Night's Blood Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0162346/ Quote
Guest HEFEST Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Juce sam pogledao ovaj i radnja nije ista posebno, ali su zato milface dobre. http://www.imdb.com/title/tt1730704/ Ovaj sam skinuo takodje i ne deluje mi los. http://www.imdb.com/title/tt1181791/usercomments I evo ga jedan dobar horor koji sam skorije pogledao i mogu reci da mi je bas lepo legao. The Hole Quote
Guest Administrator Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Ovaj sam skinuo takodje i ne deluje mi los. Boromir ? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 kakav je inception? Quote
Guest Administrator Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 # 4 na IMDB top 250. 2 puta sam ga gledao. Sjajan film ,malo komplikovan , treba ga gledati vise puta da bi shvatio neke stvari. posebno bih pohvalio muziku. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 (edited) Jos uvek nema kvalitetan snimak tako? Ja sada skinuo Winter's Bone i Black Death pa cu to veceras pogledati! Edited October 21, 2010 by BruceBruce Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 kakav je inception? Dobar film. Black Death je takodje dobar, ali ne svidja mi se kako su prikazali pagane u tom filmu. Quote
Guest Administrator Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Inception dvd treba da izadje u Januaru , predvidjeno. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Inception dvd treba da izadje u Januaru , predvidjeno. Imas li linkove za neki pristojan snimak? Quote
Guest Administrator Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Imas li linkove za neki pristojan snimak? Ne. Nema josh dobrog snimka. Ja sam ga gledao u bioskopu. Jedino da sacekas da eventualno izadje R5 kvalitet. Quote
Guest Bata Životinja Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Kakve veze ima Winter's bone sa papucarstvom ? nisam još gledao, ali piše da je drama i da ga je režirala žena Što se tiče preporuka, Jonah Hex i RED su simpatični filmići, nisu preterano poučni ali nisu dosadni. Ja čekam preporuke za Winter's Bone i Black Death, oba mi zvuče kao veliki klišei o mračnim ruralnim siromašnim krajevima ili o mračnom srednjem veku, vidim žali se i Novaliis na svoje pagane Quote
Guest Administrator Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Bolje Winter's bone nego "Selo gori a baba se ceslja" Quote
Lou Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Nije loš, odgledah ga skoro. To što se Novaliis žali na pagane je malo pogrešan stav, ipak su tako prikazali samo jednu osobu (da ne kvarim sada ljudima koji nisu gledali). # 4 na IMDB top 250. 2 puta sam ga gledao. Sjajan film ,malo komplikovan , treba ga gledati vise puta da bi shvatio neke stvari. posebno bih pohvalio muziku. Takva pozicija na listi je imbecilnost, IMDB ne može da služi kao merilo kvaliteta novih filmova, hype čini svoje. Quote
Guest Administrator Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Nije loš, odgledah ga skoro. To što se Novaliis žali na pagane je malo pogrešan stav, ipak su tako prikazali samo jednu osobu (da ne kvarim sada ljudima koji nisu gledali). Takva pozicija na listi je imbecilnost, IMDB ne može da služi kao merilo kvaliteta novih filmova, hype čini svoje. Pa dobro , ja mislim da je film medju top 10. A zasto je shawshank redemption na 1. mestu ? Quote
Guest HEFEST Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Pa dobro , ja mislim da je film medju top 10. A zasto je shawshank redemption na 1. mestu ? Zato što je svaka šuša glasala za taj film. Zato meni ocene na IMDB-u neku igraju neku preterano znacajnu ulogu. Desavalo se da filmvi sa ocenama ispod 4 budu vrhunski, a oni sa devetkama da su odvratni. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 pa ljudi...to je statistika,to jest prosek ocena...ipak je sve to za mainstream Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Al si se ti matori uhvatio za mainstream hahah,i Dragonballz je manistream pa je i dalje opasan anime,death note je isto mainstream pa je takodje jedan od najboljih anime realno gledano,to se moze reci i za neke filmovi mrzi me sad da nabrajam ali evo primer i za seriju Only Fools And Horses,cist mainstream bejase a jedna od najjacih serija ikad,nista to ne mora da znaci... Quote
Guest HEFEST Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 A posto je mejnstrim mahom sranje ili vec vidjeni fazon ne verujte tim ocenama. Ja pogledam rivjuove pa onda odlucim kome da poverujem. Ne mozes nikada bas sa sigurnoscu oceniti, ali moj postotak je zadovoljavajuci. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Vecina mainstream-a jeste sranje zato sto je uvek kopija necega,nema inspirativnih kreatora. Quote
Guest HEFEST Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Al si se ti matori uhvatio za mainstream hahah,i Dragonballz je manistream pa je i dalje opasan anime,death note je isto mainstream pa je takodje jedan od najboljih anime realno gledano,to se moze reci i za neke filmovi mrzi me sad da nabrajam ali evo primer i za seriju Only Fools And Horses,cist mainstream bejase a jedna od najjacih serija ikad,nista to ne mora da znaci... Only Fools And Horses nije mejnstrim nego kult i deo opste kulture. Cuti kad nista ne znas. Dragonballz je mejnstrim u Japanu i medju gejmerima dok kod nas za to zna veoma malo ljudi. Ko ovde zna sta su Anime? Par zaludjenika. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 (edited) Kazem ti velika je razlika izmedju KVLT-a i mainstream-a to sam rekao na temi sisanje to sam samo pojmio neke stvari posto je Vuvuzela napao Maidene na Sisanje temi heheh !Ja na Maiden gledam isto kao na Mucke u domenu serija ili kao na Star Wars u filmovima,dosta fanova ali zna se i zasto. PS. ANIME SU ZAKON! A za OFAH sam rekao da BEJASHE MAINSTREAM a sada vec KVLT Edited October 21, 2010 by BruceBruce Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Sto se tice filma Black Death i mog komentara za pagane, samo sam hteo da kazem kako je klise prikazivati vestice da budu tako zle i pakosne, nije to bas tako bilo. Jos samo da su joj dali metlu i grbav nos. Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Mirrors 2 nije tako los, kao sto sam ocekivao.. ili su se mozda moji standardi spustili, jer vise i ne ocekujem odlicne filmove. Sve u svemu, film za pogledati i obrisati nakon toga. Quote
Recommended Posts