Fiery Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Odlicno ako jeste. E sad, jos ako je vise Evrope, a manje Amerike u zvuku... Quote
[Nocturno] Posted August 18, 2005 Author Report Posted August 18, 2005 Ja sam veliki fan KsE ali polako ih ostavljam po strani... Trivium je bend koji opushteno mozete da pustite cele albume na repeat i da vam nikada dosade. Do sada najbolji spoj melodike i razbijanja! Pretenduju ovi Still Remains da zajebu i Trivium mada nece uspeti. Ako mozete preslushajte Still Remains - The Worst Is Yet To Come. Fenomenalna pesma. Quote
Fiery Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 The Worst Is Yet to Come ima odlican pocetak, tupave "kor" rifove i previse clean vokala posle. Sem toga nije losa, ali daleko od odlicnog. Quote
sabre Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 (edited) da, ovaj novi album je stvarno vrh, ja sto se tice tog -modern metal/nwoahm/metalcore- pravca jos od great deceiver-a (terra) i sikth-a (trees) se nisam ovoliko popalio na neki album... our enemies will by drowned mnogo su mi bolji od k.e.-a, koji su mi doduse smor (osim par pesama). ok, mozda sam malo nepravedan prema njima, tj. mozda ih nisam dovoljno slusao… bas cu ovih dana da im dam novu sansu. Edited August 29, 2005 by sabre Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 izasao im je novi spot za "A Gunshot To The Head Of Trepidation"... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 mozda sam negde vec napisao ali... onaj deo kad se zavrse sve one silne solaze pa ide 'hej hej hej hej' mi zvuci tako.... rokerski!! odma se setim onog spota od Vesne Zmijanac sa onim motorasima i rokerima koji kuju celik (jer sta drugo bi rokeri radili) Quote
zak Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 e citah na MH forumu, neki likovi koji su ih gledali uzivo kazu da nista ne valjaljaju, kao super svirajum ali ne gube se i dosadni su, eto da napisem nesto na trivium temi Quote
Marishte Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Mislim da sam ostavio ovde negde link za njihov nastup Doningtonu i mogu da se slozim. Clean vokali su uzas zivi, uopste ne moze d aistera one visokotonce. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 e citah na MH forumu, neki likovi koji su ih gledali uzivo kazu da nista ne valjaljaju, kao super svirajum ali ne gube se i dosadni su, eto da napisem nesto na trivium temi ortak ih je gledao na ozzfestu ali bio je samo na dve pesme i kaze da je bilo malo ljudi pa stoga je kao bilo smor... kako god ja vrtim ovaj ascendancy po par puta na dan obavezno! Quote
Sinstrel Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 mozda sam negde vec napisao ali... onaj deo kad se zavrse sve one silne solaze pa ide 'hej hej hej hej' mi zvuci tako.... rokerski!! odma se setim onog spota od Vesne Zmijanac sa onim motorasima i rokerima koji kuju celik (jer sta drugo bi rokeri radili) Istina jeste melo reterdirano... mene licno to podsecja na neke Manowar momente ili tako nesto. Valjda su hteli da se dodvore evropskim fanovima koji su navikli da ih tako malteretiraju. Quote
Marishte Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 I opet drugar iz ksta nema ih.... Quote
Marishte Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Makni tu sliku iz potpisa! Jel moze ovako? (jesi ti bese imao pevajuci avatar?) Quote
Sinstrel Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Nisam. Vrati sliku bas me briga... iskljucio sam potpise pa mi je sad sve jedno. Quote
zak Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 jesi, jesi onu muvu sto me prepadala u pola noci Quote
Sinstrel Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Stvano Marishte kome ces pre da verujes meni ili jednoj banani po imenu Zak?! Quote
Marishte Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Evo mog jezika da vidim tvoj banano! Quote
Hatebreeder Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Trivium je EXTRA!!! Jes da imam samo From Ember To Inferno,ali mnogo mi se svidja fazon. e ste mozda culi koje su godishte likovi? chuo sam da je pevach 88 god! Svaka chast! Quote
Recommended Posts