecena svima onima hejterima koji mrze njihovu muziku, kao i emosima, koje oni preziru. Matt ovu pesmu uvek najavi kao ''dis iz d treš metl song, let mi si doz badi muvin,headzz bengin' '' ajd...al je opasan...oni ce se sutaju a on gore pozira na bini.pacer. onaj rigolleto, basist, koji je ono gaaaaay, oni vokali strasno....ko da mu neko dandare u potiljak lupa dok peva. Quote
将軍 Bleskimon Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Ne kazhe ''dis iz d treš metl song, let mi si doz badi muvin,headzz bengin" nego - dis song iz a tresh metl song, sou aj vona si jor heds benging end aj vona si sam muvment. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ne kazhe ''dis iz d treš metl song, let mi si doz badi muvin,headzz bengin" nego - dis song iz a tresh metl song, sou aj vona si jor heds benging end aj vona si sam muvment. koji si ti pacenik kad znas ta njegova sranja napamet.verovatno imas i mokre snove sa njim. Quote
Geozee Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ali u grupi Kse, LoG i Trivium, LoG rulZ Lamb of God ne moze da udje u tu grupu... drugacija je vrsta muzike... tj. drukciju muziku prave... od bendova tog tipa najbolji je All That Remains, bez konkurencije... Quote
enclave Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Pa naravno LOG je LOG a trivium je emo Quote
Recommended Posts