Kvrag Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Pa tako sam nekako i ja skontao. Ovaj film svakako zasluzuje nastavak. U moru govnavih i bezveznih filmova ovaj je bio pravo osvezenje. Toliko je dobar da sam mislio da je radjen po nekoj staroj knjizi ...ali debitanski film Glenn McQuaida ......iznenadjenje. Crni Humor , Horor , lepo ukombinovano.... A patio sam se sa prevodom nedeljama , npr Engleski prevod za ovaj film je bio katastrofa sto mi nije bilo jasno zasto ? Kasnije sam za cudo nasao korektan prevod. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Toliko je dobar da sam mislio da je radjen po nekoj staroj knjizi ...ali debitanski film Glenn McQuaida ......iznenadjenje. Crni Humor , Horor , lepo ukombinovano.... A patio sam se sa prevodom nedeljama , npr Engleski prevod za ovaj film je bio katastrofa sto mi nije bilo jasno zasto ? Kasnije sam za cudo nasao korektan prevod. Ja isto!!! Mora da smo ga skinuli u isto vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 "Dan posle sutra" preksutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Ma lupetam nesto, zaboravite... Edited November 18, 2009 by Aces High Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 preksutra? Ako si hrvat. Ako nisi onda sa "o". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 ozbiljno? možda je i tako, ali... "rečničk jezičkih nedoumica" ivana klajna kaže da može i jedno i drugo... a ni guglanje ne kaže ništa drugačije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Nisam rekao da nije pravilno. Edited November 18, 2009 by Sinstrel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 http://www.schhh.eu/shortfilms/ Гледајте Signs, мени се баш допада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Dobar. Mozda overrated, ali ipak dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Ovo je za jevrejsku decu koja ce da veruju da su Jevreji urnisali Nemce , poor naive bastards 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Nije. To je Tarantino snimio da nervira male fashiste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 (edited) Zato sto je Tarantino Jevrej i zato sto ce zbog takvih ljudi nastaviti da seju mrznju , antisemitizam i revanshizam ....... Edited November 19, 2009 by Kvrag 2 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0389361/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Ovo je za jevrejsku decu koja ce da veruju da su Jevreji urnisali Nemce , poor naive bastards Evo dacu ti + samo da ne postujes vise na ovoj temi :] 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Nije uspelo , vidim samo -3......dakle.......ne mogu da te poslusam 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Zato sto je Tarantino Jevrej i zato sto ce zbog takvih ljudi nastaviti da seju mrznju , antisemitizam i revanshizam ....... Pa ko vise izdrzi. Jew power! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 film je tezak prosek. mozda sam ja ocekivao previse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 GI Joe Rise Of The Cobra (2009) Likovi su dvodimenzionalni, 3d efekti su osrednjeg rada, pogotovo kada su vodene i vazdusne borbe u pitanju, vidi se da okolis, a ni vozila koja koriste nisu realna. I ne svidja mi se usiljeni humor, koji nije smesan, ali daleko je od Transformers filmova. Pozitivne strane filmu su ok akcija, naravno nerealna kao i same igracke i pricice o njima iz kojih je potekla, jako dobar zvuk, za svaki pucanj ili eksploziju ima sopstveni zvuk, prijatno iznenadjenje. Svidjaju mi se kako su akcione scene pregledne, izbor glumaca mi je takodje ok, sem mozda Marlon Wayans-a, oguglao sam na glumu tog coveka... Nje must see, ali ako vec volite igracke i razocarali ste se u Transformers-e, onda je ovo ok kompenzacija. Bice i nastavka, a on ce verovatno biti mnogo losiji od keca, jer tako to ide u ovim novim trilogijama. (Tipujem da ce biti 3 dela, kao i za Mummy serijal, jerbo je isti reziser u pitanju) 9 (2009) Skoro nisam gledao melanholican film kao 9. I sa tako dobrom porukom, cuvajmo se tehnologije, jer sto se brze razvijamo sami sebe unistavamo... Sablastan prikaz naseg sveta bez ljud u kome vladaju masinei, sa malim krpenim lutkama koji su kljuc za nastavak zivota na Zemlji = pobeda na vise nivoa. Topla preporuka! Angel Of Death (2009) Pravo na dvd filmic, placeni ubica Eve, odlazi na misiju gde dobija noz u glavu (!) i prezivljava, ali greskom ubija neduznu devojku, koja je goni kao duh. Eve menja svoje mete u one prave koje treba pokositi, a to su mafijasi. Ima par korektnih borbenih scena, uvek je zanimljivo gledati zensko kako se bije. Muzika je neki country/funk koji se proteze kroz ceo film, i to zna malo da ubije neke scene... Steta sto je filmu ostavljen otvoren kraj, a nesto mi se cini da nece biti nastavka, no dobro ko ce ga znati u danasnje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 District 9 jebeno razbija. Jedan od filmova godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Genijalna braca Koen. http://www.imdb.com/title/tt0190590/ A ovaj film sam se kanio da odgledam otkad je izasao. Odlican nastavak,jedan od rijetih koji prati kvalitet prvog dijela. http://www.imdb.com/title/tt0463854/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 District 9 jebeno razbija. Jedan od filmova godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 (edited) Moronail ne dozvoljava hotlinking. Svejedno je kul slika. EDIT: Sad je vidim normalno, ne znam za ostale. Edited November 22, 2009 by Mare^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Dozvoljava,eto ti pola zadnje strane na Humor temi u Moronail slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Ако сте већ отварали ту слику на њиховом сајту, онда је видите и овде, у супротном, не. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts