Jump to content

Recommended Posts

Posted

How to train your dragon! :D

rece mi ortak da gledam obavezno, ja kao ok, ostavim download, a u medjuvremenu mi pokaze trailer i ja momentalno obustavim pomenuti download.... :(

Posted (edited)

Odličan. :da: Majkl Mur ne mož' da omane.

Da da, iako je debeli gmaz :haha:

Mada mislim da su amerikanci previše naivno naseli na priču o Obami i nekim korenitim promenima, možda sam pesimista ali mislim da nema ništa od toga. Tu su mi malo izdramili al' inače je ok. :)

bravo za sve koji su preporucili shutter island :da:

Pridružujem se preporukama. Iako sam znao u čemu je fora jer je neko ovde spojlovao film upoređujući ga sa nekim sličnim, opet me je dobio. Sjajna gluma i sjajne su one malo morbidne scene kao i završetak naravno. Celu noć mi je bio u glavi :)

Edited by Dead Man Walking
Posted

Sjajna gluma i sjajne su one malo morbidne scene kao i završetak naravno. Celu noć mi je bio u glavi :)

Malo morbidne? Samo je falilo da zaigra neki nakaradni patuljak,pa da pomislim da je Linč režiser. :haha:

Posted (edited)

Despration je meni licno...blah

Odlicno pocinje i obecava na pocetku a kako radnja odmice film je totalno usran i imam utisak nekako skarabudzen, pride ocajna gluma uz par izuzetaka u kojima se naravno istice vec legendarni Ron Perlman

Procitaj malo komentare na imdb prilicno realno oslikavaju kvalitet

Ko voli Stivena Kinga neka pogleda Night Flier i Salem's Lot npr - za svaku preporuku :pivopije:

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted

odgledah malopre shuttered island. prvih sat i nesto sam mislio da je glupa akcija i jedva cekao da se zavrsi, onda su krenuli psiho momenti i prerasli u ekstazu. fantastican film, treba ga gledati sto puta. u rangu requiem for dreams skroz.