M-16 Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 (edited) City of God Odgledah sinoć po ko zna koji put. Definitivno film decenije ako ne i više Edited April 15, 2010 by M-16 Quote
ninga Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Freddy Got Fingered Pogledajte ovu komediju ukoliko niste već (koga god da pitam nije gledao). Meni je film odličan i smijao sam se kao lud. Malo mi je zbunjujuća ocjena na IMDB. Quote
Night's Blood Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Freddy je boles' od filma. :haha: Meni se svidja. Nije komercijalan pa mu je zato mala ocena. 1 Quote
In The Flesh Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 (edited) Je li to onaj film u kom on pregrize pupcanu vrpcu zeni koju je prethodno porodio? Boleeeessss'.... Edited April 16, 2010 by In The Flesh 1 Quote
Apeiron Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 AGORA je zaista udarac u postojanje hriscanstva. Na bolno realan nacin prikazano je sve sto ta religija jeste. Quote
Dead Man Walking Posted April 17, 2010 Report Posted April 17, 2010 Gledao sam The Road i malo sam se razočarao, naročito završetkom. Imao je potencijal, ali onaj kraj filma me ubio u pojam. Quote
Night's Blood Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Odgledala "Precious", dobra i teska drama. Imala sam jaku zelju da zakoljem onu dlakavu, neki ljudi ne zasluzuju da budu roditelji. Quote
Oddball Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 How to train your dragon! rece mi ortak da gledam obavezno, ja kao ok, ostavim download, a u medjuvremenu mi pokaze trailer i ja momentalno obustavim pomenuti download.... Quote
Dead Man Walking Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Capitalism: A Love Story Nije loš, na nivou prethodnih je. Manje - više poznate stvari, al' treba pogledati... Quote
salebghouse Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 bravo za sve koji su preporucili shutter island Quote
Dead Man Walking Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 (edited) Odličan. Majkl Mur ne mož' da omane. Da da, iako je debeli gmaz Mada mislim da su amerikanci previše naivno naseli na priču o Obami i nekim korenitim promenima, možda sam pesimista ali mislim da nema ništa od toga. Tu su mi malo izdramili al' inače je ok. bravo za sve koji su preporucili shutter island Pridružujem se preporukama. Iako sam znao u čemu je fora jer je neko ovde spojlovao film upoređujući ga sa nekim sličnim, opet me je dobio. Sjajna gluma i sjajne su one malo morbidne scene kao i završetak naravno. Celu noć mi je bio u glavi Edited April 18, 2010 by Dead Man Walking Quote
In The Flesh Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Sjajna gluma i sjajne su one malo morbidne scene kao i završetak naravno. Celu noć mi je bio u glavi Malo morbidne? Samo je falilo da zaigra neki nakaradni patuljak,pa da pomislim da je Linč režiser. Quote
Dead Man Walking Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Haha, pa dobro, bilo je i potresnih. Nego mi je žao što sam gledao film na nekom skrnavom zvuku... Novi Sade jebem te u dupe što nemaš normalan bioskop. Quote
C.A_R.I.A. Posted April 18, 2010 Author Report Posted April 18, 2010 Извињавам се ако је било,скоро одгледах Desperation,хорор је одличан... http://www.imdb.com/title/tt0129871/ Quote
Aces High Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Stalker (1979) http://www.imdb.com/title/tt0079944/ Kakva umetnost, fotografija, simboli. Ko ga ne pogleda zeznuce se zestoko... Preporucuje se samo filmofilima, jer je malo usporen film, a ko ne voli usporene filmove, smorice se. Svaki sekund ovog filma je dragocen (inace traje dva sata i trideset minuta)... Cheers!!! 1 Quote
-Mare Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Извињавам се ако је било,скоро одгледах Desperation,хорор је одличан... http://www.imdb.com/title/tt0129871/ Stiven tata. Skida se. Quote
Denny Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Stephen King je Stephen King, jebeš ocenu. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 (edited) Despration je meni licno...blah Odlicno pocinje i obecava na pocetku a kako radnja odmice film je totalno usran i imam utisak nekako skarabudzen, pride ocajna gluma uz par izuzetaka u kojima se naravno istice vec legendarni Ron Perlman Procitaj malo komentare na imdb prilicno realno oslikavaju kvalitet Ko voli Stivena Kinga neka pogleda Night Flier i Salem's Lot npr - za svaku preporuku Edited April 18, 2010 by Full_Metal_Yakuza Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 odgledah malopre shuttered island. prvih sat i nesto sam mislio da je glupa akcija i jedva cekao da se zavrsi, onda su krenuli psiho momenti i prerasli u ekstazu. fantastican film, treba ga gledati sto puta. u rangu requiem for dreams skroz. Quote
In The Flesh Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Ne bih toliko daleko isao,ipak. Requiem je prica za sebe. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Caruga Odlican film Najbolja scena je ...je kada krene da vacari i krese pokojnu Enu Begovic ispod klavira Quote
Recommended Posts