gavrosaurus Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Inache odlgedah juche El Espinazo del diablo ili prevedeno na nash Djavolova Kichma....shpansko-meksichki horor...od nekih scena sam se zhiv usro' od straha Ovo planiram da nabavim vec mesecima ... Da li film zanimljiv ili neka trash B produkcija? Quote
Doug Bradley Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Da li film zanimljiv ili neka trash B produkcija? Meni je bio extra zanimljiv...jebi ga pogledaj pa sam odluchi... Quote
gavrosaurus Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Da, da definitivno sam hteo da ga narucim u prvoj sledecoj grupi filmova ... OK, dobra preporuka. Hvala Quote
imaginos Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ovo planiram da nabavim vec mesecima ... Da li film zanimljiv ili neka trash B produkcija? ima neke od (meni) najzanimljivijh spec efekata. kako su uradili duhove, to nigde drugde nisam video. bas dobro... Quote
gruban Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 kad smo kod specijalnih efekata DAY WATCH me je odusevio!!! Quote
imaginos Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 kad smo kod specijalnih efekata DAY WATCH me je odusevio!!! cekaj, jel to nastavak night watcha? nisam znao da se pojavilo... Quote
Livia Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Dobar je al mi je slabiji od prvog dela.Sa zakasnjenjem sam odgledala Fridu,super film. Quote
gavrosaurus Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 "Das Boot", Wolfgang Peterson (режирао "Троју") ... За све љубитеље ратних (али реалних) филмова. Много, много, много добар филм. Без претеране пуцачине и смарања; психолошки, интелигентан и узбудљив филм ... Ако налетите на њега - немојте га обићи, свакако се нећете покајати. Quote
pobzy Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 "Das Boot", Wolfgang Peterson (режирао "Троју") ... Jel to onaj film sa podmornicom? Quote
gruban Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 cekaj, jel to nastavak night watcha? nisam znao da se pojavilo... gledam film i kontam ''dobro, logicno da se raspolaze sa vise para nakon prvog filma ali o kojim mi to parama ovdje govorimo'' ispostavilo se da govorimo o 4 miliona USD!!!!!!!!!! pa toliko su skoro kostala LEPA SELA.... Quote
imaginos Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 "Das Boot", Wolfgang Peterson (режирао "Троју") ... najjaca muzika za film ikad. mobilni mi zvoni kao ona tema iz "bas boot", da se zna! @jigsaw: znaci li to da vredi pogledati? Quote
gruban Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 jbg, meni je film dobar....bolji je (po meni) od prvog! ostale su jos 2 knjige da se realizuju! ajde ako pogledas javi utiske! Quote
imaginos Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 pa, sta ja znam.. ne daje se u bioskopima kao prvi... cu da vidim ako neko ima, pa cu da postujem utiske. poz! Quote
ABVH Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Day Watch (Night Watch 2) Mnogoooo bolji od prvog!!! Ti ludi rusi, sta sve nece smisliti!!! Prica, atmosfera, likovi, sve do jaja!!! Quote
gruban Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 eto vidis.... moras uzeti u obzir da je kec (kao i uvijek) udario temlj nastavku!! Quote
Doug Bradley Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Catch me if you can sjajan film Hanksu definitivno nije trebao Da Vincijev kod Quote
gruban Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Catch me if you can ti ga bas po novitetima udaras! Quote
blondie Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 dobih na poklon pirats ov the karibian a 7 jula izlazi ovaj drugi dio. taman da odgledam ovaj nekoliko puta. znam da je receno bilion puta - ali dep je stvarno glumcina. nije lako izvuci dobru komediju....... Quote
Doug Bradley Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 ti ga bas po novitetima udaras! Film je iz 2002 god koliko mi se chini... Quote
gavrosaurus Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 "Catch Мe If You Can" и јесте стварно одличан филм. Ја нисам могао да верујем шта гледам ... Који лик, јеботе ... Quote
Buddha Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 e da, nabavio sam "The Decline Of Western Civilization II" haha, koliko je ovo dobro! Quote
Recommended Posts