Jump to content

Recommended Posts

Posted

Film je dobro izreklamiran i jos bolje prihvacen. Kao i svaki proizvod namenjen sirokim masama. Ne vidim razlog za bacanje hejta. Ne bih imao nista protiv da se moje ime nalazi ispod Kameronovog u svakom slucaju - bio film sranje ili ne.

• Upvote 2
Posted (edited)

To vise i nije zombi film, vec neki mix Matriksa i superhero akcije. A srz Resident Evil price su zombiji. Ovo je sad samo niz glupih akcionih scena, od kojih je pola usporeno i u pratnji neke klinacke muzike za paljevine. Uzas.

Edit: ali preporucio bih Shelter. Interesantan horor triler.

http://www.imdb.com/title/tt1179069/

Edited by Novaliis
Guest Administrator
Posted

I sell the dead , Sjajna horor - komedija. Ovakvih filmova treba josh

poster_i_sell_the_dead.jpg

• Upvote 1
Guest Administrator
Posted

Zene se loze na glumce zato sto su im jebozovni. Ne mozes reci da je Brad Pitt sjajan glumac i da su mi sve filmovi sjajni. Pogledaj kako je odglumio u filmu Troja , uzas.

• Downvote 2
Posted

"Kalifornia" je odličan film. Bred je odličan glumac, ali, kao i većina svojih kolega, ume da omane. Na kraju, gledao sam mnogo više filmova u kojima je fantastično oživeo ulogu, nego onih u kojima to nije uspeo.

• Upvote 1
Posted

Zene se loze na glumce zato sto su im jebozovni. Ne mozes reci da je Brad Pitt sjajan glumac i da su mi sve filmovi sjajni. Pogledaj kako je odglumio u filmu Troja , uzas.

220px-Fight_Club_poster.jpg

220px-Benjamin_Button_poster.jpg

Није сјајан глумац, овде је залутао.

• Downvote 1