^Suicide_Pony^ Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 odgledah inception sinoc. skroz dobro preneta koncepcija snova i njihove veze s podsvesti, na momente konfuzna i nejasna prica u smislu detalja, ali generalno sasvim vredno gledanja i zanimljivo iskustvo s odlicnim mindfuck krajem, bilo bi strava da je uradjen 3d. di caprio u sve boljim ulogama, definitivno. 1 Quote
Zoidberg Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 (edited) Sad sam skin'o Black Death, koliko sam video po netu, dobar je film. Boromir je tu Edited August 6, 2010 by Zoidberg Quote
Ranis Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 pridruzujem se preporukama za inception... dobra pricha, sveze ideje i par super akcionih scena ...nije bash treci najbolji film ever kao shto kaze imdb 250 lista...al je dobar film... Quote
KinSlayer Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Da, a di Caprio od cini mi se "Gangs of New York" nije snimio los film, a snimio ih je 10ak od tad... Nisam ga gotivio posle Titanika, Plaze i Romea i Julije, a svakim novim filmom ga sve vise gotivim! Quote
Ozziris Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Inception FTW! sto rece ^Suicide_Pony^ prica je na momente konfuzna..ali svaka cast liku koji je napravio tako kompleksan film! preporuke! Quote
-Mare Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 (edited) ^ Imate linkove za neki valjan .TS? Edited August 6, 2010 by -Mare Quote
Ranis Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 nemoj se maltretirati sa tsovima... ili idi u bioskop ili sachekaj neki rip... ima finih akcionih scena...shteta je to gledati u tako budjavom formatu Quote
Ozziris Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Tacno..a posto je dvd prilicno daleko (krajem novembra kako kazu) idi u bioskop i uzivaj Quote
Zoidberg Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 (edited) Ja sam pre jedno 5 godina presato da se bakcem sa tim cam snimcima i ostalim budalestinama, DVDRip minimum. Od kako sam jebeni Avatar gledao u HD-u sad mi i DVDRipovi izgledaju lose Inace, gledao sam A-Team, dobra zejebancija. Ona scena sa tenkom je prajsles Skidam Tekken, btw. Edited August 6, 2010 by Zoidberg Quote
-Mare Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 ^ Ajd javi na sta lici, plasim se da ga skinem. Quote
Denny Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Skinuo ja, pogledao na preskoke. Izgleda dosta glupo. Quote
Night's Blood Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Odgledala A-team, obicno americko proseravanje. Posto sam gledala sa nekim ko se bavi stampom ukazao mi je na velike greske u filmu. Ako su vec odlucili da se film vrti oko ploca za stampu novca, mogli su malo da nauce o tome, prikazali su masinu i ploce za stampu koji nemaju veze jedno sa drugim. Te ploce se jako dugo ne koriste, a posto je film iz 2010 mogli su malo obratititi paznju na to. Inace, da nije onog ludaka i scene iz dusevne bolnice, zestoko bih se smorila. Quote
Denny Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Taj film i nije pravljen da bude ozbiljan. Quote
Night's Blood Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Omasili su skroz, posto nije ni smesan, glup je. Quote
Night's Blood Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 A jbt kako to treba da ga gledam? Quote
Denny Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Kao akcionu komediju. Za žanr za koji je namenjen, film je čista desetka. Quote
Night's Blood Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Jbg, mene malo smorio. Ne volEm ja bas mnogo da gledam akcije/akcione komedije. Quote
Uruk Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Da li je neko gledao "Bice skoro propast sveta", domaci film, stariji, od pre jedno 40-ak godina. Zanima me valja li cemu, da li da se trudim da ga nabavljam? Quote
Dead Man Walking Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Džaba ga gledaš, prošlo je 40 godina a nije bilo propasti sveta Quote
Footog Qpoos Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Da li je neko gledao "Bice skoro propast sveta", domaci film, stariji, od pre jedno 40-ak godina. Zanima me valja li cemu, da li da se trudim da ga nabavljam? http://www.youtube.com/watch?v=PqM4ZLMOGHs ovo ti je najjaci klip u filmu... Quote
Recommended Posts