deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Ne mogu da verujem da niko nije cuo i slusa ovo...sramota... Quote
DevouredSoul Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Koja rechenica Chula sam ja Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Koja rechenica Chula sam ja crkni Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Koja rechenica Chula sam ja cula si za skindred kao sto si cula za madagaskar...tz tz tz... Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Madagaskar konza i sline konza Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 You sick fuck ma vozi .... Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 /me vozi Devouredsoul bogalj Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 al cete da popijete ban ??? Zasto? ovo je tema o jednom od najboljih bendova ikada shto se tiche NU zvuka. E sad shto niko ne pish o njoj to je problem... Quote
deftonerrrr Posted September 6, 2004 Author Report Posted September 6, 2004 ' date='5. 9. 2004, 23:33'] ??? Zasto? ovo je tema o jednom od najboljih bendova ikada shto se tiche NU zvuka. E sad shto niko ne pish o njoj to je problem... da bre...svi su culi za neke shit bendove...a za prave nigde nema mesta e pa nece moci ove noci ! Quote
DevouredSoul Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 da bre...svi su culi za neke shit bendove...a za Madagaskar nigde nema mesta e pa nece moci ove noci ! Quote
DevouredSoul Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 (edited) al cete da popijete ban ma necjemo... vole nas vlasti ovde Edited September 6, 2004 by DevouredSoul Quote
Ivan_Creed Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Cuo sam jednu pesmu od njih, i nazivaju ih tzv. 'raga-metal'-om... Meni se svidja svejedno nacin na koji vokal proba da dribla glasne zi(v)ce... Quote
deftonerrrr Posted September 7, 2004 Author Report Posted September 7, 2004 Cuo sam jednu pesmu od njih, i nazivaju ih tzv. 'raga-metal'-om... Meni se svidja svejedno nacin na koji vokal proba da dribla glasne zi(v)ce... napokon neko normalan...znaci gde si ti bio do sada dzoji ljubavi... Quote
DevouredSoul Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 napokon neko normalan...znaci gde si ti bio do sada dzoji ljubavi... Jav, kako ja pozitivno utichem na tebe Quote
deftonerrrr Posted September 7, 2004 Author Report Posted September 7, 2004 Jav, kako ja pozitivno utichem na tebe samo ti vozi... Quote
Recommended Posts