C.A_R.I.A. Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 (edited) evvo konacno neke opste teme... dakle navescu poznate kao i one manje poznate filmove koje preporucujem... Da se ne bi otvarala tema za svaki film posebno : od starijih : "Hrabro srce","patriot" a noviji "sta zene zele","mafijas pod stresom",pirati sa kariba",something's gotta give(jack nicolson),anger management(jack nickolson) skola roka,"i am sam","beautiful mind"-mnogo jak film,"intorelable cruelty"(ketrin zita dzons i dzordz kluni)... ako se setim jos nesto,napisacu... I jedan noviji "grof monte kristo"... odlican film! Edited September 8, 2004 by diamond73 Quote
Shelly Webster Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 (edited) OD SRCA SVIMA PREPORUCUJEM ''THE CROW''......Mnogo dobar film... Edited September 8, 2004 by Shelly Webster Quote
amy_mccoy Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 E diamond, odgledala sam ih vecinu i ocajni su svi Quote
Shelly Webster Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 "Hrabro srce"-lep film,mada dugo traje "patriot"-nisam gledala i ne gleda mi se "sta zene zele"-zanimljiva komedijica "mafijas pod stresom"-onako...nista posebno ''pirati sa kariba"-da ne glumi Johnny Depp,rekla bi da je sranj,ali ovako... something's gotta give(jack nicolson)-nisam gledala anger management(jack nickolson)-nisam gledala skola roka,"i am sam","beautiful mind"-mnogo jak film,"intorelable cruelty"(ketrin zita dzons i dzordz kluni)..."grof monte kristo'' Ove ostale nisam gledala,tako da ne mogu da komentarisem.... Quote
Public Animal no. 1 Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Hrabro srce za svaku pohvalu Probaj Gladijatora, odlican film, ali samo ona scena kada se on povata sa cezarovom sestrom je glupa. Elem molim za jedan dobar horror, ali bas dobar, i da je strasan. Quote
Shelly Webster Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Nije los Gladijator,mada....ne bih ga gledala ponovo.... A,sto se horora tice.....hm....moram razmisliti.... Quote
Public Animal no. 1 Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Pa hajde navedi jedan bass dobarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. , brzo, moram da idem sa neta za 5 min. Quote
Shelly Webster Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 .......HM....By,by Animal....See ya..... Odo' i ja.... Quote
Public Animal no. 1 Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 .......HM....By,by Animal....See ya..... Odo' i ja.... Gay-u kako si zla, daj molim te pomeni bar jedan fest horror. Quote
imaginos Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Elem molim za jedan dobar horror, ali bas dobar, i da je strasan. event horizon Quote
Мајор Гашпар Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 od starijih : "Hrabro srce","patriot" a noviji Bas sam ih nabavio Quote
Livia Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 event horizon Minority report,Training day,Boja purpura( )..................ma jos gomila. Quote
Shelly Webster Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Gay-u kako si zla, daj molim te pomeni bar jedan fest horror. That's no way to talk to a lady............ Quote
C.A_R.I.A. Posted September 9, 2004 Author Report Posted September 9, 2004 "mafijas pod stresom"-onako...nista posebno zavisi,robert de niro je odlican u filmu,a i film ima dublju poruku... btw "about a boy" je super,a "put oko sveta za 80 dana" sasvim okej film. Quote
Shelly Webster Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 zavisi,robert de niro je odlican u filmu,a i film ima dublju poruku... btw "about a boy" je super,a "put oko sveta za 80 dana" sasvim okej film. Quote
The Philosopher Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Hrabro srce za svaku pohvalu Probaj Gladijatora, odlican film, ali samo ona scena kada se on povata sa cezarovom sestrom je glupa. Elem molim za jedan dobar horror, ali bas dobar, i da je strasan. Ne razumem vas ljudi...... Gladiatora sam gledao u bioskopu, i zakljucio sam da je dobra jedno scena kad on valjda stoji u sred arene, i ne zna sta ga ceka, i u tom trenutku ulecu gladijatori na nekim borbenim kolicima sa konjima. Osim toga film je 100% pure shit. Quote
C.A_R.I.A. Posted September 9, 2004 Author Report Posted September 9, 2004 delimicno bih se slozio sa tobom nije sranje ali nista posebno... on se bori,i postace najbolji gladijator... sve ide linijski i flim nema dublju poruku... Quote
ATILA Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 (edited) Sem Hrabrog srca, al samo zato sto sam ja slab na istorijske filmove, i Beautiful mind-a ovo ostalo je, kako rece neko gore, da ne ponavljam. Dead poets society, ko voli filmove sa porukom, Avalon, ko voli sf, Hellraiser, ko voli horor sa pricom, a ne samo bezobzirno kasapljenje, mada, da se razumijemo, film je poprilicno krvav. Od starijih recimo, sem Karpentera, odlican je Abre Los Ojos (film po kom je uradjen Vanila sky) i Kingov In the mouth of madnes (ovo je jedan od najboljih horora ikad) Edited September 9, 2004 by ATILA Quote
VampireBlues Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Skola roka je simpatican filmic Horor..........hm....recimo...auf...meni se svidja 13 ghosts mada i nije bas strasan.. Dopali su mi se Van Helsing i Underworld. Hormonima preporucujem ORIGINAL SIN sa Angelinom Jolie i Antoniom Banderasom...mislim najbolja scena u filmu je kad je Angelina gola na krevetu... I volem Mothmans phropecies..ili tako nesto.. 1 Quote
The Plague Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Hrabro srce za svaku pohvalu Probaj Gladijatora, odlican film, ali samo ona scena kada se on povata sa cezarovom sestrom je glupa. Elem molim za jedan dobar horror, ali bas dobar, i da je strasan. dobar horor ne postoji! - baj ja nisam gledao ni jedan, a gledao sam ih mnogo Quote
The Plague Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 zavisi,robert de niro je odlican u filmu,a i film ima dublju poruku... btw "about a boy" je super,a "put oko sveta za 80 dana" sasvim okej film. mafijas pod stresom - sasvim prosecan film ako hoces da gledas dobar film sa DeNirom gledaj Taxi Driver!!! Quote
ATILA Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Ja sam ocekivao da ce neko ovdje predlagati filmove, ali izgleda da sam se prevario. Dobar horor ne postoji. I jedan savjet, prestanite gledati americke filmove, jer necete moci da prestanete da kupujete koka kolu i ala mek hamburgere Quote
The Plague Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 hmm, ima i dobrih americkih filmova, koka kolu ne pijem... npr: Mulholland Drive, Pulp Fiction, One Flew Over Cuckoos Nest... mrzi me da nabrajam, ali ih ima Quote
ATILA Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 (edited) Dobro imas tuce rezisera koji to dobro rade, kao gore navedeni Lynch i Tarantino, mada je ovaj drugi egocentricni manijak, pa obicno nesto zezne, i milion miliona idiota. Sto se koka kole tice, ne boj se poceces, tako to obicno biva. Edited September 11, 2004 by ATILA Quote
Recommended Posts