In The Flesh Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Tako ti i treba kad ignorises ovo: ^ Evo malo vise infoa. http://www.imdb.com/title/tt1286765/ Quote
-Mare Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Nisam ni obratio paznju, tek malopre. Poceo da gledam, mirno sam gledao prvih 5min. Krenuo da preskacem, video da je sranje i izbrisao. Moze slobodno da se prebaci Najgore filmove. 1 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Malopre gledah GI JOE za sve toynostalgichare kao ja bice predobar Quote
Guest HEFEST Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) Korejski film - Baby and I (2008) Jun-su is a popular but rebellious 19-year-old. One day, his parents give him an ultimatum, leaving him alone in the house to rehabilitate his life. He doesn't mind the independence until a six-month-old baby Wooram is delivered to his doorstep. He has no choice but to care for Wooram and attend to his demand for breast milk. Where can he find a nanny? Lep filmcic. He was the child actor in the film, "Baby and I" with Jang Geun-seok. There was a press conference for many films which child actors were starred. Moon Mason attended this event, and ended up crying! Isn't he so adorable? Edited November 3, 2009 by HEFEST Quote
Kvrag Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Odlican film : A Perfect Getaway 2 Quote
Fake City Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) Zombieland Nista posebno, nisam fan ovih zombi sranja. Edited November 3, 2009 by Fake City 1 Quote
-Mare Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Prosek. Par dobrih fora, u sustini glupava americka parodija. Quote
Kvrag Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) Juche sam kasno u noc pogledao film "The Skeptic " Meni je jako svideo ,pre svega zbog neizvesnosti tokom 80 % filma. Jednostavno ne znas sta da ocekujes...... par puta sam se i trgao , sto se jako retko deshava .... Edited November 5, 2009 by Kvrag 2 Quote
Apeiron Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) Odlican film : A Perfect Getaway Veze s vezom, ne secam se kad sam zadnji put odgledao triler u kojem sam od samog pocetka apsolutno znao sta ce se sve desavati, i ko tu zaista ubija. Prva polovina predosadna, tek nesto akcije u drugoj, ali opet predvidljivo i sablonski... Mila Jovovic, sa druge strane, je cool kao i uvek. Edited November 5, 2009 by Apeiron Quote
Kvrag Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Meni se svidelo kako su uradili neke scene. Ne kazem da je najbolji film svih vremena ali da je skroz ok. 2 Quote
Oddball Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 (edited) jos jedan preporucuje Hot Fuzz takodje, Taken nije lose zbudzeno, a sledece na listi je podsecanje (jer neke stvari moras videti vise puta), stari kvlt, Pitch Black, ko nije gledao, na edukaciju, ASAP Edited November 6, 2009 by stormtrooper Quote
pharaoh.master86 Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Jos jedna preporuka za Moon !!! http://www.imdb.com/title/tt1182345/ Quote
Oak Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Takodje preporuchujem moon, pogledao sam ga i odlichan je takodje je i soundtrack za film odlichan. Quote
Apeiron Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Dobar Moon, dobar. Jest' da ce bez sumnje atmosferom podsetiti na Odiseju, ili Solaris, ali to je to, posten SF. Quote
Kvrag Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Mislim da ovom filmu ne treba opis , koga zaintrigira trailer htece da ga pogleda. Sprdnja na Shaft i ostale crnacke filmove iz 60ih i 70ih godina , brutalan je film :D DYNAMITE !!!! Linkkovi za download http://scenereleases.info/2009/11/black-dynamite-limited-dvdscr-xvid-zoom.html 1 Quote
Apeiron Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Znaci: Svaki Star Wars fan ovo mora ispostovati! Cetiri lika koja su na road tripu do Lucassovog ranca, kako bi ukrali ranu kopiju Star Wars: Episode I - The Phantom Menace... Total Star Wars frikovi, slusaju SAMO i ISKLJUCIVO RUSH, gledaju StarGate na TVu u Las Vegasu, tuku se sa Star Trek fanovima i pri tome dominiraju nad njima, a kombi kojim se voze je genijalan... pozeljno konzumiranje alkohola ili kakvih opojnih supstanci ako ste u tom tripu, pre gledanja Quote
Oddball Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 hahaha pa to je onda TAMAN za mene film 1 Quote
Kvrag Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Znaci: Svaki Star Wars fan ovo mora ispostovati! Cetiri lika koja su na road tripu do Lucassovog ranca, kako bi ukrali ranu kopiju Star Wars: Episode I - The Phantom Menace... Total Star Wars frikovi, slusaju SAMO i ISKLJUCIVO RUSH, gledaju StarGate na TVu u Las Vegasu, tuku se sa Star Trek fanovima i pri tome dominiraju nad njima, a kombi kojim se voze je genijalan... pozeljno konzumiranje alkohola ili kakvih opojnih supstanci ako ste u tom tripu, pre gledanja sranje je film, pun propalih i ispranih fazona 1 Quote
Apeiron Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 sranje je film, pun propalih i ispranih fazona Ne kontam. Sta je isprano, ovo je fullsize omaz za jedan od najvecih SF klasika svih vremena, zajebancija koju ce svaki fan sasvim sigurno da postuje. Druga je stvar ako ne volis Star Wars. Ako volis, onda ne kontam. Quote
Oak Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1156398/ Zombieland, malopre sam ga odgledao, film jebe kevu plus pocinje sa For Whom The Bell Tools 1 Quote
In The Flesh Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Kad smo vec kod filmova koji imaju pjesme Metallice u soundtracku.. http://www.imdb.com/title/tt0302886/ Inace isti covjek je rezirao Hangover,film je odlican,a pjesma Metallice nikad bolja.... Quote
Apeiron Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Film je vrh (Old School), ali slusaju i Whitesnake, bolje to pomenuti nego Metallicu Hank the Tank Quote
Recommended Posts