Jump to content

Recommended Posts

Posted
Quarantine mi se svidja samo zbog nacina snimanja i odlicne glume. Ali kraj, nikako. :D

Pa, to. Ali necemo ljudima reci sta se desava na kraju. :P

Posted

Dok sam gledao KARAntin stalno sam razmisljao da li bi jebao Jennifer Carpenter ili ne. U prvih 10tak minuta mi je i bila malo jebozovna mada kada pogledam i neke druge slike izgleda kao setajuci kostur.

Moze li neko da predlozi neke filmove slicne rec-u i quarantine-u ?

Cloverfield :D Isti rad kamere.

Posted (edited)

Ako cemo tako, svaki film za koji je ovaj lik radio "overview" je najvece sranje koje postoji, zar ne?

Edited by bdonkey
Posted
^

Stvarno?! :huh:

Meni je Stardust solidno dosadan.

U redu.

Gran Torino (2008)

Clint Eastwood je upokojio i poslednjeg pravog filmskog badzu u svetu filma (ne Harija, vec uopsteno ceo taj stereotip na filmskome platnu), i priredio jednu sasvim obicnu pricu, i naucio nas po koju lekciju, o zivotu i smrti.

Ako nista drugo barem ce nastaviti da se bavi reziranjem filmova...

Posted

Druze,uz svo duzno postovanje,batali ovakve postove. Iz ove tvoje dvije stavke vec mogu da zakljucim nesto u toku filma,sto vjerovatno ne bih trebao do samog kraja da zakljucim. Ergo,upropastio si mi film! :icon_ne:

Posted (edited)
Ispizdio sam...

1. Jeb'o bih joj mamu...

2. Ne bih sigurno skocio... :D

Druze,uz svo duzno postovanje,batali ovakve postove. Iz ove tvoje dvije stavke vec mogu da zakljucim nesto u toku filma,sto vjerovatno ne bih trebao do samog kraja da zakljucim. Ergo,upropastio si mi film! :icon_ne:

YOU SEE WHAT YOU DID, YOU SEE?! :mhihi:

Nemoj, ozbiljno. :pivopije:

Edited by bdonkey
Posted

Ne znam sta da ti kazem... Ne vredi da ti se izvinjavam, vec sam zajebao stvar... Nisam razmisljao... :unsure: