Dead Man Walking Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 (edited) Btw, odgledala sam juče prvi put "21 Grams". Ljudi su mi ranije pričali kako je priča vrlo konfuzna, teško se prati, koncentracija mora biti ON čitavo vrijeme... Prvih 20ak minuta priča jeste malo zbunjujuća, ali onda sam lagano počela sklapati kockice (sa rizikom da na kraju ukapiram da ništa od toga zapravo nije tako). Ispalo je sve okej, ali nešto se razočarah. Valjda sam očekivala da ipak ne budem u pravu. Mislim, super je film, odlična je gluma, ali ne volim kada posle 1/3 filma ukapiram kraj.hehe, upavo sam odgledao taj film i tek sad video tvoj post! :)Shta ja znam, meni je dobar...bar me je naterao da malo razmishljam o svemu. Dobra je pricha, svidja mi se i rezhija a i glumci su fantastichni. Sve u svemu, 7.9 od 10 na mojoj skali sad sam upavo video da je na imdb-u film dobio isto 7.9 haha odoh da se ubijem!! Edited July 26, 2007 by Dead Man Walking Quote
forever*autumn Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 hehe, upavo sam odgledao taj film i tek sad video tvoj post! :)Shta ja znam, meni je dobar...bar me je naterao da malo razmishljam o svemu. Dobra je pricha, svidja mi se i rezhija a i glumci su fantastichni. Sve u svemu, 7.9 od 10 na mojoj skali ako ti se svidela rezija, pogledaj i Amores perros i Babel, od istog rezisera. Quote
Nightwing Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 (edited) Mislim, super je film, odlična je gluma, ali ne volim kada posle 1/3 filma ukapiram kraj. pa nije to triler pa da se razocaras posto znas ko je ubica na pola filma extra je film, mada se meni Babel vise svidja EDIT: jedva cekam ovo 3:10 to Yuma Edited July 26, 2007 by .hack//FANTA Quote
Sinstrel Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 A ja ovo... 10.000 BC Trailer Sto je ove godine bio 300 to ce ovaj film biti sledece godine. Sto se tice filmova, slobodno mozete preskociti Evan Almighty i The Number 23. Evan je glupav (za razliku od Bruce Almighty) a Number 23 je spor i dosadan. Disturbia nije los film za jedan slash horror. Mrzi me da gledam Pathfinder... jel valja cemu? Quote
.:Thor:. Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Ma 12 majmuna je zakon upravo ga skidam sa neta! Quote
Kokopelli Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 pa nije to triler pa da se razocaras posto znas ko je ubica na pola filma Pa nije triler, ali je urađen na sličnu foru (a i ima elemente trilera). Pravilno hronološki otkriti priču. Uostalom, postoji li negdje pravilo koje kaže da je zabranjeno razočarati se u dramu na trećinu (ne polovinu) filma Number 23 je spor i dosadan. Slažem se, mada je ovdje dobar broj njih bio oduševljen. Mislim, film je već viđena stvar, a gluma Džima Kerija je mlaka, bezvezna, dosadna na trenutke. Quote
Shores Of Antartica Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Mrzi me da gledam Pathfinder... jel valja cemu? Nije los mada ono sta znam mnogo podseca na Apocalypto... Isti onaj fazon oni ovog jure dok im on postavlja zamke etc. Quote
Kokopelli Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Upravo je na Pinku završen "Lost in Translation". Jao, film je sjajan. Soundtrack filma sam još poodavno preslušala i dopao mi se, ali je ugođaj mnogo bolji kad se gleda film Quote
KRANG Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 A ja ovo... 10.000 BC Trailer Sto je ove godine bio 300 to ce ovaj film biti sledece godine. haha, tacno. parada gluposti. i nisam siguran, ali mi se ucinilo da vidim cak i dinosaurusa (lici na raptora) u tom trejleru> u svakom slucaju: ---- Soundtrack filma sam još poodavno preslušala i dopao mi se, ali je ugođaj mnogo bolji kad se gleda film ajde? Quote
ZmYchE Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 21 грам је до јаја! Nije los. Valjda sam previse ocekivala od filma, pa kad sam ga odgledala mi je bio nista specijalno. Preporucila bih Equilibrium .. ko nije gledao, da odgleda... vrlo vrlo mocan film. Quote
Angelystor Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Suva genijalstina od filma!!! Aplaudirah mu kad se zavrsio k'o da sam u bioskopu, a ne sam u sobi. Fantastichno... Quote
MissionVao Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Opet taj Linc Nego ono cudo Butterfly on a Wheel ladno ima 9.7 ocenu, mislila sam da je to nemoguce... Quote
Kokopelli Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 ajde? Ako sam to rekla, rekla sam s razlogom. I ne pametuj previše. Quote
ZmYchE Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Suva genijalstina od filma!!! Aplaudirah mu kad se zavrsio k'o da sam u bioskopu, a ne sam u sobi. Fantastichno... Plot Keywords:Beautiful Woman / Masochism / Drug Dealer / Rough Sex / Amyl Nitrate HAHA Ne cudi me :) Quote
blondie Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 ne mogu da docekam 3. avgust.. sjedicu ispred bioskopa za Bornov Ultimatum.. (imam neki osjecaj da ga je Dag Bredli davno nabavio na diviksu ili tako nesto ) Quote
marcoman Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Nego ono cudo Butterfly on a Wheel ladno ima 9.7 ocenu, mislila sam da je to nemoguce... Pritom najvise ocene (10) od zena mladjih od 18 i starijih od 45 pasce ta ocena sigurno malo je glasova u opticaju jos uvek Quote
Nightwing Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Upravo je na Pinku završen "Lost in Translation". ah...tokio....opet mi se ide tamo... Gunisi....eh mladosti Quote
Angelystor Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Plot Keywords:Beautiful Woman / Masochism / Drug Dealer / Rough Sex / Amyl Nitrate HAHA Ne cudi me :) But that ain't the point.. Quote
Kokopelli Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Interstate 60: A confused young man takes a journey on a road that doesn't exist on any map. (E da, glumi Gary Oldman.) Film je čovjeka koji je napravio "Povratak u budućnost". Sjećate se? Quote
Dead Man Walking Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 haha taj "povratak u buducnost" sam imao kao klinac na kaseti. Odgeldao sam prvi deo jedno 300 puta, drugi 50 a treci 150! realno! Quote
forever*autumn Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Isolation; jedan od najboljih horora koje sam imao prilike da pogledam u poslednje vreme. britansko-irski pristup atmosferi The Thing-a. prosto neverovatno kako jedna krava, koja pritom nije ni luda, moze da posluzi kao izvor straha. Quote
B@K@ Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Interstate 60[ "Povratak u budućnost".Mnogo fini filmi, preporuka za one koji su zaboravili, ili nekim čudom omašili... Quote
Nightwing Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 (edited) upravo sam gledao na pinku Remember The Titans mnogo sam vise ocekivao ali je kul zato sto glume Randy iz Earla i Turk iz [scrubs]a zaboravih i malu iz Heroesa Edited July 29, 2007 by .hack//FANTA Quote
Recommended Posts