Jump to content

Recommended Posts

Posted

A Mikkelsen je inače sjajan glumac! :smile:

Talvi, mislim da sam ti rezala neke filmove u kojima on glumi.

Inače, film je skroz potcenjen, upravo jer ga većina okarakteriše kao nezanimljivog, besmislenog i glupog. Što nikako nije.

Dobro me podseti, mogla bih da ga skinem i odgledam opet, jer bi stvarno trebalo odgledati više puta.

Posted

mads mikelsen je bio odličan tristan u "kralju arturu", mnogo uverljiviji od samog artura :haha:

cine-anarquia.blogspot.com.jpg

to bi bila preporuka za večeras.

Posted

Za Youth in Revolt. Dosta cudan i nepredvidiv film zapravo, uopste nisam ocekivao kojom putanjom ce radnja da ide... Ima par nedostataka, ali u sustini je sladak film, zabavan za gledanje.

Posted

Zasto "samo"? Zvuci kao da je to lose,bez te tezine bi bio samo jos jedan holivudski blockbuster.

znam, napominjem ....nekima smeta to :)

pa da ne bude posle, kakvo si nam ono sranje preporuchio, nema crnaca i explozija xD

Posted (edited)

@NB

Da,da...super film,mada znam dosta ljudi koji ne vole takav humor. Odgledaj i Hot Fuzz ukoliko nijesi. Isti glavni glumci i režiser.  

znam, napominjem ....nekima smeta to :)

pa da ne bude posle, kakvo si nam ono sranje preporuchio, nema crnaca i explozija xD

Aha,kontam...tu si u pravu. :)

Edited by In The Flesh
  • Downvote 1
Posted (edited)

Inače, film je skroz potcenjen, upravo jer ga većina okarakteriše kao nezanimljivog, besmislenog i glupog. Što nikako nije. 

meni ni malo nije bio zanimljiv...

nikakav smisao nisam našao...

i bio mi je veoma glup...

pola sata scena pejzaža, dvaes minuta značajnih pogleda i planinarenja, petnes minuta magle, 10 minuta fajtanja, 10 minuta ispijanja vode, besciljnog valjanja u blatu i ređanja kamenja... 

ne sećam se kada mi je 90 minuta ovako sporo prošlo... 

Edited by johnnyzzz
  • Upvote 1
  • Downvote 1