Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma lika je neka debilna shto sam pronashao na netu, nije ta scena.... ali scena je najjacha! icon_smile.gif

ili na kraju kad leze u pesku, kao "i have learnd something, and not just to whack to an elephant...." icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

A scena kada se obukao u ronilachko odelo? laugh.giflaugh.giflaugh.gif

user posted image

Ili kada je obukao odelo naopkao? laugh.gificon_rockdevil.gif

user posted image

Taj se film mora imati na DVD-u...takodje ako neko nije gledao a gotivi Tom Greena obavezno shtivo je i Stealing Harvard icon_da.gif

Edited by Doug Bradley
Posted

Danas sam se drogirala filomvima The Hitchhiker's Guide to the Galaxy i V for Vendetta (ok, 2 puta za redom..each). Vodic je definitivna preporuka, iako mislim da nije za svakoga.

Vendetta~iznad ocekivanja, srecom ne sudim po misljenjima drugih.

Posted

uzeh danas karte za Osvetnicu i Viseci vrt.Jel gledao ko filmove?Osvetnicu je rezirao Park(oldboy) pa me zainteresovalo. www.sff.ba sarajevo film festival

Posted
Hm...da! Jaje na 101 nacin icon_smile.gif

icon_smile.gif

u tom slucaju ti se pridruzujem u preporuci; film bi trebalo da pogledaju prvenstveno oni kojima je uobicajena upotreba jaja postala dosadna. icon_smile.gif

uzeh danas karte za Osvetnicu i Viseci vrt.Jel gledao ko filmove?Osvetnicu je rezirao Park(oldboy) pa me zainteresovalo. www.sff.ba sarajevo film festival

mislis na Lady Vengeance? sjajan film, rame uz rame sa OldBoy-om.

• 1 month later...
Posted (edited)

Odgledah pre neki dan toliko nahvaljeni Snakes On A Plane...Ima nekoliko ultra ogavnih scena ali sasvim je lepo ispao....Samuel L. Jackson je bog!!!! icon_rockdevil.gif

..

jel ima negde dvd rip da se skine(znam da je nemoguce da je izasao na dvd-u... icon_smile.gif ...mislim na one preview dvd-ove....)...???

Edited by darijus
Posted
jel ima negde dvd rip da se skine(znam da je nemoguce da je izasao na dvd-u... icon_smile.gif ...mislim na one preview dvd-ove....)...???

Ja sam imao taj dvdrip nashao ga na rapidshare i chim sam skinuo film obrisali su linkove laugh.gif da sam znao da te zanima film sachuvao bi....probaj torrente mozhda ima... ph34r.gif

Posted
Odgledah pre neki dan toliko nahvaljeni Snakes On A Plane...Ima nekoliko ultra ogavnih scena ali sasvim je lepo ispao....Samuel L. Jackson je bog!!!! icon_rockdevil.gif

..

ja kontam sada Snakes on the Plane ima neko znacenje kao Red Eye,a ono ustvari gomila prokletih zmija u avionu!!!

Samuel je bog!

Posted

Evo koje sam ja filmove gledao ovih dana:

cannibal ferox

mountain of cannibal god

barbed wire dolls

emanuelle and the last cannibals

last house on the left

ne preporucujem! icon_smile.gif