vegeta Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 (edited) Bioskop takvud = najvece razocarenje u mom zivotu! Na "preporuku" princa sam otiso tamo ocekujuci dobar zvuk i sliku, a ono sto sam dobio je bila propast!!! Onoga ko je projektovao i montirao onu salu treba STRELJATI momentalno!!! Slika je (bukvalno) ko kamerom u bioskopu, cak se i prevod jedva video, a za zvuk mogu slobodno da kazem da bi se bolje culo preko nekih niskobudzetnih mono zvucnika iz 1950te! Visoki tonovi = 0 Niski tonovi = MINUS 1000! Znaci nijednu naznaku bass-a ili nekog woofera nisam ni cuo, a kamoli osetio! Film koji sam gledao je bio ovaj novi resident evil, njega sam namerno hteo da gledam ocekujuci lude zvucne i vizuelne efekte... Inace film je golo govno, ne preporucujem ga nikome... Da je barem bio iole normalan zvuk, mozda bi i uspeo malo da se udubim u njega, ovako sam samo kvario oci i usi! UZAAAS!!! Edited October 26, 2010 by vegeta Quote
Guest Administrator Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 1. Ti si isao da gledas film na preporuku Princa ? Nesto tu nije u redu 2. Opet ti sa zvukom i slikom Quote
Guest Administrator Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 (edited) Juce sam odgledao Wall Street. Pristojan nastavak ,jedino mi zao sto Majkl nije bio glavna figura u filmu. iznenadilo me sto se Carli Sin pojavio u jednoj sceni Edited October 26, 2010 by Administrator Quote
vegeta Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 1. Ti si isao da gledas film na preporuku Princa ? Nesto tu nije u redu 2. Opet ti sa zvukom i slikom 1. Znam, zajebo sam se... 2. Brate, ako neko moze da gleda film onako, onda nesto stvarno nije uredu sa njim! Quote
Guest Administrator Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Treba da postoji opcija da se na svaki Princov posto moze dati dupli minus a ne jedan. Btw , juce sam pogledao Experiment.Film je onako ,solidan.Skinucu originalu verziju. 1 Quote
Ozziris Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Juce sam odgledao Wall Street. Pristojan nastavak ,jedino mi zao sto Majkl nije bio glavna figura u filmu. iznenadilo me sto se Carli Sin pojavio u jednoj sceni Juce sam i ja poceo da ga gledam..al film je toliko komplikovan i zamoran da sam morao da batalim. moracu bolje da se pripremim za ovakav tip filma. Quote
Guest Administrator Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Juce sam i ja poceo da ga gledam..al film je toliko komplikovan i zamoran da sam morao da batalim. moracu bolje da se pripremim za ovakav tip filma. Ako si bankar ili broker nije komplikovano. Ja nisam ni jedno ni drugo pa sam pogledao film prvenstveno zbog Gordon Geka. 1 Quote
Ozziris Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 (edited) ma kapiram sve radnje oko toga, ali je film brz, teme, scene i dijalozi se smenjuju nenormalno brzo i bas treba biti fokusiran. dacu mu sansu malo kasnije Edited October 26, 2010 by Ozziris Quote
Guest Administrator Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 ma kapiram sve radnje oko toga, ali je film brz, teme, scene i dijalozi se smenjuju nenormalno brzo i bas treba biti fokusiran. dacu mu sansu malo kasnije Isti problem sam imao sa Inception, mislim da ga imam i dalje 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 ma to kad počnu da pričaju o prajmovima u subprajmovima nema nikakve veze sa ostatkom filma, možete slobodno da gledate i ako ne razumete Quote
Guest Administrator Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Pricas o Wall Street ? Quote
englis Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Dobro, ne mozes sad rec da se zajebu svi ratni filmovi. A 0th company mi dodje kao ruski Full metal jacket. Taman posla, ali meni je definitivno na prvom mestu jer je atmosfera istinska do koske, odlicna gluma, muzika... Ima dobrih filmova da ne navodim, ali brdo sminke i namaza sa sve efektima ne moze prici jednoj napacenoj ruskoj faci u ovom filmu. Pogledaj ako nisi takodje ruski Come and See iz 1985. cini mi se da ga je neko preporucivao ovde... Film zajebo Sindlera (listu) koji mi je u top pet ratnih filmova. Pusti neki naslov ako imas. Quote
SweetNurse Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Btw , juce sam pogledao Experiment.Film je onako ,solidan.Skinucu originalu verziju. Ne zuri sa originalom,ne propustas mnogo ja sam gledala originalnu verziju u nadi da ce biti bolja,ali mi se nije svideo film...mozda zato sto sam gledala obrnutim redosledom sve u svemu slobodno preskoci...sad,ako imas bas veliku zelju da odgledas film,ti gledaj. U suprotnom,bolje gledaj za to vreme neki drugi film. Jel gledao neko Devil mozda?valja li sta? Quote
morbid god Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Taman posla, ali meni je definitivno na prvom mestu jer je atmosfera istinska do koske, odlicna gluma, muzika... Ima dobrih filmova da ne navodim, ali brdo sminke i namaza sa sve efektima ne moze prici jednoj napacenoj ruskoj faci u ovom filmu. Pogledaj ako nisi takodje ruski Come and See iz 1985. cini mi se da ga je neko preporucivao ovde... Film zajebo Sindlera (listu) koji mi je u top pet ratnih filmova. Pusti neki naslov ako imas. Preporucivao ja Come and see (izmedju ostalih). Idi i smotri, tako se bjese zove u oridjinalu. Filmcina, a kako je gadan onaj mali retard sve mu prosto. Quote
JuliannaCox Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0481459/ Iako se radi o mini-seriji,3 ili 4 epizode,cini mi se da je bolje da stavim ovde.Bilo je u par navrata na History Ch.U poredjenju sa svim onim nabudzenim holivudskim filmovima o Elizabeti ovo je stvarno odlicno.I saundtrek je odlican Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Yo! Poslednjih nedelja sam uzivao gledajuci Rokija,osecao sam se opet kao klinac,kada sam jedva cekao da gledam Rokija na TV-u,a cale mi citao prevod,posto sam bio jako mali.Fimovi za sva vremena,pogotovo prvi deo. Quote
Novaliis Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 I ja sam uzivao gledajuci filmove, stvarno su dobri.. jel ono statua iz Zitista? Quote
Guest Administrator Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Upravo pogledao norveski horor Skjult (Hidden) http://www.imdb.com/title/tt1347007/ Dobar film. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 I ja sam uzivao gledajuci filmove, stvarno su dobri.. jel ono statua iz Zitista? Aha,iz Zitista. Quote
Guest Bata Životinja Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 podseti me na ovu genijalnu analizu Rokija 4, totalno ludilo http://www.ruthlessreviews.com/783/rocky-iv-the-misunderstood-ivan-drago/ Quote
Black Label Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Valja li pogledati nas film "Geto"? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Aha,iz Zitista. Nije zitiste vec Kukuruzville© 2 Quote
Novaliis Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 hahaha ja sam u blizini Zitista. Nego konacno pogledah The Road, odlican film. Jedan od najboljih novijih filmova koje sam gledao. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Upravo pogledao norveski horor Skjult (Hidden) http://www.imdb.com/title/tt1347007/ Dobar film. Hvala za preporuku,skida se Quote
Recommended Posts